25

Анонимен

преди 2 години

Въжето все повече ще се затяга около гушата следващите няколко седмици.

24

Анонимен

преди 2 години

Рейсове трябва да се за дължат да ползват гуми които след пукане издържат още 100км.

23

:

преди 2 години

А има и фантазьори тука седнали дасравняват немските аутобани с мизериите на агент Буда , абе в Германия януари месец не мога да си изцапам обувките !

22

Анонимен

преди 2 години

Българи имате си работа с бомбаджия бомба задвижвана с дистанционно управление поставена преди няколко месеца и взривена вчера вижте кои се е въртял покраи този автобус последните няколко месеца и започваите да превиквате механиците един по един и бабичките това е човек които работи там в автобусната фирма.сигорно и бабичките с деменция разбраха че това е терористичен акт.

21

Анонимен

преди 2 години

До Видими РезултатиА за какво ГЕРБ да оправя творенията на Станишев? И такива като теб да го плюят? Лятото пръснахме пари за цяла нова магистрална отсечка за да оправяме друго творение на Станишев и Гагаузов. "Вълните"при Чирпан-Ст.Загора. И по този път ББ хвърли наши пари да спира срутищата. Тази отсечка от прогнозна цена 32млн.евро, скача на 98млн.ЕВРО крайна и то без разрешение за ползване и до момента. Без виадукти, възли и корекции. Следващите 18км.100млн.ЛЕВА! Магистралите на ББ скъпи?

20

.

преди 2 години

Тиквата и обръча от фирми са правили мними ремонти , както навсякъде , без мисъл , с най-евтините възможни материали , без светеща маркировка , без адекватна поддръжка , без лампи , въпреки сигналите и произшествията , а привилегированите фирмички дори не се чувстват длъжни да ди съберат пясъците и мизериите от пътя , та Станишев е открил отсечката 2007 , това означава ли , чее отговорен през 21-ва , не че ми е на сърце тая заешка уста , но кой стопанисва пътя последните 12 години ???

19

Като

преди 2 години

не си сигурен и си на непознат път, се кара внимателно. Сега ще гледат съседите да се изкара пътя виновен, за да могат да осъдят България за много милиони. Щото сме много богати...Иначе за загиналите в Охридското езеро преди години, македонците и един лев не дадоха!

18

До 21

преди 2 години

В Германия има отсечки на магистралите където просто няма ограничение в скоростта не това е проблема а възпитанието на шофьорите и изправноста на автомобилите.

17

До 14

преди 2 години

А може и да е бъзикал по телефона, виждал съм го такъв - лактите на волана, а в ръцете му телефонът, и си гледа разни клипчета и пуска чалга !

16

Анонимен

преди 2 години

Труден казус в който нищо не може да се докаже със сигурност. Не можеш да питаш шофьора дали се е объркал или е бил уморен. След първия удар в бордюра не е ясно дали почва да се лашка наляво-надясно заради спукана гума или заради експлозия. Могат да се разпитват само оцелелите свидетели в автобуса, никой друг не е видял какво точно е станало.

15

Гхйййуъгф

преди 2 години

Шофьора не се е бил наспал причината не е в пътя

14

Анонимен

преди 2 години

Там, където през деня е разрешено да се кара с максимум 90, в два през нощта и в дъжд, трябва да е максимум 70.да не кажа и 60.

13

До Видими Резултати

преди 2 години

Що не кажеш от кого е строена и пусната в действие тази отсечка бе лице мер, та тогава да Видим чии са тия Резултати !

12

Само казвам

преди 2 години

Ако беха ги задържали повечко на границата..

11

Анонимен

преди 2 години

Строителите дошли първи твърдят, че вътре са пищели. Значи не са задушени. Автобусът видно от кадрите с дрона си е движил в права посока поне от удара в първата мантинела.На снимка с гоярщия автобус се вижда горящ елемент още до първата мантинела. Знака за място за почивка е бил на мястото си м.април тази година. Сега е съборен. Комитова,спри да разследваш, а си гледай работата! Дунев,експерте мамин, изтритата маркировка там е защото матреала сече завоя и я гази! На 31.12.2007 е пуснат този път.

10

Гхкккъъг

преди 2 години

Шофьора е заспал това е причината

9

Алекс

преди 2 години

В случая пътя си е добре и не е причина за трагедията.Вината е на шофьора и тубите/пластмасови/ с бензин в автобуса.

8

Няма мистерия

преди 2 години

Рейса пука гума с висока скорост, ако е било и мъгла, било е 2 посред нощ!

7

Анонимен

преди 2 години

Привишена скорост ,нужно е два шофера ,и вероятно евтино гориво от Турция

6

Хич да ня

преди 2 години

Тоя пиргов не ми се връзва анализа му много много