77

Анонимен

преди 2 години

На тази като й гледам свързаните "новини" от "още по темата", май нещо й се е разхлопала дъската или я е ударила критическата и се чуди къде да досажда, защото явно се чувства "недооценена". Вечно недоволна, вечно мрънка за нещо... На акъл е все едно 5 годишно дете.

76

БГ Гражданин

преди 2 години

Сега разбрахте ли истината Коментаторчета?????Ай ходете да си пиете хапчетата че се влошавате...

75

БГ Гражданин

преди 2 години

Продължение на текста на Мирадопуснати до изисканото вероятно пространство в планинската къща, а аз не си оставих моето кученце навън - гръмотевиците плашат животните и дъждът ги мокри - треперят. Също като хората Хора, които четете това: БЪДЕТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕЦИ! Помагайте на човек и животно в беда! Иначе какви хора сте"

74

БГ Гражданин

преди 2 години

Истинския текст от Мира а не този манипулиран в днес.бг"Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел принципно би трябвало да приютява хора в бури и природни стихии Е, аз бях с куче, затова бях натирена под козирката. Обаче и от тази ситуация разбрах нещо ценно: моите приятели стояха с мен и зъзнахме заедно, въпреки че те щяха да бъдат допуснати

73

Нищо ново

преди 2 години

Тая все реве, за нещо. Колко и било тежко като била сама със една заплата (5000лв.) в БНТ. После Мъжът и бил изневерявал. Някои бил влизал в един от всичките и апартаменти. Сега пък кучето и не го били уважили. Истинска драма. Само тя има проблеми в тази държава. Покъртителна история.

72

Ха ха

преди 2 години

как да не и теглиш една българска

71

Анонимен

преди 2 години

бях сигурен, още преди да прочета статията, че кучкарката нарочно се е снимала там, защото не са и пуснали кучето вътре. Никой не е длъжен да ти търпи животното. Айде марш! Браво на хижата!!!!

70

БГ Гражданин

преди 2 години

чата пак пълен със здрави *** които разбират от всичко хахаИначе честно това мъниче как да го оставиш на дъжда. Първо нама да стои, второ ако все пак Мира е имала каишка и го върже най-вероятно ще се разболее. Но това е България. Маймyните станаха Чoрбаджии а Идиoтите политици.

69

?

преди 2 години

Тази няма ли си деца, та тръгнала животно да разхожда?

68

Асан

преди 2 години

Къдя го мъкнеш тоя пес по чукарите :)))

67

Иван

преди 2 години

Доста неприятна креатура е тая. Никой не я е карал да ходи там. Никой не е длъжен да я пуска в хижа, стопанисвана от частна фирма. Да ходи да се жалва някъде другаде. Златотърсачка за 2 дена.

66

ужасена

преди 2 години

Кучкарите станаха много и стават изключително нагли. Вкарват кучета по магазините. Без срам!!!!Аз не се страхувам, че хапе, но не може да ми се върти в краката като не искам. И освен това те разнасят кърлежи и тении. Казват че го пръскали, ама 100% гранция няма.

65

Мангъра

преди 2 години

Как хижарят не е взел една сопа и барабар с джобното куче да я натири да ходи от къде е дошла. Такива като ги видя по планината с кучета от чантите направо ми иде да взема една коприва....

64

Astarot

преди 2 години

Е, ако иска, направо в кухнята да я пуснат? Да изсуши плъха в микровълновата...

63

Подробност

преди 2 години

Станцията на лифта е точно на 100 метра от хижата

62

Алекс

преди 2 години

Тази Мира постоянно е замесена в скандали.Мисля си,дали е с чепат характер или просто така се случва.

61

ДртПрч

преди 2 години

Доколкото разбирам, Мира Добрева са я пуснали в хижата, но не са искали да пуснат кучето й. Това е разбираемо за мен. Утре може да дойде някой с немски дог и да пожелае да пуснат добитъка му вътре - щом може за Мира Добрева, защо да не може за друг? Затова - правилото е - никакви животни в хижата. Да го върже отвън!

60

Анонимен

преди 2 години

Горката кифлаб

59

Анонимен

преди 2 години

Драма трябва да има, тя от товасе храни.

58

В.Узунов

преди 2 години

Иначе става за хижосване все още .