113

USA

преди 2 години

До Анонимен 80 ЛИМЕЦА Е ОТ УКРАИНА ЗАСЯВАТ СИЧКО ОКОЛО АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА ШО ЛИМЕЦА ПОПИВА РАДИАЦИЯТА ! ЕШ ЛИМЕЦ КОТУ НЕ ЗНАЕШ СКООЛКО ТОНКИИ Е ЛЕДА ! КОИ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ !

112

Да, да, ама не

преди 2 години

При това щуро "печатане" на долари и евра откак се появи като манна небесна КОВИД-а какво друго да стане?! При тоя невероятен износ на инфлация от краварите - какво друго да се случи?! Китайци и руснаци ги предупредиха на няколко пъти да не се унасят с печатницата, ама кой да чуе?! Сиренцето /демек от Русия и арабите природния газ, петрола..., а стоките от Китай, Индия.../ е с пари!? Така, че кризата от 2008-9г. е като предупреждение и май не е свършила! 2024-5г. ще се спука балона пак!

111

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на фигуранта и на мафията която обслужва!!!

110

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Олиото "БИСЕР" е с цена 4.50 лв за литър в големите вериги ...

109

До114

преди 2 години

Цената на слънчогледа е с около 30% по висока от миналогодишната,така че пак не излиза сметката за двойното поскъпване на олиото!

108

Red pill

преди 2 години

До "Вече изложи претенцията, че си многоумен" -- Освен това съм и капризен. Избирам си с кого да говоря сериозно и за кого да не се влагам особено. Познай ти от кои си.

107

Н1

преди 2 години

Бил съм на 10 г. малчуган, 1960, лятото и мама ме пращаше на опашка за олио. Беше наливно, шишето мазно и хлъзгаво, как съм вършил работа, не знам. Не знам и нещо да е поскъпнало и после цената паднала. Но знам, че периодично олиото и захарта да са изчезвали от пазара. Вчера някой писа тук, че бабите купували от кауфланд стекове олио, ама за сега ли става въпрос или за минали времена, не става ясно. Общо взето, нищо ново, за повишение на цените какви ли не версии не са обяснявали по ТВ.

106

1

преди 2 години

Цената на олиото се определя от цената на слънчогледа. Каква е реколтата в България няма абсолютно никакво значение. Цената му мина 1000 лв/тон и ще върви още нагоре. Няма как олиото да поевтинява.

105

Анонимен

преди 2 години

До Red pill, кво точно се случва, обясни да чуем. Вече изложи претенцията, че си многоумен, нека видим какво ще излезе от устата Ви впоследствие.

104

Анонимен

преди 2 години

Сега сме във време подобно на 90-те години. От тая криза ще се родят новите милионери и милиардери и новите управляващи на страната. Разликата е че сега далаверите стават по друг начин, няма нужда от мутри защото играта сега не се играе на улицата както беше едно време. Сега който има акъл ще направи милиони от тая криза. А глу-паците ще загубят и малкото което имат точно както беше през 90-те. Затова на младите лъвчета съм им казал да се ослушват и да си отварят очите! Възможностите са тук.

103

Red pill

преди 2 години

На никого не му бръкнало олиото в джоба. Олиото и хлябът са обединяващи показатели за това какво се случва.

102

Red pill

преди 2 години

До "а вие от сутрин до вечер против Бойко и ЕС" --- Пак ще го напиша. Произведението "Криворазбраната цивилизация" е създадено за вас. Четете или гледайте.

101

Анонимен

преди 2 години

Кво олио? От поне десетилетие не пържим, във фурната слагаме масло, а в салатата зехтин. И не, не сме нито програмисти, нито финансисти, нито гастарбайтери, нормални хора, които си държим професията сме. Но един маргинал как може да го разбере това, след като не иска да се интегрира в Европейска България, а вие от сутрин до вечер против Бойко и ЕС. Няма как да стане.

100

Анонимен

преди 2 години

А цената на тока няма да пада заради скъпото олио.

99

Анонимен

преди 2 години

Тая година реколтата на слънчоглед е доста по добра от миналата,нищо ама НИЩО не оправдава двукратното поскъпване на олиото,освен ТОТАЛНА СПЕКУЛА!!!

98

ЦИНИК

преди 2 години

Ич дъ не ви пука бря ква е ценътъ на шарлана. Идете у Турция и си купете убаф зехтин . Ко нимойте кажете на некой кадя оди той дъ ви земе. И пак жа ви излей по ефтино. Да си го чукат у главътъ оливото.

97

тъй де

преди 2 години

До Анонимен 102Има уа, от утре в Кауфланд на 2,79 литъра!

96

Браво на герП

преди 2 години

Като ви е скъпо оливието, ползвайте свинска мас!

95

MaйMyнaтa

преди 2 години

Олиото е като нафтата, но эа олио ще плащате повече!! Иэборни трикове, не че нещо друго,' нали

94

Анонимен

преди 2 години

Очаквало се цената от 3.20 лв. да падне на 2.00 лв. Че къде има на 3.20 лв.? При нас в магазина плащам по 4.50 лв. за бутилка олио. И не е литър а 700 мл. То ако е 3.20 лв. аз банкет ще правя бе....