32

Майченцето

преди 2 години

съвсем е сдала умствения багаж, ако въобще го е имала досега. Добре, че бе Рундю да вдигне юмрук за да я набута във властта. Я е вижте как е напълнила бузките, изпънала бръчките с ботокс. Излезе, че човек да има пълно чекмедже не било лошо... за външния му вид, нали? Друг е въпроса КОЙ пълни чекмеджето на Манолова.

31

Joro

преди 2 години

Това момиче ме кефи, показва как посредствен човек, с много кресливост и нахалство може да отиде надалеч. Но това си проблем на държавата и обществото ни, а не нейн.А по темата, не е ли дискриминация към сърдечно-болните да се закварят Кардиологични отделения, които да се превръщат в Ковид такива. Защо "личният избор" на едни спира лечението на други?

30

Тази

преди 2 години

Постоянно напомня,че акълът не при всички е достатъчен!Търси,търси Майче,все още има доста шаранчета,дето кълват и на гола кука!

29

RLD

преди 2 години

Мая не е престанала да сънува кожената пръчка на Бойко. Но сега е съсредоточена в задачата да вземе депутатска заплата.

28

ужас

преди 2 години

Рано е да погребваме Мая. Разходете се по улиците на големите градове. Мая, ***, Мая, ***. От къде имат толкова пари за билбордове? Ето къде отидоха парите за магистрала Хемус. А след изборите може и да изплатят добавки към пенсиите. А може и да ги загубят и да вдигнат рамене. А вероятно и Черепа все още инвестира.

27

Анонимен

преди 2 години

гласувайте за Баце да ви ваксинира с кожената игла

26

Анонимен

преди 2 години

Майче, а кво стана със споразумението ви с ПП? Щото те са си ваксъри от всякъде и са за зеления сертификат и задължителна ваксинация.

25

факт

преди 2 години

мая общата се чуди коя идея да яхне , към коя партия да се лепне , та са спечели некой и друг глас , иначе НС само по телевизора ше го гледа .

24

Анонимен

преди 2 години

сега ще се избият фа вземат антиваксурски гласове....Довижжданее

23

Анонимен

преди 2 години

браво майче, само така, мачкай ваксърите :)

22

Анонимен

преди 2 години

Тази и с дявола ортак ще стане само да е около софрата .

21

?

преди 2 години

Някой може ли да обясни какво е право на предвиждане??? Вашата мая много е неграмотна. Даааа, определено.

20

анономен

преди 2 години

ОХ- прическата на тая дето системата я убива направо кърти мивки)))))))))))Иначе от устата и все глупости

19

Анонимен

преди 2 години

ази за да се намърда в НС ще продаде и майчиното си мляко, Довижданее...

18

Анонимен

преди 2 години

Ох, така и не разбрала защо хората, които са прекарали болестта и не са се тествали, нямали зелен сертификат. Ами да и кажа - защото няма обективни факти, които доказват прекарване на болестта! Язък и за образованието и!

17

минувач

преди 2 години

Айде на околовръстното. Изпраи се-ние си отиваме!

16

Орлов мост

преди 2 години

абе майо , къде са ти мажоретките , що не протестират ? ако Борисов беше въвел тоя сертификат , щяхте да лежите по улиците , ама нали от клубчето на фигуранта го въведоха и за това не си ги активирала . е много сте прозрачни *** майо :)

15

aaa

преди 2 години

С призоваване нищо няма да стане. Засегнатите страни да се организират, наемат си адвокатска кантора, завеждат съдебно дело и това е. Другото са дрънканици по студиата на телевизиите и реване колко било нечестно и как ги унищожавали.Ами борете се за правата си бе хора, има си закони, прочетете ги и ги следвайте.

14

fun side

преди 2 години

Ами да, за достъп до dnes.bg трябва да имате SectiGo сертификат .

13

Гроби Таласомо

преди 2 години

Манолова, на изборите - Луна!;))) Синият чорап за нищо не става;)))