39

Анонимен

преди 2 години

Някой лют ваксър може ли да обясни как по-точно го спасяват ваксините? Искам да проуча механизма. А аз в отговор ще му обясня как изобщо не го спасяват и механизма. Да разменим малко инфо. Ама само да не чувам, че по-леко боледували и не умирали. Да обяснят защо.

38

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Демек ще се бодем на всеки три месеца...Освен "бустерна" доза трябва да се влива и хероиннн, за да е сигурно пристрастяването.По принцип съм против наркОО тиците, ама ако черпят кока и то от депутатската ще ходя да шмъркам по линийка веднъж месечно.

37

Анонимен

преди 2 години

до 36 и 27 имах предвид, извинявам се за грешаката

36

Анонимен

преди 2 години

до 37 и до 27 и аз ще вляза в разговора ви, да не знаят как добре, с един клиент водещ се за пациент да добре, съгласен съм с вас, ама с над 100?

35

Анонимен

преди 2 години

А тези дето го пуснаха, те кога ще страдат???

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"и без това убиват пациентите умишлено с високо налягане на кислорода"Оня на стълбите на болницата тогава що умря без кислород?p.s. НЯМА да мине до месец-два - практиката с минали епидемии го показва.

33

{•_•}

преди 2 години

Ковид 19 е опасен и кръвожаден. Не го подценявайте, моля!

32

До 27

преди 2 години

Не ги убиват с налягането нарочно.Просто не знаят как точно да подават кислород.

31

Анонимен

преди 2 години

плащаш здравни, а в 5 болници не те приемат, що е то?

30

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой ви внуши, че ваксините спасяват. Спасяват покойната ви баба.

29

Анонимен

преди 2 години

кръвната група е от значение, не е от значение само когато има лекар до вас и е решил, да ви спести остатъка от живота

28

До еха

преди 2 години

Не съм загрижен за твоето здраве.Ама изобщо ! Напротив ! Загрижени сме за здравната система и болните ни близки с други заболявания.Такива като вас бавят изхода от пандемията и даваме излишни жертви на капана К19.Също и отчитаме факта,че ваксината не е панацея и не те прави безсмъртен.Ефективността официално е около 90%. Трябваше набързо да навъртим 60% ваксинация и да се свършва.Ето на запад почти излязоха,тук още се чудят кой ги лъже с тея ваксини.

27

Анонимен

преди 2 години

най дългия пост ковид е медията, там се кара поне за сега на тоя етап втора година

26

Анонимен

преди 2 години

И моят син страда от дълъг Ковид - вече 6 мес. откакто се възстанови и още не му се учи !

25

Гладен Редактор

преди 2 години

На ваксърите грижата им спира до ваксинацията. Ако става въпрос за рак, домашно насилие, корупция, катастрофи или нещо друго, не се интересуват от живота и здравето ни - там явно няма келепир.

24

Анонимен

преди 2 години

ако имаме 10к на ден заразени не затваряйте, за около месец, всеки ще е минал всичко и ковид ще изчезне, лекарите и без това убиват пациентите умишлено с високо налягане на кислорода което води до белия дроб да стане на сирене, доказано в бергамо 2020 както и в болниците в околноста като сериате, и т.н.

23

(-_-)

преди 2 години

Хаха изтриха ме, а написах това :Въпросът е кой един и от кои трима..Айде стига с тоя вирус бе!Статистиката ясно показва, че всичко е толкова преувеличено с цел продажби на разни неясни препарати..Анатема!

22

Анонимен

преди 2 години

Синът ми страда от постковид. Много е гадно и мъчително. Животът му се преобърна на 180'. А е мното млад...

21

Войната по Пътищата

преди 2 години

Ако бяхте толкова загрижени за живота и здравето ни, щяхте да се борите с такъв хъс и против Войната по Пътищата, което не се случва. Друга ви е мотивацията на вас.. друга е.

20

Анонимен

преди 2 години

на днешно време да си лекар е като да си банкер, не плащаш, умираш, плащаш, решава дали е достатъчно, ако не е умираш и взима допълнението от клиничните, клетвата вече не важи която полагат, сега клетвата е парите