511

sa

преди 2 години

Това е бъдешето , връщаме се в мрачните времена от 50-те години на миналият век. това е само началото. ще свикнем с този код , следва емоционалният сертификат, а си казал нещо против властващите , спират ти тока или банковата сметка

510

Анонимен

преди 2 години

"Науката" - инквизиция е тук! Ще слагаме ли главите на дръвника?!

509

Анонимен

преди 2 години

Този е психопат! Нормален човек не се държи така и не говори на всеослушание неща в които няма никаква логика.

508

Вместо зелен сертифи

преди 2 години

Защо се налагат рестрикции, зелени сертификати и прочие упражнения за контрол? Много по-лесно е да подписваме декларация за отказ от ваксинация, както в лечебните заведения при отказ от назначено ни лечение, операция. Там също приемаме негативите от отказа, така ще си поемем лично отговорността и последствията. И защо в ПИК на зараза се форсира ваксинацията? Май не е медицинско обосновано, нали спират временно задължителните ваксинации при грипни епидемии??? Много сбъркана работа!

507

Наглец си ти...

преди 2 години

След като след има, няма месец ще е друг здравния министър, защо се упражняваш в зона непозната ти, то назначения от ББ финансист за здравен беше по-адекватен от теб в МЗ. И за какви партийни дивиденти говориш, от коя партия си, че незнам?!? Нали си служебен, демек надпартиен или с тихия военен преврат повярвахте, че президентството сте партия?!? Гнусен си наглецо! Събирали са ви в служебното правителство по гьонсуратлък.

506

добри са

преди 2 години

Смо преди няколко дне Кацаров се хилеше тъпо по Нова, и обясняваше че нищо не може да се направи, защото българите не се ваксинират. Зеления сертификат е добър, но се въвежда за 24 часа, без план и предупреждение, въпреки че нещата бяха прогнозирани

505

Пиша коментар

преди 2 години

Антителата не доказват нищо. 3000 дози лекарство с моноклунални антитела пристигат. М-даа. Нещо такова прочетох. Ама кога и къде забравих.

504

До маринУшка

преди 2 години

дарагаяДурачкая, споменаваш ГМО, но нямаш идея какво е и защо е създадено, както е НЕизвестен създателят ти.

503

Фалуса

преди 2 години

Егати тъ-пите бъл-га-рета! Единствените тарикати, антивак-съри, привърженици на съдрани конспиративни теории. Бил Гейтс ви чипирал с ваксините?!? Не се ваксинирате, защото доказвате на Европа, че сте най-проЗтите и необразовани. Заедно с другите бедняци Румъния... Правите се на бунтари, а стояхте и ду-хах-те пат-ката на Царя и на бодигарда му 20 години!... Големите демократи! Стойте си в *** ***-нари и чакайте при вас всички *** български антиваксъри от цял свят!

502

Марина

преди 2 години

Хората наистина ще загубят своя дом - Земята. Загърбили са природата , тъпчат се в молове, хранят се с ГМО и си говорят само дистанционно, ползвайки мобилни компютърни устройства. И къде отиват тези хора ? Към какво са се запътили ? Пандемия ??? Огромна измама на нечистоплътни световни умове с цел - трупане на богатства и световен контрол. Знам обаче , че има и светли личности , които ще противостоят на това безумие.

501

Гражданин

преди 2 години

Този човек трябва да се оттегли и сериозно да се отдаде на почивка. ДАиде да си поговори с някого.....

500

Анонимен

преди 2 години

Юда

499

Абе Тоз

преди 2 години

ЮдеюСемит ли е или само се Продаде на ЮдеюСемитите за 30 Сребърника?!

498

Handel

преди 2 години

Най-щастлив е глуапкът. Той ръси глупост след глупост и сам се радва на себе си. Особено когато някой го е назначил за министър.

497

Малко история

преди 2 години

Едно време, на хората, които са трепели такива, като Кацаров, са им казвали "хайдути"! Мъже е имало тогава!!

496

славянин

преди 2 години

Заглавието най-добре говори, че целта на цялото мероприятие няма нищо общо със здравеопазването!

495

Анонимен

преди 2 години

И стига с тая Европа, люлката на Светата Инквизиция и Нацизма - все отбор учени, естествоизпитатели.

494

NWO

преди 2 години

Следващата стъпка е Дигитален зелен сертификат. Понеже заптиетата не могат да вардят навсякъде, на всеки ваксиниран трябва да бъде поставен електронен чип. При влизане в Мола, вместо да се носят хартийни сертификати, сканира се чипа и всички ваксани влизат като офце. Мечтата на господарите е реалност - тотален контрол. Офцете са доволни, че са ги допуснали в Мола или на работа. Новият Световен Ред в действие!

493

Истината, но Боли...

преди 2 години

В началото на 20-ти век, хората са величаели радиоактивния метал Радий, защото е светел и излъчвал топлина. Започнали да го слагат във всевъзможни церове, вярвайки, че той е лек за всичко. Това разбира се преди да открият как вреди на клетъчното ДНК при човека. След смъртта и болестите на много много хора, той е забранен, а светещите часовници са иззети и изхвърлени, както по-късно става и с азбеста. Науката не винаги е на прав път, това е много важно уточнение.

492

Алооуууу

преди 2 години

Каца обясни своето изказване преди година ,в тази пандемия има нещо гнило,обясни моля какво се промени в пандемията ,освен това ,че ти си там ,някакво министърче сега?