146

Гошето

преди 2 години

Колко ли престъпници има в разните служби - задобряват като престъпници, малка вероятност да им се случи нещо, могат да се услушват дали не ги разследват, направо идеална среда

145

5

преди 2 години

На този баща му бил предложил да поеме цялата вина.Значи човека, който е трябвало да те възпита кое е редно и кое не, той ти покрива всичките безумия и ги подкрепя.После този защо бил такъв.Ами какъв да е.Даже му бил казал уж да го разубеди, че можели да намерят тялото.Вместо да го спре онзи го гали с перце и после оня си прави каквото иска.Точно и двамата са си за затвора доживот.Кой знае още колко такива си ходят и си плетат коварните планове, а родителите им ги подкрепят.

144

от 152

преди 2 години

153, в общи линии съгласен, ама чак пък за шведски "куфари" не съм чувал.Психично болни има по цял свят и няма значение дали са бели, черни, жълти, пембени.

143

Убицъ на охоту

преди 2 години

Иам чувството, че сега един куп ченгета се правят на интересни, а всъщност им се е обадила майката на обиецъ и им е казала "Абе, вижте кво, моя хубостник е свършил работата и са изхвърлили трупа с баща му. Търсете я в куфар близо до пернишкия ТЕЦ.". Сега тя остава единствен наследник на всичко - апартаменти, вили, коли. Шестица от тотото!

142

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА

преди 2 години

Това нищожество се тревожил за колко години влиза в затвора и не съжалявал.Ако съм на мястото на съдията ще му дам ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ, за да не излезе никога и да изгние в затвора. Това е по сурова присъда и от смъртната и си я заслужава напълно. Същата присъда да получат и неговите помагачи доколкото разбрах били неговите родители, защото не само, че са отгледали чудовище, а самите те са чудовища.

141

Истукан

преди 2 години

Не мога да го гледам. Ще го изтезавт в затвора и ще си получи заслуженото.

140

да

преди 2 години

българките си го просят

139

Истукан

преди 2 години

Трябва да върнат смъртното наказание и такъв изверг като този да получи същото каквото е направил. По същия начин да го убият както той е убил жертвата си. Тогава няма да има убийства.

138

Анонимен

преди 2 години

Дано да стане любимата к*чка на някой в затвора ! Баща му също !

137

В.

преди 2 години

Айде сега. Нали ако обичаш искаш да си с този човек. Какво, вечер ще се разотиване ли след като се....

136

Анонимен

преди 2 години

Много жени отиват да живеят с мъж не понеже много го обичат, или много искат съжителство, ами понеже имат някакъв проблем в жилището на родителите си, но не могат сами да купят/наемат жилище. И тогава намират мъж спонсор. Жени, учете, работете, купете си собствено жилище. Плащайте си за всичко сами, не търсете мъж да ви плаща за нещо. Който плаща поставя условия. От самостоятелно по-хубаво няма.

135

До 141

преди 2 години

Ама па тко тАпа.Ами нещо за дечица?М?Или викаш те само ше ти пречат да бръмчиш?!

134

Анонимен

преди 2 години

До 133 - Честно казани,не са ми деца, така *** насе тая, ни редовно спя с омъжени. .

133

До 139

преди 2 години

То тази е била отракана ,изглежда.мда..

132

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам тази жена. Аз съм жена и искам вечно да живея самостоятелно, в лично мой дом, както на мен ми харесва, без да искам позволение от партньор, свекър и свекърва и техни роднини да пия кафе с приятелка, да си облека хубава дреха, да се засмея на шега на друг човек. Много ми харесва да съм напълно свободна, много ми е неприятно съжителство с друг човек. Според мен това е пътя напред и го препоръчвам. Връзка може и без съжителство. Съжителство при свекър и свекърва е предимство за мъжа.

131

Анонимен

преди 2 години

Жени, не давайте дори и един шанс на ревнивеца, той няма да се промени и може да става само по-зле. Ревността е липса на доверие и ниско самочувствие на мъжа, сисгурен съм по-отраканите от вас са много нясно за това.

130

До 135

преди 2 години

Любовника е само в ГЛАВАТА ТИ! НЯМА ТАКЪВ!

129

Цц

преди 2 години

Ако прочетете коментарите на хората още при първата статия за изчезването на Евгения - ще видите, че почти всички очакват, че е убийство и се съмняват най- вече в съпруга.

128

Анонимен

преди 2 години

Могъл е да свитне и любовницата, ако много си позволи.

127

Анонимен

преди 2 години

Както е утепал жена си,така е могъл да свитне и любовника.От такива всичко може да се очаква.