19

Тракиец

преди 2 години

Тези Земи на балканите винаги са населявани от достойни и прозорливи хора които не се поддават на манипулации Много империи са падали именно тук .Винаги ще отстояваме истината и свободата на народа

18

д-р Дрегер

преди 2 години

В Северна Гърция има много фалшиви сертификати от България.

17

Анонимен

преди 2 години

Във всяка една държава има различни % от всички ваксини... Затова навсякъде е различно положението с мерките и болните. Изобщо не толкова пpocто, както си мислите... Едно е да боледува човек, а съвсем друго да умре... Ваксините са за леко боледуване, а не да се убива вируса..

16

Анонимен

преди 2 години

И 100% ваксинирани да имат, сега поредната вълна е на Балканите, ще мине и през тях. И пак ще ги затворят като ***. Същото ще стане след месец-два в Италия, Франция, Испания, когато дойде ред вълната да е при тях. Вирусът си е вирус и се "държи" като всеки друг вирус. Просто, където имат нормална медицина, вече се научиха и се справят без много жертви. При нас всичко - държава, здравеопазване - е пълен леш. Логично, и ковид вирусът оставя след себе си леш. А ваксването си е съвсем друг бизнес

15

ъъъ

преди 2 години

А къде са тролчетата, които преди седмица ни убеждаваха как прекрасно са си заживели в Нидерландия с 80 % ваксинация и без никакви мерки. Нека проверят какво става днес в тая свободна, цивилизована и ваксинирана страна, в която не живеят Ганиовци като нас.

14

Анонимен

преди 2 години

Принуждават ги да се ваксинират - следва: влизат в червена, пембяна или каквато там имат зона - следва: ПРОДЪЛЖАВАТ да ги принуждават да се ваксинират. Умно, а?

13

Анонимен

преди 2 години

в началото като излязоха ваксините ни казваха че предпазвали 94-95% от заразяване, после предпазвали 94-95% от заболяване, после 94-95 % от тежко преболедуване, после 94-95% от смърт, па са се оказва че не само непредпазват от заразяване, ами не предпазват и от смърт, и въобще аз се питам тия васксини от какво предпазват ?

12

Анонимен

преди 2 години

И 100% да се ваксинирате, пак ще е така. Това не се бори със сертификати.

11

32г лъжи.10 г ЕС лъж

преди 2 години

Младите да направят революция .32г лъжи и безбожие,кражби.

10

До Деян

преди 2 години

От въпроса ти разбирам, че знаеш как се случва това. За 2 години и уличните кучета го разбраха.

9

Зелен СертТарикат

преди 2 години

Производителите на ФаКсини потриват ръце.Още пари от нещо дето не работи.Типичен Телешоп. Или Виетнамско Чудо

8

До Деян

преди 2 години

Така се случва... Вируса може да е в абсолютно всеки независимо от факта, че е ваксиниран или боледувал... Имунитета единствено предотвратява боледуването, но не убива вируса... Така, че абсолютно всеки може да е заразен...

7

В Гърция

преди 2 години

се шири мнението, че българите са накупили имоти в Северна Гърция и са върли антиваксъри и не се ваксинират, не спазват никакви мерки и разнясят зарази, а заради тях цялата страна ще сложат под карантина. Може да се стигне до насилие, ако продължава така.

6

Дедо

преди 2 години

Там е Гърция , тука е България ! При нас МОЖЕ да е по-различно )))))

5

Анонимен

преди 2 години

Изманипулираха ги?

4

И сега..?

преди 2 години

61% ваксинирани, много преболедували, някои даже безсимптомно и пак много болни. За почти 2 г. няма човек, който да не се е срещнал с вируса. Ваксинираните също го разпространяват. Ама ваксините работят.....в полза на.?????????? Само не за вече зависимите наивници.

3

Анонимен

преди 2 години

61% са около8 милиона гърци, еми останалуте 6,5 милиона малко ли са ,при положение че ваксинираните също разнасят вируса.

2

Анонимен

преди 2 години

Вие двамата гало.а дето коментирахте по-долу дали прочетохте, че нараства броя на заразени в северна Гърция, в която има малко ваксинирани. Или коментирате само заглавието

1

Анонимен

преди 2 години

Tи да видиш