35

Анонимен

преди 2 години

Докарай Блек Сабат да друснат 1 концерт на палубата на кораба, ко се чудиш!

34

Анонимен

преди 2 години

Ти пък какъв си да казваш ,какво ще снимаме бе. Той е в акваторията на България и всеки може да ск го снима . Когато реши. Ти гледай да си асфалтираш пътя до Калиакра и Мидената ферма ,че 20г и това неможе да направите там. Имате 2 атракции заради ,които някой идва до вас и неложе данги поддържате . Охльов

33

Анонимен

преди 2 години

Досега не сте спасили никого, какво се напъваш, бре???

32

Анонимен

преди 2 години

Аз както гледам и след 20 години ще е все още атракция, така, че помислете са асвалтов път и паркинги!

31

Анонимен

преди 2 години

Тая пъ, ква си ти ***!? Тази сутрин се събуждаме и кораба още си е там, не е било сън. Колко сутрини ще се надявате, че затваряйки очи, проблема ще се реши от самосебе си, некадърници!? То освен да зяпате друго не правите. Оставете и гражданите да зяпат свободно, не е само ваша привилегия зяпането!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Как може да си изберете кмето от ВМРО.Какаво общо имат македонските войводи с Каварна.ВМРО - Въшливи Мародерски Роби Обирджии

29

Замечтаният кунчев

преди 2 години

Ех, ако можеше и с пандемията да направим така... Не позволяваме на хората да излизат,тогава ще вярват само на това, което им говори телевизията.

28

Анонимен

преди 2 години

Грешка от ВМРО е и е подкрепена от ГЕРБ

27

Анонимен

преди 2 години

Кметицата е от ГЕРБ и тя е атракция ,защото е за последно кмет.Снимайте я

26

Анонимен

преди 2 години

Как да не е атракция?Заседна преди 10 дни и нищо не се прави.Така е за всичко в държавата.Затова всичко е атракция.

25

Анонимен

преди 2 години

Корабът Е атракция за снимки! А на кмета напомням, че е кмет, не феодал и не може да се разпорежда къде да ходят гражданите и какво да правят/не правят! Аман от самозабравили се, овластени, ниско-интелигентни провинциални душици!

24

Анонимен

преди 2 години

РЕВОЛЮЦИЯТА иска жертви! РАДЕВ ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯТА НИЕ СМЕ ЖЕРТВАТА! ВСЕКИ ОДЕН НЯКОЛКО АВТОБУСА С УМРЕЛИ! ББОЛНИЦИ ПЪЛНИ!ЩЕ ИМА УМРЕЛИ! ТОВА СЕ ОЧАКВА! ДЕЦА БОЛНИ! ТОВА СЕ ОЧАКВА! ЦЕНИ В КОСМОСА! ТОВА СЕ ОЧАКВА! ПРАВИТЕЛСТВОТО Е УСПЕШНО! ЗАПЛАТИ НЯМА! ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА! РАДЕВ Е ВЕЛИК!

23

Анонимен

преди 2 години

Не е атракция, защото не желае да снимат докато изсипват азотния тор в морето. Двулични мекотели.

22

левче билетче

преди 2 години

направо си е атракция :) я рашкОФ и янЕФ да отговорят : ами ако беше военен кораб дошъл да обстрелва села и градове кво щеше да стане ? нали те са на власт , нали всичко е по различно от при Борисов , нали сега държавата се управлява както трябва .

21

Anonimen

преди 2 години

Защо ми намирисва, че кметицата играе друга игра, а не мисли толкова за спасителна операция или нещо подобно, кой ще тръгна през този каменист бряг да евакуира екипаж, това са пълни измишльотини.Най-вероятно госпожата иска да скрие провалът на найни близки политически другари и затова е ограничила достъпа.

20

Анонимен

преди 2 години

Как да не е атракция - всякакви миски, блогърки, инфлуенсърки вече ходят да се снимат и после събират харесвания в мрежите.

19

До 20

преди 2 години

Ти туй бедствено положение сънува ли го бе пейзанчо?Къде има издаден указ за бедствено положение освен в кухата ти кратуна!Простю! С такива няма да управлява тиква ли?Още 100 години тиква ще управлява!А за тоя азотен тор му трябва малко нафта и кибрит е глей тогава истински сеир!))

18

Анонимен

преди 2 години

При бедствени ситуации и аварии, не само че могата, а властите са длъжни да ограничат и обзопасят района. Не си измисляй нови несъществуващи закони.

17

Льольо

преди 2 години

Абе той сега не е, ама както върви може да стане единствената атракция в региона...

16

Анонимен

преди 2 години

Не е атракция, ама отговорните органи са компетентни, колкото дечица в лунапарк. Единствено спомагат за по-голямото замърсяване. Туристите и журналистите, които снимат нищоправенето, комбинирано с инцидентни безобразия, изведнъж се оказват проблемни