166

До 170

преди 2 години

По телевизията.

165

До 171

преди 2 години

Не, но променя колко души да влязат в затвора. Бащата се опитва да обере пешкира, но по всичко личи, че не той е захвърлил куфара.

164

АНН

преди 2 години

До ДалиИ какво като разбереш доказателствата за изневяра бе, *** ***.Това оправдава ли убийство?

163

До 169

преди 2 години

Къде видя "инспектор"? Има криминален психолог и криминален лингвист.

162

Istinata

преди 2 години

HARP work. Next?

161

До 167

преди 2 години

Обясненията на инспектора са неубедителни и звучат като за аудитория от първокласници.

160

В.

преди 2 години

Добре, предавам се.

159

Анонимен

преди 2 години

Дали, пишеш глупости. Или не четеш внимателно, или просто се опитваш да се хванеш за най-малкия детайл, само и само да оправдаеш убиеца. Това е само едно от нещата, които са събудили подозренията на разследващите. Не е задължително да видиш и запомниш с какво е облечена половинката ти. Но при съставянето на цялата картина всеки детайл има значение, в случая този е един от многото и е абсурдно да се мисли, че само и точно заради това са започнали да го подозират още в самото начало.

158

Дали

преди 2 години

Някой ден ще разберем истината, но тя не е това, което ни пробутват в момента.

157

Дали

преди 2 години

Масовите изневери са част от оскотяването на нацията. А има ли изобщо доказателства за изневяра, щом я бил следил и записвал. Защо за тях се мълчи? Продължавам да твърдя, че има противоречие в изказванията. Дори и Орлин да е убиец истинските мотиви се прикриват.Не може да се твърди, че не е бил емоционално обвързан с нея, защото не знаел с какво била облечена и същевременно да я е убил под афект.Ще повярвам, когато чуя признанията на Орлин, но не и ако ги видя на хартия.

156

До Озадачен

преди 2 години

Да, пообъркали са се. Пламен е бащата, бил е авторитарен към жена си, тоест свекървата на жертвата. В самопризнанията си е казал, че е споделил с жена си какво се е случило. Очевидно не е можела да се намеси, тя самата е била потискана от мъжа си. Разбрала е постфактум какво са направили мъжът ѝ и синът ѝ.

155

Анонимен

преди 2 години

До В. Защото малко смесваш понятията. Първо питаш дали жената отива при мъжа защото го обича. А после се сещаш да се съмняваш дали мъжът на свой ред я обича, т.е. не би й навредил. Т.е. жената може да отиде при мъж, който не я обича. Затова по-добре да не ходи никъде.

154

До Дали

преди 2 години

Редно е да оставим специалистите да коментирар движения на очите. Тука вече всеки втори профайлър. Направил е самопризнания, какво има да се мъдрува.

153

Анонимен

преди 2 години

До Дали, не е задължително лъжа! Има хора, които докато говорят визуализират ситуацията, която описват. И мърдането на очите, главата и дори тялото просто показват, че човека се е пренесъл в момента, в който описва!Езикът на тялото е много специфична тема и не бива да се правят изводи, ако не си напълно запознат със съответния човек и неговото поведение в ежедневна ситуация.

152

оскотяването

преди 2 години

е пълно, жалка страна със жалък народ

151

Дали

преди 2 години

Основното твърдение на инспектора е, че Орлин не изпитвал никаква емоционална привързаност към жена си се базира на това, че той не знаел с какви дрехи била излязла, че не можело да не забележи.А аз ви гарантирам, че може. Повечето мъже след брак с дете не обръщат внимание на жена си, нито с какво е облечена, нито каква прическа има или дали е гримирана или не, не обръщат особено внимание и на себе. Освен това, ако работиш на компютър с гръб може изобщо да не се обърнеш. Убийци ли са всички?

150

Дали

преди 2 години

Гледах интервюто с инспектора и психоложката по BTV. Психоложката през цялото време си въртеше очите наляво-надясно, което е признак, че лъже, тоест научила е реч, която и е подадена. Репликата й относно Орлин, че бил казал, как му се появили параноидни мисли, че ще присъдят детето на майка му и той няма да го вижда повече и това го накарало да я удуши, звучи като скалъпена. Това не може да е истински мотив, защото дори не отговаря на истината.

149

Анонимен

преди 2 години

в затвора ще го "оправят"

148

В.

преди 2 години

Не разбирам защо са ми минусите. Явно има много наранени жени, които не желаят да приемат че може да има и нормални мъже. Ти не можеш да гледаш как плаче и искаш да и помогнеш. Тя ти казва Наглец. А другият - Хубавецът я е разплакал.

147

Мен

преди 2 години

По неграмотно написана статия не съм чела. Госпожо Славова, учила ли сте български език - граматика, словоред?