95

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на управляващите скоро като видят български документ за самоличност в ЕС и директно ще го поставят под карантина. Станахме символ на невежество и глупост.От един месец всички чужди журналисти се надпреварват да правят репортажи и да ни дават за антипример с 20% ваксинирани и първи по смъртност. Казват на всички други, виждате ли докъде води глупостта и какво си спестихте като 80% сте ваксинирани в ЕС

94

Хей

преди 2 години

До АнонименНима смяташ, че Бог не ние дал свободна воля. Д избираме пътя си. Затова и ни съди ако изберем грешния път.Има ваксини. Ти решаваш кой път да избереш. И ще бъдеш съден за избора си.

93

Анонимен

преди 2 години

Отидете и разгледайте кориците на списание Економист, отворете си очите, макар че вече е много късно.Ще има плач и скърцане със зъби.Живите ще завиждат на умрелите!

92

Анонимен

преди 2 години

Пореден ден със стотина починали и втори месец на първо място по смъртност в света на милион души. Отличното управлене на пандемията на къци и фуражката. А забравих, че предишните са виновни.

91

Анонимен

преди 2 години

В народа е проблема.Тези а и другите управляващи са даже прекалено добре за този народ.Никой не е виновен от настоящите и бившите управляващи.Подсигуриха ваксини навреме.Предложиха мерки и никой не ги спазва.Народа освен интелект,няма възпитание,няма и отговорност.ТрудНо бих го нарекъл народ.Това е някаква збирщина.

90

Песимист Анти

преди 2 години

В следващите няколко години ще се види, дали ваксината е добра или лоша. Аз ще почакам, примерно поне 5г.

89

Анонимен

преди 2 години

"Да нямате други Богове освен Мене"! Ковид зомбитата имат. Те в Бог не вярват, а в телевизора. Страхуват се за живота си като че ли те разполагат с него. Жалка картина. Животът ви е в ръцете на Бог. Ако е решил да умрете- ще умрете и ваксинирани. Ако е решил да живеете - ще живеете и неваксинирани.

88

Анонимен

преди 2 години

Филмът МАТРИЦАТАЕ РЕАЛНОСТТам на Морфеос агентът обяснаваше? че хората са вирус.

87

Анонимен

преди 2 години

Ваксините ги правят като убиват деца в зародиш сиреч убиват ембриона за да създадът ваксина която уж помагла за спасяването на животи това е извратено няма нищо общо с Християнството и оцеляването на хората убийци

86

Анонимен

преди 2 години

айде другата седмица 5к

85

Анонимен

преди 2 години

Хората не умират заради Кацаров или Ангелов.Причината е и вас или нас.Никой не Ни спира да спазваме мерките и никой не ни забранил да се ваксинираме.Никой не Ви кара да ходите на чалготеки,никой не Ви сваля маските.Вината си е в народа,а не в лекарите Народа е много зле.По зле от всички европейски,а като гледам и световни народи.

84

Проблемът

преди 2 години

Нито една ваксина или лекарство не е на 100% ефектвно за съжаление. Ако 100% от хората са ваксинирани всички починали ще са ваксинирани. Ваксината просто намалява вероятноста да се гърчите с тръба в гърлото три седмици предсмъртно с 10 до 100 пъти. Според мен и това е нещо.

83

Анонимен

преди 2 години

Затворете кочинката бе, че умирисахте целото ЕС с румънците. Балканска работа.

82

Анонимен

преди 2 години

Звероопазването на кацаров как е а добре ли е а щом умират предимно симпатизанти на герб значи е добре Рашков работи на един фронт Кацаров на другия важно е да се елиминират симпатизантите на герб изчегъртването е в ход

81

Анонимен

преди 2 години

По време на втората световна война, немците първо са убивали децата, след това жените. Така са искали да прекъснат съществуването на народа. Мъжете са ги използвали за медицински експерименти и черна работа. Сега не е по-различно.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Логично :) Ще бъдем отговорни.

79

Анонимен

преди 2 години

До 83 Надявам се в пика на тази вълна да видя поне един болен, че ми доскуча. Предните вълни нищо не довлякоха, само вятъра разнасяше торбички по улиците.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Това го казвате на фона на ежедневните новини за починали ваксинирани. Не знам дали знаете какво значи зомби. Т,р,оловете доста безразборно употребявате думите. Не е зле шехерезадата да ви купи един тълковен речник.

77

Фаталист

преди 2 години

Всеки който се е родил ще умре. Това е то. Всяко начало има и край.

76

Анонимен

преди 2 години

Зомбито се смирява пред вируси, не пред Бог. Ако Бог реши да те прибере, никаква ваксина няма да ти помогне. Ако Бог реши,че не ти е време, нищо не може да те убие.