292

Анонимен

преди 2 години

Сега тази ли изкопахте бе? Поредната професорка или каквато е там. Толкова ли няма други хора? Хванете баба Пена от махалата че се уморих от професори и математици да ги слушам по цял ден, кой какъв боб накиснал или леща хвърлил.

291

(-_-)

преди 2 години

Ако може да се вярва на НСИ смъртта действително се увеличава през ноември и декември, но това важи за всяка година. Завишените стойности не се дължат на новия вирус, ами на това, че хората не получават навременна и адекватна медицинска помощ по обективни причини.Тази трябва да се подведе под отговорност!

290

Анонимен

преди 2 години

Западните общества са по лесно манипулируеми защото са задоволени и вярват на политиците си.Тука е точно обратното и ние много добре знаем че съмняваме ли се във нашите политици то наистина има защо след толкова години преход,който така и не може да завършим.

289

ууу

преди 2 години

До Коцето КопейкинТиквите не свършиха ли, че вече е тъмно и зъзнеш и пелтечиш? Ама все пак много по-здрави на тебе, на тиквата, на радев и на цялата соорросоидна подмяна.

288

Фен на ДБ

преди 2 години

До Хомосексуален Коцето може да е лъжец, русофил и мошеник, но не е хомосексуалиcт. Няма да те огрее, обърни се към Кирчовците!

287

(-_-)

преди 2 години

Тази заслужава затвор за умишлено създаване на хаос и паника сред населението.Анатема!

286

Анонимен

преди 2 години

Каква д тази се лянка, бре?!

285

обективен

преди 2 години

Всички антиваксъри с 5.

284

Хомосексуален

преди 2 години

Коце, желая те! Искам да те чувствам в себе си и да ми пъшкаш с мекия си диалект, докато ме изпълваш с твърдия си рук! Ммммммм,..........

283

Българинъ

преди 2 години

До Коцето Копейкин: Коце, както още Христо БОтев го написал във фейлетона си от 1872г., "русофилите са *** от краставото магаре Русия". За нас, българите-патриоти е ясно, какъв фалшив герой си ти, който не се постара да се избави дори от силния си регионален диалект, когато говориш по национални медии. Стой си там на село, гледай си лозето и къщата, което си купи с откраднати пари и не се меси в политиката. Ти, Коце, си клоун. И такъв ще си останеш!

282

Анонимен

преди 2 години

Ама още ли има неваксинирани?! Би трябвало вече всичките да са измрели от Ковид-19.

281

Анонимен

преди 2 години

Нека *** бе. На кого му пука за разни чалгари, общаци, антиваксъри, *** и всякакви подобни лузъри.

280

Коцето Копейкин

преди 2 години

Хей, българйее, гласувайчи за мйени, саму аз ша ва опрая полуженийету! Само с Русия напреди, ний сми си братя с руснациту, Ураа, да живийей товарищь Путин! И да са ваксинирати, чйе ми и важну!

279

Анонимен

преди 2 години

Целта на тази страховита кампания, е да наплашат и накарат, непослушният *** да се дупчи.

278

обективен

преди 2 години

Само Костадин Костадинов с 5.

277

Анонимен

преди 2 години

До 306 АК-47: "И по световните медии вече ни пишат". А защо трябва да се вълнуваме от световните медии, които общо взето пишат само негативни неща. Да припомним как медиите на Острова ревяха, че българите ще изядат хляба на англичаните. Това беше по времето, когато "полският водопроводчик" се превърна в нарицателно и Тереза Мей беше вътрешен министър. Това е само един от примерите, така че не виждам защо трябва трябва постоянно да гледаме какво написал някой някъде на Запад.

276

Анонимен

преди 2 години

От началото на 2021 починалите от Ковид-19 са 16200, от които 250 ваксинирани и 15950 неваксинирани. Та така със страхуващите се да се ваксинират.

275

Служител на Нова

преди 2 години

До Ани Салич, Нова Тв Ани, Бранко жаска една гримьорка от гримьовната на минус едно! Ти ходи си боцкай ваксини, а той боцка кожени ваксини.....

274

Ани Салич, Нова Тв

преди 2 години

Аз, само да си кажа, че съм напълно ваксинирана още май месец! Знам, че вече некокккратно го споменавах, хей така, ни в клин, ни в ръкав, по телевизията повреме на новините, но пък хей, важно си е, та реших и тук да го напиша! Аз се ваксинирах! Направете го и вие!

273

Анонимен

преди 2 години

За ваксарите една полезна информация,не си мислете че всички със сертификат са ваксинирани му ха ха!Ха ха ха.