37

първа точка

преди 2 години

Прокуратурата трябва да действа според закона и да изрита нарушитела на Конституцията Радев.

36

Анонимен

преди 2 години

Докато каскета е на власт в прокуратурата,не чакайте справедлив процес.

35

Знам видях

преди 2 години

Янев ,ДАНС терористична организация ли са,дали са апаратура с Пегас на Пернишки свирепи терористи за да убиват!Един от тях е Юлиян Борисов Георгиев ,Дончо58г.,ген.Васил Василев бивш шеф на МВР.....

34

Журналист

преди 2 години

Спрете да припявате рефрена "Дайта да ги осъдим", а се вземете в ръце и вместо личен рекет, направете нещо за държавата и за онези, които са останали все още там. Баце не може да бъде екскюз форевър. Lol

33

До 40

преди 2 години

Абе, ти топно бай Тошо селянина от Правец ли ни даваш за пример?Ти добре ли си?А и защо ги сравняваш двамата с Бойко.Те са си като баща и син.

32

Анонимен

преди 2 години

Това означава Гешев да вкара в затвора себе си.Гербаджийските мутропоклоници пак заработват стотинки във форума.

31

Анонимен

преди 2 години

Построеното от лошия Живков не е поддало и до днед, а имитацията на строеж от добрия ГЕРБ бива отнесено след първия дъжд.

30

Зозо

преди 2 години

Чашков да даде доказателства и ще има обвинения. Ама рундювците са некадърни и им остават само празните предизборни приказки. Рундю е пътник на изборите.

29

Реалността

преди 2 години

А прокуратурата кога ще поиска имунитета на измамника Кирчо???

28

Анонимен

преди 2 години

Ген.Янев, да сте чули милиционер да спазва закона? А Гешев си е "баш" милиционер - завършил р Милицонерската школа Симеоново и м.г. решил да става д-р на 50 и кусур години. Боце и Цацаров си го определиха за гл.прокурор и той оттогава е безпределно верен на "шефа".

27

Майора

преди 2 години

Янев , Янев спри да повтаряш мантрите на Радев! Държавата не е казарма та каквото каже ген. Радев да се изпълнява! И преди да говориш за Хемус кажи как назначи децата си на тлъсти държавни заплати и как Рашков с една заплата има 19 апартамента? А с искането си за оставка на Гешев правиш услуга в интерес на олигарсите Черепа , Баневи , Арабаджиеви и сие , които искат да избягат от правосъдието на страната!

26

Анонимен

преди 2 години

Отклоняват вниманието на обществото, докато народа мре по болниците от неадекватните им действия.

25

КОМЕНТАР

преди 2 години

ЯНЕФ КАК СА ДЕЦАТА А ЖЕНАТА ПОРКА ЛИ? ЕТО ТАКИВА ЧОГУНИ СМЕ ЗАСЛУЖИЛИ И СЕ ПИТА В ЗАДАЧКАТА КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ БЕЗРАБОТНО И БОЛНО НАСЕЛЕНИЕ С РАЗБИТА ИКОНОМИКА?ААААА?

24

хахо

преди 2 години

а защо не се поинтересуваш кога прокуратурата ще разследва отка4алката ращков за това какл е придобил имоти за милиони с държавна заплата

23

Помните ли?

преди 2 години

Как Станишев за цял мандат не успя да построи моста на Златна Панега и минавахме през километрично задръстване там на онзи светофар! Защо някой си мисли че сега управлението на сестринската им партия ще е друго? Гласувате ли за БСП или ПП то забравете за АМ Хемус и скоростен път Ботвеград-Мездра.

22

Анонимен

преди 2 години

Герберските далаверджии се пенятХаресвам това

21

Антон, Враца

преди 2 години

Това е активно мероприятие на военната хунта в навечерието на изборите. То не бяха бусове с двойно дъно с бюлетини в Костинброд, измислени подслушвания на политици, историите за Цецо Мустака който бил изнесъл 200 милиона в куфарчета от КТБ а сега и за някакви мистериозни 60 милиона изчезнали от Хемус.

20

Анонимен

преди 2 години

До Фрактал Питаш:"Как каскета ще скочи срещу мутропитека." За какво? Заради поредните лъжи от страна на Чашков? МВР провело акция, няма арестувани, няма преписки, прокуратурата дори не е уведомена официално... От прокуратурата обявиха, че ще прегледат доказателствата на Чащшков, ако има такива. Ама, до сега доказателства за лъжите на Чашков и Мая Вътре-вън няма, и за подслушването, и за човекоядство, за кражби ... Единствено доказано, с решение на КС, е факта, че Радев е нарушил Конституцията!

19

Герб

преди 2 години

Откраднатите милиони трябва да се вьрнат , а крадците да влязат на топлоЗа сьжаление не вярвам да се случи ако - герб влезне вьв парламента и пробие -4 процентната бариера

18

Знам видях

преди 2 години

Прокуратурата няма да започне никакво разследване,те са се превърнали в лична армия на диктатора Борисов!