305

Анонимен

преди 2 години

Хора, да се хващаме и да си осигурим бъдещето, понеже както е тръгнало , може и да нямаме такова !!!!!

304

Кире

преди 2 години

33 госидшна майка на 6 годишно дете е отвлечена в центъра на София в 5 след обяд, а МВР дори камерите около входа и не е разгледало, но се занимава да раглежда снимки на телефони.Изродията ще свърши лошо за тази държава

303

Черен сертификат

преди 2 години

Фашисти

302

"На лов"

преди 2 години

Вие журналистите сте психопати! От най-опасните!

301

ОСТАВКА на министри1

преди 2 години

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ...Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК..

300

malart

преди 2 години

Командите тръгнаха за лов на неарийци. Народе???

299

Анонимен

преди 2 години

Е как ще намерят нарушители като клиентите в целия мол са били максимум 50 0 л гофрена?

298

Иво

преди 2 години

айде спрете са правите на ударени ! Можете да ходите всяка седмица до мола в одрин и да си правите тест тука не можете !

297

Анонимен

преди 2 години

А проверяващите дали го имат този серификат?

296

Анонимен

преди 2 години

ха ха освен служители там намерили ли са някой друг

295

Анонимен

преди 2 години

Ииии, родната полиция на лов за престъпници. Аз предлагам всеки полицай заловил човек без сертификат да бъде награждаван. Намалил е престъпността.

294

Гошо

преди 2 години

КОЛКО ЛИ НЕВИННИ ДУШИЦИ ЩЕ УГАСНАТ ОТ РАКОВИТЕ УСЛОЖНЕНИЯ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА?МНОГО ЩЕ СА,НО НА КОЙ МУ ПУКА В ДЪРЖАВАТА!ВАЖНОТО Е ДА ПЕЕМ ЗАЕД-НО С БРЮКСЕЛ-ХЕЙ РЪЧИЧКИ,ХЕЙ ГИ ДВЕ,КРАДЕТЕ ЗДРАВО И ЩЕ СТЕ ДОБРЕ!ОТВРАТИТЕЛНА ЕВРОПЕЙСКА И ЕВРЕЙСКА КРАДЛИВА ПАСМИНА!!1

293

Анонимен

преди 2 години

Българският народ за съжаление не се е борил активно за свободата си както други напр. Чехословакия/1968, Унгария/1953 и за това не я цени, чака някой да дойде и да го освободи! И това вече с едно малко изключение на Обединението вече над 600 години - не не е грешка събирането на годините! Затова българите са не способни да оценяват свободата и затова съм извън България! Поздрави от Австрия!

292

Хаос

преди 2 години

Цените на храната скочиха рязко, хората нямат пари, а държавата праща полицията да се бори със зелените сертификати.... Това е подигравка с народа!!! Ако бяха вложили такъв фокус и в повишаването на икономиката и стандарта на живота, обаче не - на лов за зелени сертификато - направо е абсурдно!!! докога ще блее този народ?! Кацаров не сме го избираши ние!!

291

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините и тъпите им сертификати работеха защо продължават да носят маски.

290

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Има брутална инфлация в момента, а държавата пречи на хиляди хора да си изкарат мизерните 1200лв на месец за да не хванат настинка. Всичко "работи", компенсации няма, клиенти няма и скоро мизерията ще хване хората за гушите. И кой точно е застрашен - бабите над 60г, а те ходят ли на мол?

289

Анонимен

преди 2 години

E га свещи си купите с тия пари от глоби и сертификати!

288

Лов

преди 2 години

На лов за дивеч ми звучи по-точно.

287

Протестиращ

преди 2 години

Еееее само сертификати а с режим на ток и вода кога ще ни ощастливите бе другари ??? Вече доста време сте на власт...

286

Анонимен

преди 2 години

Е, кого са ловили? То на снимките не се вижда кьорав клиент! :)))))