19

Наблюдател

преди 2 години

Само ГЕРБ ще направят стабилно Правителство което да ни изведе от кризата и галопиращата инфлация!Тия имаха Две възможности....!

18

Истукан

преди 2 години

ПП + ИТН + ДПС+ ДБ + БСП. Корнелия Нинова се одумва.

17

Буряти

преди 2 години

От Силистра сме за Герджиков

16

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Новият...собственик на партия с нов...пост въвфф соц.мрежа:малеей...настръхвам.Политическото...гуро знае,че ние...трепетно му чакаме...написаните слова.Пак има...напредък,защото Боко говори...глупости пред мисирките,а този ги...пише и след това може да ги...изтрие за разлика от Боко.

15

Само

преди 2 години

Герджиков и ИТН

14

бай Тъпчо

преди 2 години

Туй Тутанкамон ли е бе?

13

ПроСоТо

преди 2 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ..:-Ни са обаждай от "БОНИЩЕТО",кукло!

12

Господи

преди 2 години

Страх ме е какво ще стане тази зима

11

Анонимен

преди 2 години

Браво, слаФчУ, жежко съм те залюбил, откакто се само-осуверени! Като твой суверен много съм загрижен за благодентствието и здравето на слугите и робите си, та затуй ще взема да ти река - скрий се нейде на тъмно и тихо бре, пишман-барде - хем ще си смучкаш белото на спокойствие, хем ще оживееш от ден до пладне, хем и на нас ще помогнеш да си поемем дъх - бездруго едва ли ще оцелеем с твоите радьо-мутренски божковски задкулисия. Бягай зад кадър, ялов чалгарски *** - завинаги!

10

Анонимен

преди 2 години

Бий ги с патериците тези хаймани...Помислиха се за много велики. Изоставиха те. Краси Радков изневерява с други продуценти. Всички са корумпирани и вземат вече пари от други господари.

9

ПроСоТо

преди 2 години

До MaйMyнaтa..добре казано..Но,можеш да повярваш в.."Подземни"../говорещи скелети,примерно,които умират от страх да се покажат на светло../

8

О, божке

преди 2 години

Месец преди изборите, вече виждам едно страхотно разбирателство, един синхрон между бъдещите коалиционни партнъри. Ей, като вземат по десет % итн, пп, дб и бсп какъв диалог ще падне, а? Стабилност отвсякъде в бъдещият кабинет. Сега сериозно. Ако на този народ му е останал и капка разум тези 4 субекта следва да се зачеркнат и да се върви напред. Половин година буксуваме и вървим назад. Видяхме ги и и т.н и дб и маяма. Няма как такива неадекватни, алчни хора да се разберат за нещо градивно!

7

Ana

преди 2 години

Той вече започна- там от дивана, по фейсбук... Още от сега е обиден , познайте дали ще говорят с някоя от другите партии тези? Въобще има ли някаква мисъл в тези действия? Само едно - принуждаване партиите да говорят с герб и дпс. Ясна е работата- чудно ми е тези хора от там насам - защо позволяват така да ги потребяват? ива митева? мика зайкова? не се ли чувстват употребени??

6

Анонимен

преди 2 години

"Разкази под шипковия храст", "Разкази от криптата" и "Разкази от дивана"

5

ХАН КРУМ

преди 2 години

СЛАВИ КОАЛИРАИ СЕ С ГЕРБ И ГИ ОСТАВИ ДА ЛАЯТ КАТО КУЧЕТА. ПО ТОЧНО ДА ДУХАТ СУПАТА.

4

MaйMyнaтa

преди 2 години

Гледам книмката, и пак не вярвам в иэвънэемни.

3

Анонимен

преди 2 години

Тошко и Филю зад дивана ти правят заговори, преговори. Вече не те зачитат, не те уважаат.....

2

Анонимен

преди 2 години

Слави, да не са те учили старите седесари? Опропасти доверието на хората необратимо!

1

Истукан

преди 2 години

Ще има ли брак след изборите между Слави и Кирил?