139

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Израел е имало само 6 починали, в Швейцария - 3 (!), в Унгария - 30, в Австрия - 13 , а това са все страни напреднали с ваксинацията, а у нас - страната на големите форумни капацитети - въздух под налягане - жертвите бяха 120

138

Анонимен

преди 2 години

За всички стана ясно, че правителствата на Бойко Борисов не успяха да се справят с епидемията, докато бяха заети да пълнят чекмеджетата с пачки и злато и да си присвояват печелившите бизнеси на хора, които не бяха част от престъпната групировка управляваща в България. Да се надяваме, че едно редовно правителство при работещ период, ще успее да оправи нещата съсипани от мутрите

137

Анонимен

преди 2 години

Господ ни дари с разум, а ние 12 години избирахме мутри да ни управляват, т.е. пропилявахме дара на Господ.

136

Анонимен

преди 2 години

Израел - 6 починали. Как го направиха, при това са с 3 милиона повече от България и 7 пъти по-голяма гъстота на населението. Хайде вече да приемем фактите, да ги разчетем и да не си играем на непослушно детенце.

135

истината

преди 2 години

За троловете на чорапа, кирчовците и чалгарите ще припомня, че на 8 март 2020 година по нощите имаше брифинг, че имаме вече заразени с ковид и се затварят, молове, кръчми,.... От март до септември 2020 година имахме 629 починали, а Швейцария 1847., Тогава започнаха въстанията за свалянето на правителството, ние бяхме от страните с най-малко заразени и починали. Тогава беше преломния момент, на жадните за власт юмручета на промяната. Чалгари, фуражки, кирчовци

134

факти

преди 2 години

На 18-то място сме по брой регистрирани нови случаи на ден. По смъртност, на 11-то. По % ваксинирани на 140-то място в света. Сами си направете извода!

133

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов саботира ваксинирането и това е факт, за разлика от лъжата за президента Радев и Шипка.

132

Анонимен

преди 2 години

През първите 6 месеца , когато в България имаше КПП-та , затворени паркове и махнати пейки в България бяха починали 10 пъти по-малко хора от в Швейцария. Тогава нямаше ваксини, всичко беше въпрос на ограничение на разпространението. Тогава обаче, се появиха антигероите като Бенатова, репортерите на Славун и оня с юмручето, дето започнаха да саботират и се качваха на Шипка да изнасят речи, а други питаха на брифингите къде били чувалите, че в България умрирали по 10 човека , че не било страшно.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонименне на всеки час а на всяка минута и както казаха по радиото - националното вчера , прибирит труповете в чували и ги складират по коридорите на болниците защото нямало места в моргите

130

Анонимен

преди 2 години

Е, ако бяхме на 62% ваксинирани, както е в Израел, сега новите случаи щяха да са двойно по-малко, а починалите 5-6 пъти по-малко.

129

анонимен

преди 2 години

през 2022 ще има ко - *** , пригответе си памперси

128

Факт

преди 2 години

Бойко Борисов провали ваксинацията в България и сега си патим от него, а той най-нагло обвинява служебното правителство

127

Анонимен

преди 2 години

До фенът на Швейцария!Виж какво бе младеж Швейцария е ЕДНА и България никога няма да бъде като нея,самият факт че една от най богатите и цивилизовани страни в света има наполовина по малко жертви от най бедната и"невярваща"както казваш ти страна България не говори добре именно за Швейцария,това че в момента те нямат такива проблеми като нас Еретиците не значи че утре няма да ги споходят пак!

126

ГрадинскиГном

преди 2 години

Всъщност СЗО започва да гледа към Балканите, като новото място от където ще тръгне мутация. Индийският шариант ще се замени с Балкански ( дано български да се казва, да станем изшестни с нещо поне). При такова разпространение и толкова дълги периоди на преболедуване, мутацията ни е в кърпа вързана.

125

Анонимен

преди 2 години

Ако още преди месец бяха въвели малко по-адекватни мерки и най-вече строг контрол за спазването им, сега нямаше да сме в ситуация с такъв огромен брой заразени и починали. Трябваше още веднага да се премине към онлайн обучение. Знаете ли колко спокойно се пътуваш тази сутрин в градския транспорт в София. Нямаше блъсканици, нямаше тълпи от крещящи, хилещи се пубери без маски.

124

Анонимен

преди 2 години

И какво излиза , че гьньооо го молят да си сложи безплатно от ваксините дето си слагат швейцарците и той не иска и протестира и се сърди. Не мисли обаче. Не мисли , че на всеки час умират четирима българи от вируса, а в Швейцария на денонощие умират толкова.

123

Анонимен

преди 2 години

Ето ти и още малко инфо. Швейцария с лошите рнк ваксини. Там няма астри, джонсъни, спутници. Само пфайзер и модерна.За последните 2 седмици имат 60 починали или по 4 човека средно на ден при 9 милиона население.За последните 2 седмици Ганьоландия има 1312 починали, средно по близо 100 човека на при около 6 милиона население.

122

Анонимен

преди 2 години

Няма да се плашите,малко остана,по спомен Гръцката азбука има 24 букви докато изредим всичките във вид на мутации и току виж сме го победили(вируса)

121

Анонимен

преди 2 години

В Швейцария и Австрия хората са интелигентни и зачитат правилата, а не са като софийските маймуни където не знаят дори, че в мола има посока на движение на колите и знаци "СТОП". За ваксините да не говорим колко е зле положението, но самия сертификат не изисква ваксиниране, сега го напишете 100 пъти да го запомните.

120

Анонимен

преди 2 години

Затова Швейцария са си поръчали 10 милиона дози за 2022 година. Като дойде времето ще слагат бустер, както са противогрипнине ваксини. Помниш ли , че в Израел вълната започна август месец, защото януари бяха наболи всички . Бяха минали 7 месеца от ваксината им и септември месец им сложиха на 4 милиона израелци 3та доза и там в момента нямат проблеми, а август бяха започнали да качват в разгара на лятото при 35 градуса. Мангъров пред израелските и швейцарски експерти е като чавдарче бягало от час