127

Анонимен

преди 2 години

До 138 Путин е фактор в целия свят, приятелю.

126

Анонимен

преди 2 години

Троловете ревът яко защото това им остана, Радев ги отвя на всички фронтове,а найголемия фен на Путин беше Бойко и неговата шайка.

125

Анонимен

преди 2 години

Лика прилика.

124

Анонимен

преди 2 години

То никой с никой няма файда да се кара , но на два стола не може да се седи за съжаление ... или си с Запада или си с Русия . 😊 който както го усети ...

123

Krass

преди 2 години

Евала.Като българифил и накакъв друг фил, смятам, че нямам интерес от обтегнати отношения с Русия, които герберите създадоха.Добри отношения със всечки и си гоним интереса.Така се прави! Браво!

122

путик не е фактор

преди 2 години

дори в блатная.

121

Анонимен

преди 2 години

До има документиАбе гербасти, защо не разкриете измамата Ива такъв народ, които са ваша патерица и в която измама участвате хахахаха. Как си признавате за патерок Трифонов. Я алчници как лекинко потъвате.

120

Анонимен

преди 2 години

Гербери, ама не пишете че Радев е бил с голяма преднина, такава е от 10 процента примерно, при 70 на трийсе се пише с размадваща или с над двойна преднина. Сега не се сърдете, дано Путин ви поздрави и за загубата.

119

Анонимен

преди 2 години

Радев се оказа по-верен съюзник на Путин и от Александър Хрихориевич Лукашенко който до ден днешен не е признал анексията и не е казал че Крим е руски.

118

има документи

преди 2 години

Ето първите факти за измамата ПП Автор Plovdiv-Online

117

Анонимен

преди 2 години

Никога в Германия не са се отоплявали на дърва, но тази зима вече е факт. И защо? Помислете добре.... Мисля, че Радев се изказа много умерено и разумно.Служебните ви спестиха голяма част от живота със зелени сертификати, защото в Западна Европа не е шега....Свободата е мираж....

116

Анонимен

преди 2 години

Всички тези медии и анализатори още не са се събудили, че живеят в нова реалност. Беше ясно още от преди април, но те с някаква отчаяна надежда продължават, сякаш Борисов ще възкръсне и всичко ще потече както си знаят - всяка вечер той в новините, ала-бала, ще ни се накара по някои въпроси и джипката ще си върви. Любенов, Бойко Василев, Цветанка, Светльо, Хекимянчето, Николаев ще мяукат правилно и България ще процъфтява."

115

Анонимен

преди 2 години

Изборна победа с 66,7% на 31,8% не е каква да е победа. Показва пълна несъстоятелност да загубилия кандидат. Резил, провал, катастрофа. Куклата на Борисов е отхвърлена със смазващо мнозинство. Освен че не щат Борисов, и куклата му не струва, ерзац. Не интелектуалец, а жалък конформист, заучени фрази, фалшът е изписан на лицето му. В Щатите и др.страни печелят с1-2% разлика, ако това беше тук сигурно нямаше да се признае победата на Радев.Жалки лакеи.

114

Анонимен

преди 2 години

България не загуби нищо от изявлението на Радев за Крим. Напротив, стопли замръзналите ни отношения с Русия, а от това можем само да имаме полза. Зависим много от вноса на руски горива. На бензиностанцията зареждаме руски горива, хлябът ни се пече с руска газ, 70% от тока... ___________________________ Робска зависимост почти на 100% в енергетиката. Затова спешно ни трябва диверсификация.

113

Анонимен

преди 2 години

ПОБЕДИТЕЛИТЕ. ГИ ПОЗДРАВЯВАТ ! Победените ги забравят! Така ще стане и с ГЕРБ.Ще хапят още малко, а после ще се разпаднат.....Време е за силна и чиста България!

112

Анонимен

преди 2 години

Те американците помогнаха със закона Магнитски....Радев е двоен агент и затова спечели.Какво му стана на този народ? Няма угодия.Дано след падането три пъти на злобните и крадливи ГЕРБ скоро и хората да върнат човешкия си облик.Много омраза и нещастие са насадени за тези 12 години..Страшно е...

111

Анонимен

преди 2 години

Най- големият резил на света щеше да бъде ако Герджиков беше спечелил с лъжа и измама....Президент избран от Турция, Мароко и Кърджали...Но истината победи. Радев ще бъде поздравен от всички държавни глави....Така е по протокол.Това, че медиите продължават да манипулират читателите и да показват избрани етюди за които им се плаща.Радев е поздравен у от Макрон и т.н....Стига герберски омраза.Живота е кратък.Който е крал да си отговаря.Ние продължаваме и никакви саботажи няма да ни спрат.

110

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Народ който забравя благодетеля си Царя и почита унищожителя си Ленин е достоен за съжаление.

109

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

108

Швейk кремльовский

преди 2 години

Колкото по- близо до Русия са началниците в една държава, толкова по-беден е народа! Мизерници да ви е честит любимецът на Кремъл, Рундю! Ще си го отгладувате! Гладът и беднотията са заслужено наказание за простотията на русофилията!