26

Анонимен

преди 2 години

Не следите световните новини, те още преди време си казаха, че е била леля му Ан.

25

Анонимен

преди 2 години

Да си проверява колата всеки ден, че там е беля...

24

Анонимен

преди 2 години

Преди години младата кралица Елизабет втрещява света,като танцува в Африка с един от лидерите там.Този танц помага на британското правителство да изглади отношенията си със страната,която танцуващият с кралицата оглавява.За да се появи десетилетия по-късно една разведена десеторазрядна актриса,крила в CV-та си,че е мулатка. и да ореве орталъка,че белият й син бил жертва на расистки тормоз от страна на брит. кралско семейство.Ама моля ви се..."кралските експерти" са глашатаите на простакесата

23

!!!

преди 2 години

На черното бяло няма как да кажеш !!!

22

СЕЛЯНДУР

преди 2 години

Ужас! Отивам да поплача в клозета на двора.

21

Анонимен

преди 2 години

Моля ви, напишете статия кой е расиста, много ми е важно да знам..

20

Анонимен

преди 2 години

То нали било от гардеробиера?!

19

Анонимен

преди 2 години

Как кой ?? много ясно кой, кралицата и кой ли още не. В същност кой не е расист?

18

Джедай Мастър

преди 2 години

Най-вероятно е изкуфелия л***ар Филип (съпругът на кралицата), който умря. Той обикновено си позволяваше подобно поведение.

17

някой

преди 2 години

Аз ако бях на мястото на кралското семейство, щях да публикувам (макар за втори път) снимката на младия Хари на пиянски купон, облечен в униформа на офицер от Вермахта и лента със свастика на ръкава!Добре известен скандал беше тогава!

16

Анонимен

преди 2 години

Ще пише мемоари толкова млад? Има нещо сбъркано у този

15

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха! С ме ш ни ци. Осемдесет процента от света са расисти. А най големи расисти са тези ,който скачат срещу расизъма.

14

Лоредана

преди 2 години

Готините мадами отсвириха Хари, защото мислеха че той е неуправляем!Уви, намери си и той майстора в лицето на Мегън Маркъл. Фатално за английските принцове се оказа да се женят за разведени американки.Дори когато не са преки наследници на трона и получат съгласие,раздорите и разправиите не приключват със съгласието и отстъпките от страна на Короната!Разкатаване до пълно разперуширане :)

13

и аз

преди 2 години

много се притеснявам. Ама мисля че той си отиде човека. Инак за полит коректноста кво да кажа. Ако беше така преди 20 години Нямаше да има класики като Монти Пайтън, Саут Парк и прочее . Та те цирковете затвориха, щото там животните нещо страдали. Изтъпяването е повсеместно и мащабно. Жалка работа

12

Анонимен

преди 2 години

Много ясно е, че онова кафявото е расиста, тия от малцинствата са най-големите расисти.

11

Лоредана

преди 2 години

До Ха-хаНатам вървят работите!По фаталните стъпки на майка си върви,воден за носът от жена си!Всички настоящи проблеми ги нямаше при предишните му приятелки,красиви и изискани дами Кресида Бонас и Челси Дейвис.Но тогава Хари беше скандален с изцепки и гуляеше,затова готените мадами се уплашиха,че не могат да се оправят с него. Уви,Хари си намери майстора!Меган му разката цялата фамилия в буквалния смисъл.

10

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какво толкова лошо има в расизма. Различни хора, различни нрави и култура. Не е нужно всички да се харесваме. Аз също съм расист. Никога не съм убедил някой но и нямам приятели черни

9

Анонимен

преди 2 години

Я да видим кой аристократ не харесва чернокожи?

8

Нато на тор!

преди 2 години

отклоняване на вниманието от безконтролната педофилия и измъчвания на деца,сатанински жертвоприношения и снъф оргии с бебета от британският елит със расистки кьорфишек ,добър ход!

7

Ха-ха

преди 2 години

Харито да бяха го отлъчили от семейството?С лишаване от наследство и всички екстри.