41

Анонимен

преди 2 години

Тук не пишат как някакъв младеж в САЩ плиснал боя по монумента на покойния рецидивист-наркоман и идол на американското общество Джордж Флойд. Сега се очаква да му очернят живота, така както затриха живота на полицая, който се опита да го арестува с 30 години пандиз. В момента САЩ печатат пари и раздават помощи за КОВИД. Байдън го е страх да прекрати това защото ще започнат отново бунтове и палежи. Ей това е истинската капитализация на американското общество.

40

ХАХАХА

преди 2 години

До Възраждане на СССРДа, някво любителско порно снимано в орбита ще възроди Ссср ... хехехе

39

Анонимен

преди 2 години

Корпоративния данък в сащ е 35 %. Като не плащат данъци и им смяташ капитализацията ставаш за смях, икономисте. Ей такива като ги изхващат и се хвърлят от небоастъргачите.

38

Възраждане на СССР

преди 2 години

С един ход Русия смаза и Холивуд и НАСА!! Краварите останаха с отворена уста и невярващ поглед. Русия отново ги удари в земята!!

37

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости дрискаш. Ква капитализация кат парите са в офшорки. Те такива кат теб са за затвора.

36

Макроикономист

преди 2 години

До 42Да, китай произвежда джапанки и сглобява телефончета! САЩ са номер 1 икономическа сила в СВЕТА! Втора икономическа сила е ЕС! Капитализацията на Апъл е по-голяма от цялата руска икономика! Капитализацията на Майкрософт е равна на цялата руска икономика! ТОВА е ПОЛОЖЕНИЕТО!

35

Анонимен

преди 2 години

38 тия опорки се отнасят за Китай. В сащ нищо не се произвежда. Ето затова Тръмп почна търговска война. И сащ я загуби. Даже по времето на Тръмп търговският дефицит на щатите с Китай нарастваше. Ето затова сащ са близо до гражданска война между неокони и либерасти.Затъпяла нация са американците, остана само печатането на пари. Ето затова отново си вдигат тавана на дълга. Не могат да го платят. Китайците държат американците на каишка.

34

бай Тъпчо

преди 2 години

Ееее, че първият спътник, първите кученца Белка и Стрелка, другото кученце Лайка, после Гагарин, та аз ги помня бе, помнят ги и още други ама все по-малко оставаме.Та тия сега, дето се радват на американците, ако ги вземеш и ги пуснеш в нашето време тогаз, ще се гърчат като гъсеници и първо ще си дирят де им е телефона, и като не го намерят, ще гледат опулени как ние и без това сме живяли, и сме имали и наука, и в космоса сме били и свестни деца отгледахме и хора ги направихме

33

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че са стреляли по фашисти във филма..

32

Анонимен

преди 2 години

Никъде кроме как в московпроме. Лозунг от соца.

31

Анонимен

преди 2 години

Само на някой от отделни щати брутния вътрешен продукт е по-голям от този на Русия,изпреварили на баба си фърчилото, на 30км от Москва в селата няма ток,жалки смешници дай им само паради да правят и да дрънкат оръжия една кола не могат да произведат като хората,една пералня,една печка..някой да има неква руска техника вкъщи...маани бегай баце

30

Влак GT

преди 2 години

Браво!!!------Те винаги са първи!!!... даже и в мръсния канал, където им е обиталището.... Прав беше Рейгън "Империя на злото!"

29

Анонимен

преди 2 години

33 кажи колко ракети и двигатели е продал мъска. Взел ти е той акъла папагалски без да знаеш драскаш глупости

28

А защо не го правят?

преди 2 години

На ЛУНАТА да бяха снимали Филма щеше да са по-първи от първите.

27

Анонимен

преди 2 години

До запознат "Само дето Джеф Безос можеше да си спести този разход без особени проблеми, а космодрума на руснаците е направен именно да функционира и да изстрелва космически кораби в орбита и не функционира ли и не изстрелва ли ракети/космически кораби, той носи само загуби!" Охаааа, русоробите обясняват за "смисъла". Затова Мъск взе 70% от бизнеса на руснаците с извеждане на товари - щото правеше неща, които руснаците наричаха "безмислени". Мдаааа. Яко кисело гроздето. :))))))

26

запознат

преди 2 години

Аха, ясно- значи според капиталистите на собствен кораб е разрешено, а на такъв, с програма на държавата не е! Само дето Джеф Безос можеше да си спести този разход без особени проблеми, а космодрума на руснаците е направен именно да функционира и да изстрелва космически кораби в орбита и не функционира ли и не изстрелва ли ракети/космически кораби, той носи само загуби!

25

Анонимен

преди 2 години

Абе филм може и да не стане ама виж пистолетите на космонавтите на МКС може да смаже.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 - Братле! Не са хаби, да се обясняваш на плебейската пасмина, която попринцип пише тук. Те са за консумация и експлоатация, не за комуникация, особено разумна такава ;)

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "А какъв е смисълът Джеф Безос да се изстреля за 3 мин. в облаците и да каже че е космонавт." Смисъла е, че го направи на СОБСТВНИЯ си кораб. За да си дадеш сметка какво значи това, това би било еквивалентно е тая русичката да се беше качила в космоса на нейно Фърчило. Схващаш ли, или червената петолъчка ти пречи?

22

Анонимен

преди 2 години

Ну заец Погоди е с два героя, рая муфа да не получи в космоса раздвоение на личността!?