8

Анонимен

преди 2 години

ИТН имаха една цел ,а това беше да представят всички в лоша светлина ,за да може старите играчи ГЕРБ,БСП и ДПС да се върнат.Те са част от една и съща мафиотска структура.Целата им е една ,да крадат пари от ЕС и от нас.

7

Инфлация

преди 2 години

Не нзам ИТН ли са Василев ли е, Радве ли е, Демократична България ли са, но определено нещата се скофтиха от както ГЕРБ вече не са на власт.

6

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца. Като е съден и осъден, а след това се е отървал със споразумение защо ще съди Тошко феса? Съдружника на Василев дори даде интервю, в което каза, че Василев е много умен мошеник. Тошко може да е фес, но има доказателства и Кокорко ще се ококори още повече щото ще загуби делото. Освен ако не са купили с Кирчо държавата и съда. Кирчо още лъже за сертификата за отказ от канадско гражданство, а КС спи и чака да цъфнат налъмите на Кирчовата баба.

5

Анонимен

преди 2 години

Конституция, Чл. 69. Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тошко се...покри веднага след края на парламента.Явно се изхаби...интелектуално и сега...зарежда батериите.

3

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с ИТН те са партия на създателите на ГЕРБ.Те работат по сценарий,не им вярвайте.ГЕРБ,БСП,Патриотите и ДПС са едноми също,понеже имат едни и същи шефове.

2

Антрополог

преди 2 години

Кокорчо е точно копие на безформена жаба , която е болна от диабет. Кокорчо е блатна жаба , с точно толкова респект. Дали ще има наивници да повярват на една жаба ? Жабите квакат и цопват пак в блатото. Просто там си живеят.

1

Анонимен

преди 2 години

Хвани единия,та удари другия...