269

Анонимен

преди 2 години

Ха да видим, ако оздравее, какви ще ги измисли да ги говори.

268

Анонимен

преди 2 години

Малеее, какъв кеф - ваксърите са се изпокрили в миши дупки. Страх ги е да гъкнат да не хванат ковид и те като кунчо. Усетиха се как са се прецакали.

267

Анонимен

преди 2 години

Кунчо, Кунчо, и ти загази. Язък за агитацията, язък за плашенето на хората, язък ти за трите ваксини. Сега какво ще обясняваш не знам. Как ще ни хвалиш ваксината и мерките. Много кахъри ще имаш. Ковид ще ти се стори най-малкия.

266

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Кунчев? Неговите го търсят да го бият!!!

265

Най-Супер МегаВаксър

преди 2 години

Абе къде изчезнаха ваксърите? Вашият пророк Кунчев нещо, а?

264

Ваксър

преди 2 години

Кунчев има фалшив сертификат! Ваксините работят!!! Да живее ваксането!! Ваксане по три пъти на ден! Това е истината!!!

263

Анонимен

преди 2 години

Нещо ваксърите не са много активни под тази статия като гледам. Да не са се скрили от страх? И още такива случаи ще има. Тези биологични течности от нищо не пазят. Ваксърът не различава ваксина от експериментален продукт.

262

Анонимен

преди 2 години

Бог въздава според делата, Кунчев. Не мисли, че ще ти се размине това, което вършиш.

261

Анонимен

преди 2 години

Горският Кунчев. Може пък да има фалшив сертификат за ваксинация. Нали в България все фалшиви сертификати се издавали. Или пък ваксината не действа. Ха ха ха. И в двата случая, голям резил. Добре, че истината винаги излиза на яве.

260

От село Шишенци

преди 2 години

Къде да му изпратя на Кунчо една кесия мандарини, стрък мурсалски чай, няколко глави домашен чесън и една бутилчица от моята люта ракийчица. Ще му мине веднага, гаранция!

259

Минко

преди 2 години

Много пази ваксината бе Кунчев,пази като Рибарска мрежа от комари бе и..ди....от!Не ви чуват главите,институции сте като магарета на мост!Не чухте какво ви говореше Мангъров, бълвахте негативна стъкмистика,много си повярвахте,че сте предпазени!Нека сега изживейте това, с което плашете от сутрин до вечер хората- дробовете ти на дантела да станат, сърцето ти да се повреди,по думите на виден кардиолог,всичко за което говорихте да е при вас като отражение на Ковида! Каквото повикали, такова се обади

258

Зозо

преди 2 години

Кунчев с трите дози да иде сега да му набият и един кожен бустер, нови селенова втулка и семеринг отзаде. Тогава вече няма да има проблеми. Ще затегне :)))))))))))))))))))))))))))))

257

Ммм, дааа

преди 2 години

С ваксина или без, вирусът ще мине през абсолютно всички. По един или друг начин. Мангъров, който много хора го плюят, още миналата година го каза. Е, прав е бил!!!!! И не само за това.

256

Е, па...

преди 2 години

Как така? Голяма изненада! Нали той беше яростен защитник на ваксините и пропагандатор да се ваксинират всички? Или е евтин пи ар ход, утре да каже, че благодарение на ваксината е оздравял за два дни? Не знам, предстои да видим. И като има симптоми на ковид, защо не си е направил тест, за да разбере, а само се е самоизолирал?

255

Анонимен

преди 2 години

Ската се, но да не забравя, че и той носи отговорността и негативите за несправяне с корона кризата, защото и такъв момент идва с пълна сила. А има и закони за опазване на общественото здраве!

254

Българин

преди 2 години

Като го изкара, един бустер отзад за всеки случай

253

бг смешки 2

преди 2 години

ДЪРВЕН ФИЛОСОФ

252

123

преди 2 години

Дано приключи с летален изход.

251

Анонимен

преди 2 години

До 282....ти от страх ще умреш, не от тоя смешен грип....другите не ги мисли

250

Анонимен

преди 2 години

Саполко...