95

до Ваксинирайте деца

преди 2 години

Ваксинирай си твоите.Нашите са с читав имунитет и не им е необходимо да се подлагат на "изключително ниския" риск, да получат някакво увреждане.

94

Мечо Кух

преди 2 години

Вирусът почна да се държи като държавен служител.Задължително почива на национални празници

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 Профилът на ваксаджията: герботрол, ниско платен, комплексар, затруднява се при членуването, но нарича всички неграмотни, пише по цял ден коментари, че изобщо не го интересува, защото е ваксан. Но много държи да обижда другите коментиращи.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 "Само 850?!?? Не може да бъде. Требе да са поне хилядо." Процента на новозаразени е важното число, а той е един от най-високите или най-високия от тази вълна.

91

Анонимен

преди 2 години

Само 850?!?? Не може да бъде. Требе да са поне хилядо.

90

Анонимен

преди 2 години

"Аз съм против ваксината, с две висши съм и следдипломна квалификация и добре съм финансово" Интересно тогава, защо не можеш да подредиш думите в изречение.

89

До 112 нялой

преди 2 години

Всяко правило си има изключения. Около мен всичко се ваксинираха и са все образовани хора.

88

Анонимен

преди 2 години

Тас нувина силну мъ ръзтривожи и съ ръзривах кат дите ба

87

някой

преди 2 години

До 111 "Профилът на антиваксъра" _______________________________________________ Аз съм против ваксината, с две висши съм и следдипломна квалификация и добре съм финансово

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 "На официален празник освен че и вирурът си почива - и пропагандата си е взела day off. Именно заради това са такива и данните в стъкми стиката" Искаш да кажеш, че сега "вярваш" на числата, но иначе не? :))))) Кого мислиш, че лъжеш, бе, приятел?

85

Ваксинирайте децата

преди 2 години

Вижда се резултата от преболедували и ваксинирани Епидемията буксува. Трябва по-бързо да я прекараме кой с ваксина кой по естествен път да се заразява и да преболедува.

84

Анонимен

преди 2 години

Направо е изумително колко немислещи хора има. Ваксините не са създадени да предотвратят ковид. Ковид е изкуствено създаден да предизвика тотална ваксинация. Причината е следствие, следствието е причина. Между неваксиниран и ваксиниран разлика в дългосрочен аспект няма - първите са по-уязвими в началото, вторите след разрушаване на имунитета им след поредната доза.

83

Анонимен

преди 2 години

Не спрете ли децата ще стане проблем.

82

Анонимен

преди 2 години

Профила на антиваксъра - основно или средно образование максимум, затънал в бързи кредити и едвам свързва двата края, затънал до дупка, хванал се за антиваксърството като удавник за сламка поне да дръпне и другите в блатото.

81

Анонимен

преди 2 години

До ЛешаЩе ти се ... :-)

80

Леша

преди 2 години

До 111 Закони ли си измисляш?

79

Истукан

преди 2 години

Спазвайте диети де, няма как да стане иначе.

78

Да ама не ...

преди 2 години

" чл. 59 ал.1 Закон за здравето . При възникване на извънредна епидемична обстановка , както и при регистриран значителен спад в имунизационното покритите министърът на здравеопазването може да разпореди : 2. задължителни имунизации и реимунизации с препарати, които не са включени в имунизационния календар. " значи до тук , ако някой се чувства свободен. Да не забравим и Конституцията, която разпорежда спазването на законите. :) Да видим кой министър ще е най - смел да я свърши тази работа.

77

Леша

преди 2 години

До Ваксър Не ве, направо по един милион на ден се ваксинират. Предния уикенд дори един милиард се ваксаха. Голям успех имало в Германия в дюнерджийниците а при нас жънат по паркове и молове. Ще звъним на Мъск, да ваксинираме и марсианците по бгмодела.

76

Анонимен

преди 2 години

Спирайте децата от училище!!! става страшно.Тяхните родители не са ваксинирани! Ще стане катаклизъм! Ще имаме по 5000 човека на ден,ако не ги спрете.