331

Анонимен

преди 2 години

Преди десет години ББ заяви че ако не се построи Белене, след десет години токът ще стане десет пъти по-скъп. И той под диктовка не го построи. Сега прогнозата му се сбъдва. Психодесните са същите фотоволтаични лобисти, просто хора гласувайте според джоба си.

330

Анонимен

преди 2 години

Българи и бизнес, ако искате да имате скъп ток, продължавайте да подкрепяте ГЕРБ, Продължаваме подмяната и Слави, те са двете страни и калъча на идна монета, тая монета, която убива конкурентноспособността на българската икономика и вместо да произвеждаме евтин ток, държим на склад два реактора. Ако изберете БСП - според олигархомедиите лошите хаха, скоро ще имаме монтирани реактори дали в Козлодуй дали в Белене и проблема ще се реши. Сега що не внасяме ток от Украйна като е 6 пъти по-евтин?????

329

Анонимен

преди 2 години

Герб отново ще бъде първа политическа сила, но за момента е най-разумно да бъде в опозиция. До март месец всички останали партии на поДмяната ще се компрометират тотално и, тогава, вече ще се наложи отново... ГЕРБ да управлява дълги години...

328

НЕ СЕ РАДВАМ!

преди 2 години

Това,че ГЕРБ са първа сила означава, че отново ще бъдат сами срещу путинистките партии и отново няма да има спасение от чалтарите и селските метежници на Радев. Пределно ясно е, че спасението ще дойде не от ГЕРБ, а от Байдън, който скоро след война ще помете феодалните диктатори.

327

Анонимен

преди 2 години

372 Тези са отчайващо тъпищом, след два провалени шанса, за ИТН, отново, гласуват за чалгарите. И плащат, 600 млн, за избори, хвърлени в празното пари от бюджета. Нашите пари.

326

Анонимен

преди 2 години

ПП е най-голямата измама в историята на изборите у нас. Жалко, за тези млади хора, които настъпват в кариерите си с лъжа и самоизтъкване, на образованието си в чужбина. Които замениха "успешна кариера" с "кариеризъм". Които избраха, да служат на нечии интереси, финансови и политически. Които си мислят, че като ни казват, че не са зависими от никой, ние им вярваме.

325

Анонимен

преди 2 години

М у н ю прекарва последните си дни на свобода.После -право в затвора.Каква плешива булка ще бъде..Хахахаахахахахаха

324

Анонимен

преди 2 години

радево кутевите екскременти троляци са в истерия.Свиквайте ,ще става още по зле за вас.И вие нищо не можете да направите

323

Анонимен

преди 2 години

Ще видим колко са първа сила че даже и покачване им давате брех брех

322

hah

преди 2 години

Учудващото е как има 15% които биха гласували за ИТН...

321

весел гербер

преди 2 години

До Shark На нас власт сега не ни трябва!На пролет ще я вземем!

320

Анонимен

преди 2 години

Кому е нужно мнението на 1 000 човека и каква представа дава това. Абсолютно ненужно и сбъркано.

319

Shark

преди 2 години

Първо тези стъкмистики не са вярни и целят манипулация на общественото мнение. Второ, дори и да е така, ГЕРБ няма да направят правителство, защото никоя партия нама да влезе в коалиция с тях. Може би ДПС, но и това не е сигурно. Така че тези 23,5% може да си ги зават ГЕРБ някъде, ако ги идстигнат изобщо!

318

иван

преди 2 години

забавното е че тия дават по-висок резултат за герб от алфа, но преизчислено излизат 64 депутата за опг-то , с един по малко от алфа...

317

Анонимен

преди 2 години

Опитите да се внуши, че кранливците са първи, вече не върши работата.

316

Анонимен

преди 2 години

Наш Ристю пак е пети... не може една молба да си подпише, хем му дали джокер хората молили го оня научен работник да си приподпише ксерокопията, ама не- родината им е виновна и ще плачат сега на брюкселианците.

315

отровна гад

преди 2 години

Сметката за четворна коалиция без ГЕРБ и ДПС ще излезе много, ама много, крива!

314

Избирател

преди 2 години

Ако не искате да ви издрусат джобовете, мислете. Как мислите какво ще стане с тока, ако тези умници продължат? Само питам за един преател.

313

Кк

преди 2 години

Чегъркането има за резултат две неща - главоломно увеличаване на цените и подкрепата за Герб.

312

Пешо

преди 2 години

Стига ги рекламирахте тия ПП няма и 5% да вземат и то от такива които ще повярват на рекламата на новия месия !