320

българин

преди 2 години

Кандидата си го заври там , дето не огрява слънце , Тикво !

319

Анонимен

преди 2 години

Това, което говори Борисов, са пълни тьпотии, родени в параноичния му мозък. Полицията не може да закача кандидатите за президент, така че нищо не заплашва техния му ньо, освен че народът ще го спука от бъзик.

318

Анонимен

преди 2 години

Ако Бойко не се беше уплашил от Мутафчийски и не го беше скрил, сега щеше да имат читав кандидат

317

Гошо

преди 2 години

Е па на кий му дреме за умрелия кон на Гроб.

316

до Сата НАТО

преди 2 години

Кандидата със сигурност не е к'ретен, като теб...

315

Анонимен

преди 2 години

НаркоТиквун не престава да забавлява с отрицателния си коефициент за интелигентност

314

Анонимен

преди 2 години

И двамата и Рашката и Минека са за психоекспертиза. Радев умишлено праща кукумицини със самочувствие,за които власта е да я употребят,по точно да злоупотребят без чувство на вина,за да може един ден ако се случи да им дадат по една жълта книжка и минат метър.То не,че Радев е нещо различно,вкопчил се се друг мандат след провален първи.Това ,че медиите го обгрижват и олигарсите плащат за свои цели,а той смята,че вече е спечелил,добре е да слезе на земята и разбере,че влачи цяла държава към провал

313

Анонимен

преди 2 години

Анархията и ползване на власта за репресии за дискредитиране на опоненти,което от комунистическо време не се е случвало,ми идва в повече.Борисов е прав,вече е крайно належащо докато още не е въведен официално тоталитарен режим на мошениците под мотото "власт на всяка цена"чрез радевите каубои откачалки,да се информират европейските институции незабавно и поиска съдействие.МВнр кани наблюдатели които нищо не разбират от машинно гласуване,а трябва да са компютърни специалисти в тази област.

312

Сата НАТО

преди 2 години

Що за личност е този фамозен кандидат, та някакъв дебел игйод от Банки го държи заключен като Рапунцел? Тоя достойнство няма ли да излезе и да се представи пред хората? Като в некъв по рно филм - булката лежи с вързани очи и сценаристите и водят някакъв непознат гастарбайтер да я изпердаши. И нашта Българийка така...

311

бухалка

преди 2 години

бух, бух, бух, бух,.....инфлация, излагация и празен търбух....бух...бух....бух....

310

Анонимен

преди 2 години

И магаре да сложат пак ще събере толкова гласове, колкото всеки друг кандидат. Боковите фенове ще си гласуват за него, другите за друг и така.

309

Анонимен

преди 2 години

Ми пазете си го. Даже въобще не го обявявайте, никой да не разбере.

308

Анонимен

преди 2 години

Веднага снимката на тоа грохнал и подут от яд старец да се смени със снимка на пожарникар сърцераздирач. Иначе ше загубим и лели герп

307

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

А иначе колкото и избори да има, докато не създадем партията на безпартийните народа няма да гласува за който и да е, а ГЕРБ ще е все надолу докато МЪЖЕ ГЕРБ изчезнат и цялата партията изчезне:))))

306

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Като изгонят ГЕРБ от НДК , Борисов ще трябва да дава пресконференци от затвора, там няма да ги има ГЕРБ жени да му ръкопляскат, ще има само ГЕРБ шведи :)))

305

Mopcku_

преди 2 години

БАБИ ГЕРБ обаче още не са на ясно, че любвеобилната дръжка на така мечтаната тиква, вече не работи :) А по-сериозно- кандидата сигурно ше е жена, и то не каква да е жена, ами некоя с достойнство, като кърджалийската, или Деса общата, а може жената и да е мъж и то не какъв да е, ами другаря Краваров-за достоен завършек на герберастката му кариера.

304

Анонимен

преди 2 години

328 Смятай, колко примитивни и арогантно са радевите *** от ДС,за да влязат в чужда спалня и изфабрикуват инсценировки. Колко ниско може, да падне човек, за да подметне любимите на Божков кюлчета, в нечия стая.

303

анонимен

преди 2 години

Правилна тактика - иначе глутницата хиени дебне и ако разбере ще се нахвърли веднага.

302

Анонимен

преди 2 години

Бойко държи печено. Само той им знае финтовете, на червените кхмери. Хунтата на Радев е в паника. Трепери, от евентуална коалиция на ГЕРБ с ДПС.

301

Анонимен

преди 2 години

Ех,мъка,мъкааа...