55

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел не знам дали си нормален, но един обикновен текст от две изречения не можеш да проумееш. Над 4 милиарда ваксинирани в световен мащаб (половината човечество), емпирични данни за имунния отговор, отчетено явно подобрение в страни с напреднала ваксинация, в резултат отмяна на мерките, а ти продължаваш да си във филма..Функционалната неграмотност води до екзистенциална такава.

54

Анонимен

преди 2 години

Хване го някой от онези 80% някаква настинка, оздравява и крещи: аз преболедувах вируса, няма нужда от ваксини. Какво да ги правиш, 80%...

53

ковид19

преди 2 години

Боцни се да те не бодна аз.

52

Анонимен

преди 2 години

До ГРОБ за ГЕРБ От тези, които си изброил, само ние сме в ЕС. Но и членството не ни помогна.

51

Анонимен

преди 2 години

426226 излекувани - 6,2% от населението може би имат имунитет след преболедуване

50

Кал-Ел

преди 2 години

До 64. Всеки нормален човек знае, че няма нито един ваксиниран, защото това не е ваксина. Всеки нормален човек усеща, че го мамят с тъпнята ковид. Всеки нормален човек знае, че инжекциите с неясен състав убиват. Всеки нормален човек отказва да членува в тази секта. Никой не иска да е ***, обидно и срамно е да си ковизомби.

49

Анонимен

преди 2 години

Захлади и сега всички грипоподобни симптоми ще ги таксуват като ковид.

48

Анонимен

преди 2 години

Всеки нормален човек знае, че ваксинираните рядко влизат в болница, още по-рядко в интензивното и съвсем съвсем рядко умират. Никой не е твърдял, че ефективността на ваксините е 100%.

47

Анонимен

преди 2 години

48-годишен антиваксър от Благоевград почина на 21 септември. Упорито е отричал вааксините и вируса. През последните 10 дни е бил в болница заедно с партньорката си, която също се е заразила, но го е карала по-леко. За съжаление той е починал.

46

Анонимен

преди 2 години

Споре Озаптете се малко с измислените си бройки.д данните с които ни замервате вече две години, то вече цялото население трябва да е преминало през коронавируса и то поне по 2 пъти. Нали се преброявахме и да не излязохме 1 милиард след преброяването, а?

45

Анонимен

преди 2 години

А кой Ви казва това? Всеки знае.Много сте изтрещяли.Не знам дали е от стрес или просто нямате сиво вещество.Аз смятам да мигрирам ,България никога няма да бъде нормална европейска държава.Срам за Европа сме.От ЕС сега виждат колко много са объркали с Нас и Румъния.

44

Анонимен

преди 2 години

Няма по голяма конспирация от тъпнята Ковид. Само сектанти вярват в това нещо. Членския им внос е ваксане, яко, ама много яко ваксане!!

43

Анонимен

преди 2 години

До 55 Никой не знае колко инжектирани има в болниците, защото не се води статистика. Всеки нормален човек знае, че болниците са пълни с ваксъри.

42

Анонимен

преди 2 години

До момента има 17 човека ваксинирани постъпили в болница от началото на епидемията,а само в момента в болниците има над 4000 човека.Сметни го ти

41

Атанас Велмазов

преди 2 години

Има ли още бал.амурници, които верват на ''пандемията'' КОФИ 19 ????????????????????????????????????????????????

40

Анонимен

преди 2 години

За да бъде донякъде вярна тази статистика са нужни много сериозни проучвания и отчети, каквито няма. Колко са случаите починали ТОЧНО от корона вирус, а не С такъв. Трябва да се проследяват ваксинираните-от какво се разболяват след ваксинация, поне от джи пи тата и тези данни да се пращат в някакъв единен център където да се обработват. А така, просто си говорим наизуст.

39

Марла

преди 2 години

Eлкe, ти ваксинирана ли си и ако не защо?! Ако ли пък си се ваксинирала, с коя ваксина си и на коя игла си? Крайно време е да се отпуснем и да говорим свободно по темата! Важно е!

38

Анонимен

преди 2 години

До Министерство на Образованието: Спирайте децата от училище на време.В Македония и Сърбия започнаха училище на 1 септември.В момента там има бум на болни деца.У нас след седмица ще е катастрофа.Ние нямаме педиатри в сравнение с тях.Да не говорим за другите случаи.Това,че вярваме в конспирации и сме интелектуални инвалиди няма да ни предпази.Спирайте ги от Петък,не ползвайте децата за политически цели.

37

до 48

преди 2 години

Недей бе, бате! Жената гладен, децата и той...

36

Калин

преди 2 години

Алоооуу, мисиркитe на Днeca, къде е възторга ви, от рода на: Днес имаме 3 пъти по-малко новозаразени и 10 пъти по-малко починали в сравнение с Вторник?!?! Защо нагнетявате само и единствено негативизъм?! На всички ни е ясно защо го правите, гиди малки душици жалки!