312

Анонимен

преди 2 години

й

311

До Реалист

преди 2 години

Без да политизирам каквото и да било, не ви е виновен нито един политик, а неграмотността на народа. И аз не вярвах, че хората няма да пожелаят да се ваксинират. Мислех, че поне 50% ще сме ваксинирани до септември. Да, ама не. Оказаха се 20. Другите ги е страх от ваксина. Странно че не ги е страх от липсата на капацитет в болниците и претоварването на спешната помощ. Просто са необразовани. Коронавирусът разкри нивото на народа ни. Позор.

310

Реалист

преди 2 години

Засега починалите при сегашната вълна на неваксинираните са по-малко от починалите през ноември-декември миналата година, но Делта варианта е много по-заразен и това неминуемо води до повече починали. Спасението е ваксинирането, но Бойко Борисов провали ваксинирането в България и сега само 1,5 милиона са напълно ваксинирани.

309

Анонимен

преди 2 години

Миналата година нямаше ваксинирани, сега има защо са скочили тогава смъртните случаи от ковид с 58% спрямо миналата година..?!

308

славянин

преди 2 години

Начинът е един, не два - да цапочнем да ви овесваме по клоните на дърветата!

307

Анонимен

преди 2 години

Ако за дерматит даваха по 1500 лева на парче, рязко щяха да скочат регистрираните случаи баш на дерматит. Обаче сега е по-модерен коидът.

306

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксери, толкова по-малко антиваксери.В чаша камилска ури.на има повече интелект.

305

Анонимен

преди 2 години

Начини,начини,изпуснаха питомното,поне мерките да се спазваха,нямаше да сме на този хал.А то,слободия и малко ваксинирани,е няма как мутациите да не циркулират както решат.През 2020 г.нямаше ваксини,затова се стигна локдаун,и навсякъде по света.На всичко отгоре ЕС каза спасявайте се поединично.Масово ваксините са от март,коридорите,защото част от медиците не се ваксинираха, и учителите,затова свободно кой когато иска,а не по групи.Мангърчо яко заработи поръчково анти,чак за политик се спазари

304

Анонимен

преди 2 години

И какво е значението дали са починали 1000 или 3000 на ден?Който ще мре от този вирус,ако не умре днес с мерки локдаун или ваксина,ще умре утре или след месец.Все тая!Мерките не го спират а само го забавят.Заразата е неизбежна и то не по веднъж.Е някой ще поживее още ден,седмица или месец,това е ефекта от мерките.

303

Анонимен

преди 2 години

Бедна държава - много умрели. Богата държава - малко умрели. Това са начините, другарко! Всички знаем откъде плъзна последната вълна! Всеки ден сватби над 1000 човека, а наоколо - мизерия! Няма да успеете с ваксините, от които ефектът не е толкова голям. Нямаш избор, другарко - България е като Индия, и колкото и народ да ваксинирате, пак ще са много умрелите!

302

Анонимен

преди 2 години

От 10 години в БГ умират средно по 300 на ден. Какви ги пл ещи тази.Според нея са умирали по 600!?!Масон-новобранец.

301

Анонимен

преди 2 години

Ковидът учи на акъл, ганюгите схващат бавно но в крайна сметка - трайно!

300

;)

преди 2 години

Тогава сме имали по 4 070 случая седмично на починали хора от Ковид-19"Въх, нима е вярно, че сме имали 600 починали на ден???? Дали може да има поне малко истина в изказванията?!!!

299

Плъх

преди 2 години

Значи Стойчо Кацаров е седесар ? Но е в правителството на Радев , който според някой е комунист ?! Или не е? Май се обърках ! И какъв е Бойко - винетуту ,който е охрана на Тодор Живков? Комунист или ?.пак се обърках ?

298

Анонимен

преди 2 години

Няма време за маневри. На изборите радевците ще бъдат изметени. Видя се какво могат и докъде ни докараха.

297

(-_-)

преди 2 години

Ми то си е в човешката природа - едни искат да властват над други, ама тези другите нещо почнаха много да знаят и искат.. Какво е решението?Вие ако сте на една маса с онези, които буквално притежават почти всичко на тая земя какво ли ще направите, за да си осигурите безпроблемен живот.. Чудя се, дано греша..

296

Анонимен

преди 2 години

Поредните измишльотини. Направете 3 млн теста и ще лъсне цялата ви лъжа, отначало докрай. Айде влево.

295

Анонимен

преди 2 години

И тази откъде я изнамерихте. Интересно, кой ще е следващия партиен агитатор. За смях ставате....

294

Анонимен

преди 2 години

солидарност при здравето няма! който, каквото си надроби, това сърба. има карма, има възмездие. Бог праща болестите на които не са си научили урока по лесния начин. всяко следващо повтаряне на урока е все по-болезнено. да подпишат всички тези агитатори и пропагандатори, че ще обезщетят увредените и семействата на починалите от препаратите и, отговарят с личната си свобода, ако не им е останало имущество. отговорни няма? няма какво да натискате срещу свободната воля на всеки да участва или не

293

(-_-)

преди 2 години

Надявам се да фантазирам, но има ли някакъв шанс на тия където държат едно 90% от всичко на тая планета просто да не са им необходими умни и взискателни хора, ами маса, която е готова да си скъса гъ#@ за 50 стотинки на ден.. Просто разсъждавам.. Иначе всичко може :)