23

MaйMyнaтa

преди 2 години

Никой нищо не энае эа тоэи вирус, щото е мой и ми е наследство. Половин наследство, и то по малката половина. Не искате да си вэема и другата половина, сигурен съм. Но, рано или късно, ще я вэема. Тогава, и лyдитee, няма да се отърваг от ко19

22

Анонимен

преди 2 години

От Уикипедия:България е малка китна държава с изключително *** и податлив на зомбиране и манипулиране народ.

21

Анонимен

преди 2 години

Повсеместна ваксинация по време на епидемия - търсен резултат - повече затрити.Питайте си личните лекари!

20

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 19/ АБСОЛЮТНО ВЯРНО НО ТОВА Е, ЗАЩОТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е НЕКАДЪРНИКА РАДЕВ

19

до 20

преди 2 години

Големият страх не е признак на интелигентност. В твоя случай даже не разбираш елементарни послания адекватно. *** се прегледай по-добре. Още малко ще твърдиш, че ако някой има склонност към паника е супер интелигентен.

18

1

преди 2 години

Страхът от поголовен експермент е функция от IQ, да. Но за съжаление, няма да ни дадат избор, а вие, с ниското IQ, се грижите да е така. За голямо съжаление, не само другите, непознати ви ще плащат, но и вашите собствени деца и семейства. И това ще се случи с вашата блягословия, точно защото сте с най-ниското наблдавано IQ.

17

Анонимен

преди 2 години

Професор Момеков го каза много добре преди няколко дни: Страхът на ваксините е функция от IQ на хората. В България средната интелигентност е на плачевно ниво. Обикновените хорица са толкова глупави, че не могат да направят прости изводи от очевадни факти.

16

Анонимен

преди 2 години

В Румъния 14000 заразени при 20 милиона население. А при нас в България 6000 заразени на 6 милиона население. А сметнете сега къде е по-голямата криза,

15

Бay

преди 2 години

и тук ще стане така ако не се научите да спазвате елементарни неща. Дистанция и маски. Просто е.

14

Анонимен

преди 2 години

Толкова смъртоносна глупост излиза от тия, дето се самообявяват за ваксъри, че няма накъде повече. Който оцелее, ще ви има за нарицателно за непосилна глупост. По време на епидемия не се ваксинира, защото след това ще *** и ваксинирани и неваксинирани, ***, уж образовани!!! Язък за децата ви!

13

Бай Танас

преди 2 години

До три дни и при нас. Що не излезе сега Мая да се тръшне на паветата и да подкрепи протеста. Хората са прави. Не са против мерките, но искат да са за всички

12

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ ИМА , ЩЕ ИМА И ПОВЕЧЕ ЩЕ ИМА! И ТАМ ТЪПЧАТ БОЛНИТЕ С БЕЗПЛАТНИ АНТИБИОТИЦИ

11

До 10

преди 2 години

Съгласен съм, но за съжаление глупавите в България, а оказва се и в Румъния са мнозинство. Именно затова сме и най-бедните, корумпирани и несвободни държави в Европа. За да върви напред една държава трябва да има някаква интелигентност на популацията. Тук, такава липсва.

10

Анонимен

преди 2 години

какво ти пука, ти нали си умен, ще живееш с орлите

9

Анонимен

преди 2 години

Точно заради по-глупавата част от населението трябваше да се въведе задължителна ваксинация. По-умните вземат решенията, а по-глупавите изпълняват. Ако чакаме по-глупавите да решават вместо нас ,няма да прокопсаме никога.

8

Убууу

преди 2 години

А тука Вожд Аби води хората на протест, че им липсват кръчмите

7

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните и антиваксърите ни докараха до национална катастрофа.

6

Анонимен

преди 2 години

Популацията на Румъния е около 4 пъти по-голяма от тази на България. Тяхната заболеваемост и смъртност е по-малка от нашата. Защо не пишете за това? Положението в България е критично. Болниците са препълнени и системата е пред колапс. Това нямаше да се случи ако по-глупавата част от населението (около 70%) се беше ваксинирала през последните 6 месеца.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4--От тези еврофондове 99% от румънците няма да видят 1 евро, както тук между другото.

4

Анонимен

преди 2 години

Румъния има население 19 милиона. Това, което сте написали е по-малко отколкото умират в България с население 6 милиона. Не знам какво се шашкате толкова.