116

До129

преди 2 години

"Мама"ти що се правиш на улав?Много добре знаеш какъв вид Шлангаджии и имам впредвид?А относно Левият тротоар,ами да ти кажа по скоро на такъв ми прилича фаворитът на вожда ви!И накрая,чул те Господ да можех да припечелвам кинти от това.

115

До 128

преди 2 години

Мама ли си, гей ли си не те знам, но ще ти обясня, защото усещам , че си на едно ниво с шапкарите. От армия не сме имали нужда от много време, като изключим няколко мисии зад граница от по 100тина човека. От пожарникари имаме нужда всеки ден, защото такива като теб толкова лесно правят пожари , че без пожарникари не можем. Едва ли схвана нещо, ама нали взе кинтите ...

114

До Влади

преди 2 години

Владко Мамин а някакви"знания"за Пожарникарите имаш ли случайно?Ако ли да, вземи ги сподели с нас!

113

А бе

преди 2 години

Герджиков можеше да победи категорично по Радевски, ако беше вдигнал юмрук,и беше заявил "Мутри, Вън". Само че дали избирателя щеше да направи сметка, КОИ са мутрите днес?

112

Анонимен

преди 2 години

След като наглия пелтек не говорещ български но пък живееш като въшка от моите данъци ще казва кой да бъде президента аз ще гласувам за другия, защото не искам нагли некадърници не можещи да научат български език да ми казват кой да е президента на държавата

111

Влади

преди 2 години

От казармата знам, че огромното мнозинство шапкари са интересчии , без чест, раздувки и с кухи кратуни. И се кълнат в СССР/Русия, а не в България.Радев е типичен шапкар.

110

СС

преди 2 години

Герджиков се държа като ученик на изпит. Влезе в обяснителен режим, а оправданията как нямал нищо общо с ГЕРБ и ДПС просто бяха смешни. А най-големият цирк беше с москвича. Хора, този е по-зле и от Плевнелиев. Такава кукла на конци ли искате!!! този няма мнение, ще бъде манипулиран и от ГЕРБ и от ДПС, и от турция. В НЕДЕЛЯ ПОДКРЕПЯМ КАТЕГОРИЧНО РАДЕВ!

109

На първи тур

преди 2 години

50 процента от гласувалия народ избраха доказаната пред Конституционния съд корупция на най-високо ниво и мачкането на законите на държавата от Радев и Кирчо. Народа ще си получи това, което желае.

108

Анонимен

преди 2 години

И двамата са зле за България!

107

Българин

преди 2 години

Както и да еНарода ще реши в неделя

106

Анонимен

преди 2 години

Хванали се за ръчичка ту.луп и мишка.Единия превел една книга,другия прочел една книга.

105

Анонимен

преди 2 години

Аз дебат не видях,видях един човек Радев който има ясни планове за развитието на България и едно човече Герджиков,което всячески се опитваше провокативно да го вкара в обяснителен режим!

104

Асан

преди 2 години

Атака на Тиквата пубеда :)))

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонименжалкото е че ДПС смята електората си за стадо овни и пръчове..... Ами те СА стадо, необразовано и бедно дето за 20 лева и едно кИбапчи е готово да гласува за когото му заповядат. Какво друго могат да изберат проссяци и неграммотни хора освен крадци и корумпирани мошеници ....

102

Анонимен

преди 2 години

Хората за пари могат да направят отвратителни неща.

101

До112

преди 2 години

Не,жалкото е че тия невръстенци(Герб)са готови да влязат в съглашение и с дявола в стремежа си да опазят власта!А за ДПС тоя вид"избори"не е нещо ново техният електорат открай време си гласуват за посочения от Сарая кандидат!

100

Анонимен

преди 2 години

чудно как ДПС са про НАТОвски настроени като са срещу един генерал на НАТО, който дори не е учил в руска академия. И е преминал всички проверки за лоялност към Алианса с най високото ниво за достъп до НАТО информация NATO Cosmic.

99

Анонимен

преди 2 години

тааааа па крадла от ГЕРБ-ДПС какво се обажда

98

Анонимен

преди 2 години

жалкото е че ДПС смята електората си за стадо овни и пръчове.....

97

чий кур управляваш?

преди 2 години

До героите са уморени!!НАРОДА ТИ МИГРИРА ОТ МНОГО СВЕТЛО НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ... НИЩО НЕ ОСТАНА!!!