47

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Симитли яко агитира за Боби Михайлов.

46

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 54___Та, в Уикипедия за най-добри вратари на сащ'94 са отличени Мишел Прюдом и Томас Равели, перукан не е споменат !!!___И пак ти казвам, гледай ги мачовете !!!___журналята го превъзнесоха след мача с Мексико, че имаше късмет !!!___А ако сме нямали защита през сащ'94 ... нЕмам думи !!!___Дзенга имаше най-добрате защита на Мондиал'90, но направи *** грешка в мача с Аржентина и паднаха !!!__Но не мога да ти кажа кой ни е най-добрият вратар, не познавам всичките, но не е перукан !!!

45

Левски-Спартак

преди 2 години

Комунизма не си е отишъл.

44

Охлюв 53

преди 2 години

Вратар #1 на световното 1994 беше Мишел Прюдо (Белгия), а от българите, Стоичков и Балъков, бяха в идеалния отбор.

43

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен___Това, че са го избрали, не означава, че е най-добрия ни вратар !!!___И защо му набутаха 4 голя в последния мач тогава, като можеше и да са повече !?!?___А на предишния мач с Италия Роберто Баджо му вкара цели ДВА гола, при това играеше с контузия на крака !!!___Айде моля ти се, гледай ги пак мачовете и особено дузпите с Мексико !!!__Но спор, че е бок--к и мафиот нямаме, нали !!!

42

лозанова

преди 2 години

честито ви! още години подържаите масрафа на Лозанова и на малкия перуци пък вие бачкаите ядосваите се и тн е тва е а за неграмотния и лечкоф селксия хитрец сливенски не искам да почвам

41

Перука

преди 2 години

Заради въпросният Борислав Михайлов, уефски една година носеше името ФК Витоша.

40

..

преди 2 години

под ло гите на всички власти. ени чар ите със селски на дребно хитрец раеф за пореден път опетниха името на Апостола и показаха истинската си същност.. всичкото лефскар е отражение на обществото

39

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 47___перукан не е най-добрия ни вратар !!!___Да, беше добър, но не чак най-добрият !!!___Дори и в прословутия мач с Мексико, в който "спаси" три дузпи, просто имаше късмет, че мексиканците не можеха да бият наказателни удари, а техният вратар беше в пъти по-добър , гледай го отново!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Както е казал народа: Гарван гарвану око не вади.

37

Minuva42

преди 2 години

Сираков каза: не ми пука какво ще става с футбола в България, с Михайлов сме приятелчета!

36

ДДРОнег

преди 2 години

БФС е мафия с тартори "героите" от сащ'94 !!!___Думите на наскосираков го доказват - подкрепя перукан на база приятелство !!!

35

До Рогатите

преди 2 години

Цел живот подкрепяте нещастници ! Догодина Б група ви зове! Говедари такива

34

Барселона

преди 2 години

Като наистина има нужда от ...рестарт...защо чакаха до сега хубаво да се умиришат нещата бе Раев...

33

Киро Рамбото

преди 2 години

У нас е така, всичко е на приятелска основа. Първо се гледа кой на кого е човек, всичко останало е третостепенно.

32

Анонимен

преди 2 години

Който помни САЩ'94 ще застане зад Боби. Давай Боби, с теб сме!!!

31

Дааам

преди 2 години

Ако в България имаше и федерация по тоа.л.тен.ите науки и фе.ка.лните канали и там щеше да има корупция и шурабаджанащина.Футбол не гледам от години понеже ме отвратиха същите тези ПРИЯТЕЛИ.

30

Анонимен

преди 2 години

От Левски съм, но поведението на Перуци не съм го одобрявал никога.

29

Анонимен

преди 2 години

Ами докато смесвате приятелството с работата няма да се оправят нещата. Не може при положение че всичко в българския футбол е толкова зле да гласуваш пак за Михайлов само защото сте приятели то 40 години! Или просто използва това като предлог за да прикрие истинските мотиви и интереси!

28

ля ля

преди 2 години

Боби е време да си тръгне защото за врата беше добре и за гласуваното доверие също но после видяха сладкото и Батето им беше послал пътя! то ясно шуробаджанащина!