61

Handel

преди 3 месеца

За 74% от леглата напълнение с ковид бая пара пада, нали?

60

Анонимен

преди 3 месеца

До избирател. По времето на прекрасното си здравеопазване лекарите ви подгъзуваха за 170 лв.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До 57. Ами няма абдали да бачкат в ковид зоните. Няма и да има.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Болниците ще изгърмят,както беше пролетта. Легла не значи дюшеци. Значи оборудване, персонал, който да е обучение да работи с това оборудване и болногледачи. Пролетта при 10 000 в болниците не беше никакво лечение, а оцеляване. Очни доктори и ортопеди, стажанти и студенти бяха накарани да лекуват ковид инфекция. Системата пак ща изгърми. И всичко заради простотията на българите. Уникални!

57

Гладна журналистка

преди 3 месеца

Снимката на др Николова кърти. Само да бяха и сложили и голям черен чувал да влачи.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Тая общопрактикуваща докторица ако не се покаже по тв всяка седмица, няма да оцелее просто. Аман от нея, първо не е специалист, второ не е вирусолог. И тя манипулира здравата. Не си правете труда да ни цитирате небивалиците й!

55

Анонимен

преди 3 месеца

при положение че имаше 10 000 легла предишната вълна, от какъв зор сега плашите хората като вълната за сега е до никъде и масово в болницата + здрави??

54

до 53 Shshs

преди 3 месеца

така е, ама това не разбрахте, че тука не става въпрос за теб ако искаш умирай, ако искаш недей твоя си работа от теб се иска в градсаки транспорт и магазин с маска върху лицето и носа - никой не длъжен да умира, понеже на теб ти се умира (това важи за всички антиваксъри и противници на маските и невярващи) а пред ковид зоните има 100 човека опашка и правят само тестове, не знам защо ги наричат ковид зони, може би е защото там със сигурност ще се заразиш дори и здрав да отид

53

Handel

преди 3 месеца

Докато не се направят парите за ковида по 200 лв, а не по 1200 лв леглата винаги ще бъдат пълни, а Здравната каса - винаги празна.

52

селски

преди 3 месеца

"Откакто се произвеждат ваксини от всички заболели в столицата едва 13 имунизирани са влезли в болница"Другите и до болницата не могат да стигнат, удря ги ифаркта или исулта качват ги на катафалката и два метра под земята.

51

Shshs

преди 3 месеца

Ваксинираните са умни докато не започнат да се правят на интересни пред неваксинираните. Неваксинираните са готини до момента в който не започнат да убеждават другите, че във ваксините има нещо лошо. Когато някой престъпи личното ментално пространство на някой той се превръща в балъчор. Не бъдете балъчори, бъдете велики за себе си независимо от това дали сте ваксинирани или не, но не си идмервайте успеха на чужд гръб защото което за един е успех за друг е падение. Винаги е било и ще бъде така.

50

Shshs

преди 3 месеца

Пък и голяма работа като умра. Обикалял съм, смял съм се, правил съм любов на 4 континента, работил съм над 10 професии, познавам хора от над 100 държави. Чакам, короната, бобонната чума, гъбичките, паралицата, алцхаймера, или свинският грип да ме тръшнат. Ще си умра ей така с усмивка и сатира, а ти ще си живуркаш смърдейки и дразнейки хората около теб. По-добре жив умрял отколкото мислещ се за безсмъртен. Утре ще те нацелят на пешеходната и езък за ваксината.

49

Shshs

преди 3 месеца

До програмист - Работя дистанционно, нямам семейство, дреме ми на кой ще му затворят бизнеса и мързи ме достатъчно добра комбинация от не-конспиративни причини ли е за да не се ваксинирам или да слагам колана и да отивам да се редя на празните опашки? Който има желание или нужда се ваксинира. На 500 метра разстояние от всеки човек има център за ваксиниране. До 2-3 години или всички ще се ваксинират или мерките ще са отпаднали отдавна. И в двата случая не си с нищо повече от всеки на тази планета

48

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен "ама аз се ваксинирах и не съм умрял"Ауууу, колко си умен!!! направо ме срази от акъл!!! В кое селско училище го събра толкова мозък и научно мислене?

47

Анонимен

преди 3 месеца

Денков да издава заповед за преминаване на ДО на големите ученици! Не се спазват никакви мерки по училищата, а има деца със симптоми! Това масово заразяване на което ги подлагат, трябва да е доброволно!!, а училището е задължително!! Никъде не съм подписала че желая да бъда заразявана насила, това е противоконституционно което правят в момента в делта пика!! Като не могат да се справят, да си подават оставките, писна ни вече!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Чичо, затвори се бе, човек? Кой те спира? Главата ти увря ли вече или много варене трябва, че празна?

45

Анонимен

преди 3 месеца

Боже, каква изненада!!! В болниците имало болни!!!!

44

Избирател

преди 3 месеца

Някой да обясни на Николова, че България имаше прекрасно здравеопазване, което беше унищожено под лозунгите за "демокрация и реформи". Като резултат от реформите на алчни и примитивни персони, днес имаме съсипано здравеопазване, лекарите и сестрите са на изчезване, леглата не достигат и т.н. Всякакви други обяснения, са приказки за наивници и неграмотници!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Учениците от гимназиите да преминат на ДО, на тях поне не им е нужна бавачка до тях. Никакви мерки не се спазват в училищата има със симптоми, а тестове не правят, само разменят вируси и в градския транспорт.Не ги мъчете повече, нека учат онлайн децата.

42

Програмист

преди 3 месеца

До 27 : Защо трябва да обяснявам каквото и да било? Има, но числото е статистически пренебрежимо малко. А и има доста фалшиво ваксинирани.