251

Банго Статитистикът

преди 2 години

герп са първи само защото няма политически субект който да обедини гласовете на противниците им. Напротив с появата на Асен Кирилов, гласовете се разводниха още повече.

250

ПУ ТИН

преди 2 години

СЛААВУЦА СЕ НАУПРАВЛЯВА, СЕГА ГЛАСЯТ КИРЕТО И ПЕНДИ. ТО НЕ БЯХА ПРОЕКТИ - БАРЕКОВ, КУНЕВА, ЛУПИ, ЯНЕ, ЦАРЯ, АБВ, БББ, ВОЛЕН - ЗЛАТНОТО ПРЪСТЧЕ НА ДОГАН, ВОЛЯ, ВОЛТ, ВМРО, ВАЛЕРИ, СОФИЯНСКИ, КАПОН, КОПЕЙКИН, ЦВЕТАНОВ, ЧЕРЕПА..... ПРОЕКТИ..... ПРОЕКТИ.....? НАКРАЯ - ПАК БОЙКО ПЪРВИ!

249

Бою Тиквочето

преди 2 години

В името на моя любим матрял, ше се жертвам и ше направя коалиция с ДъПъСъ. Те ще ме разберат, както ме разбраха и при посещението ми при султана.

248

Нищо ново

преди 2 години

До споко: "Няма начин Герб да е заедно с ДПС"? Наистина ли? Цели три мандатаДПС бяха скрита патерица на ГЕРБ и винаги гласуваха за гербаджийският бюджет, а сега да не могат да бъдат с ГЕРБ. Искат да бъдат, но няма как да съберат 121 депутати. Патериците липсват.

247

Аха

преди 2 години

до ПУ ТИН: Ами тези, които гласуват за Герб не са от гетата, а от университетите, от учителите, от строителите на пътища, на язовири, на метрото, и пр. работещи и никой не ги "купува". Както вас ви купуват и купуваха, особено тези с яйцата, доста парички взеха, за да хвърлят храна. Така, че купуването започна яко още преди година.

246

Истукан

преди 2 години

Има такива измамниц няма да вземат и 5%.

245

споко

преди 2 години

Няма начин Герб да е заедно с ДПС. ДПС са рожба и ВИНАГИ с БСП. Вярвате на подлата пропаганад. Ще си управляват БСП, презид. проект, ДПС и ИТН. Те са от едно и също червено котило. Те ще си изберат и резилдента. Радевата зима ще надмине виденовата. Герб да си трае.

244

моч

преди 2 години

Надявам се фигуранта и цялата му хунта от озверели болшевишки копои да станат клиенти на прокуратурата , след което в съда да получат подходящо възмездие за държавна измяна , организиране на преврат и бруталното газене на конституция и закони !!!Съд и затвор за враговете на България !!!

243

Анонимен

преди 2 години

Много злоба! И ДА ЗЛОБЕЕТЕ И ДА ГО КАЛЯТЕ И ДА МУ ПРАВИТЕ ДС ПОСТАНОВКИ- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! НАРОДА ВИЖДА КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН РАДЕВ! И КАКВО ПРАВЕШЕ ББ ЗА ВСИЧКИ КРИЗИ !ТОЙ НЕ ПОЖАЛИ СИЛИ ДА ПОМОГНЕ НА КМЕТА ОТ БСП ЗА КРИЗАТА В ПЕРНИК! ТОВА РАДЕВ НЯМА НИКОГА ДА НАПРАВИ! ВЕЛИЧАЙТЕ РАДЕВ! ПЛЮЙТЕ ББ ,НО ИСТИНАТА Е ЗАСЕДНАЛА В ЧЕРНО МОРЕ! НЕКАДЪРНИЦИ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ КАНАДСКИ

242

Анонимен

преди 2 години

Първата партия на изборите трябва да преговаря и съставя правителство .Eкспериментите приключиха , ще има тояга вече .

241

Бою Тиквочето

преди 2 години

Ше ги изкъртя с 10%. Кой сега е номер 1? Дей слави еднодневката?

240

ПУ ТИН

преди 2 години

До Анонимен 273 - ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ ИДВАТ ОТ РАБОТЕЩИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ. МЪРЗЕЛИВИТЕ, ПИЯНИЦИТЕ, НАРКОМАНИТЕ, ТРАФИКАНТИ НА ХОРА, КОНТРАБАНДИСТИ НА ЦИГАРИ, ГОРИВА И АЛКОХОЛ, РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ НА БАБИКЯН ИСКАТ ПАРИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ И НЕ ИСКАТ БОЙКО, ПО МАЛКО СА И НЕ СТАВА!

239

Берлин

преди 2 години

Изберете ГРОБ и закривайте кочинката. Ще избягат още 2 милиона от глад..

238

Анонимен

преди 2 години

Има още доста време до изборите. ГЕРБ са майстори на компроматите.

237

Гиб Мелсън

преди 2 години

Два пъти гласувах подред за ИМВ но не и този път. Разочарован съм от Манолова, която от сутрин до вечер в парламента и извън него говореш за пенсии и пенсионери. Думичка не обели за младите хора. Еми щом е тъй нека сега пенсионерите да я спасяват с нейните гласове да видим колко са й благодарни, че само за тях говореше колко малки им били пенсиите.

236

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е, че народа се усети, че с мутрите на власт ще сме си взе така много зле и хората не гласуват за ГЕРБ. Последните два избора го доказаха.

235

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се анализира откъде идват гласовете за ГЕРБ. На всички е ясно, че идват откъдето могат да се купят - от гетата.

234

ПУ ТИН

преди 2 години

Е НЯМА КАК ДА СЕ ПОСТРОЯТ В СЕЛАТА ДИСКОТЕКИ, РЕСТОРАНТИ, ТЕАТРИ, ОПЕРА, МЕТРО, БОЛНИЦИ , СПОРТНИ ЗАЛИ, ГИМНАЗИИ И УНЕВЕРСИТЕТИ ЗА СТУДЕНТИТЕ И МЛАДИТЕ ХОРА! НАМО АВТОКЪЩИ, АВТО ШОУРУМОВЕ, БАСЕЙНИ, НЕБОСТЪРГАЧИ, СВЕТОФАРИ, БЕНЗИНОСТАНЦИИ НЯМА.ВСИЧКИ БЯГАТ/ПРЕСЕЛВАТ СЕ/ В СОФИЯ ИЛИ В ЧУЖБИНА, НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО.

233

Анонимен

преди 2 години

Имахме 12 години мутродемокрация. Хайде стига вече.

232

Анонимен

преди 2 години

Българският народ е мъдър. Бързо се усети как военната хунта го литна с празни обещания. Харвардските шарлатани Асан Василев и Кирчо също ще бъдат изхвърлени на бунището на историята както и яловия проект на Слафчо.