8

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата загуби, отново. Боко Тиквата е за затвора.

7

Анонимен

преди 2 години

750 секции по цял свят, това е лудост за най-бедната държава в Европа. Германия, САЩ ако искаш да гласуваш отиаш в посолството. Какви са тези секции в гори и паланки с 100 човека отишли на гурбет. Абсолютен цирк бе хора, осъзнайте се.

6

РР е

преди 2 години

РР е избора на ДС!!!!!Гласуайте и вие за него! ДС ни оправиха хубаво 30 г . (+45) преди това.

5

Хаха

преди 2 години

Поздрави за Бойчето от Банкя с песента на Ицо Хазарта - Хип-Хоп !!!

4

Анонимен

преди 2 години

И изводът е? Очевидно мюсюлманите гласуват за ДПС. Очевидно крадливите стари комунисти изпратени на запад като уж дисиденти си гласуваха за чааавенцата си в комбинация с червения генерал и очевидно чалгарите си гласуваха за чалгаря. А и да не е срамно едни 3% истински дисиденти гласуваха подобаващо. Но пък е хубаво, че най-накрая и слепите видяха това! Честито проглеждане!

3

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ,ДПС и патриотите са руските партии в България .

2

БЕЗПЪТИЦА

преди 2 години

Президент - военен, червен с десни наклони (?). Русия и Турция си имат партии в парламента. Още - чалгар, мутра. Победители някакви банкстери на които конституцията само им пречи. Накрая малко комунисти и малко ДБ (Маджо?). Баа ти парламента. Баа ти дръжавата. Имам чуството, че гласуват само клошари. Да не обиждам клошарите, че някой от тях са с висше - до там ги докара държавата. България става все по-смешна и все по-жалка. България вече е няма. Има една нео-България - някакво недоразумение : (

1

Луда герберуга

преди 2 години

Браво Бойко , всички сме с теб. Даже в Банкя сме втори.