224

скоро

преди 2 години

Новата партия се казва Джендърс и всички леви пдЯли ще се привлекат да гласуват.

223

от село

преди 2 години

Много лъжат момчетата ходят като вретенарки и се фукат като брали боровинки в Белгия.Лъжата я имат за здрасти .Не щем такива ,юпитата ни оправиха с цара за 800 дни ,а тия за 2 месеца ни вдигнаха на върха в Европа ,ток ,газ.горива ядене нагоре ,а хората надничат над гроба ......По добре още сега да обещаят безплатни погребения

222

Анонимен

преди 2 години

всичко звучи чудесно ако нямаше подписана декларация с невярно съдържание..тази за гражданството и нямаше открадната интелектуална собственост от съдружници.мен обикновено 1 ме лъжат.а това са лъжи.

221

*

преди 2 години

Няма значение кой и какво стои зад тях - важно е да правят ПРАВИЛНИТЕ неща! Имат моя глас! Няма страшно ако разочароват -издържахме 12 годишно безхаберие така че.....

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249 Като беше фондация "Конрад Аденауер" не ни беше по-добре :)

219

Алекс

преди 2 години

До Анонимен А защо не действахте като румънците?Защото лидерът ви Б.Б е книжен тигър.Ако искаш да направиш нещо,намираш начин,ако не искаш,търсиш оправдания/сушата,кишата и международното положение/.

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 Плаща им се и все още от нашите пари. Затова са и лично уплашени.

217

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ФИНАНСИРА ПРОЕКТА, АКО НЯМА ОТГОВОР ЩЕ РЕША ЧЕ Е БГ ОЛИГАРХИЯ И ЧЕРЕПА.....

216

Анонимен

преди 2 години

Тези пък кои са ?

215

ДОГИ КОЧ

преди 2 години

Не разбрахте ли, че Митьо Очите командва.. Доведе сестра си - близначка и я направи посланик на братска Америка. Настани и брат си - близнак - Кокорчо за министър и заедно с Кирчо и Грипенчо /с малкото самолетче/, всички те, заедно ще ни "оправят" наред..

214

негласувак

преди 2 години

Ще им дам шанс на тези млади умни усмихнати хора! Успех!

213

Анонимен

преди 2 години

Щом гербавите *** реват, значи е добро за обикновените българи :)

212

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да злобеете толкова, за мен това са хора на които се плаща да плюят. Герб получиха 12 години и сумата далавери направиха. Сега искам някой друг да дойде, ще ми се да знам, че ще са 100% читави, но в политиката няма как да си спокоен, но се надявам. Кирил Петков го знам от 5-6 години и винаги ми е правил много добро впечатление, има потенциал и от това ги е страх много хора.

211

Анонимен

преди 2 години

До Надблюдател 239 Гербав, досега щом не сте открили, няма да "излязат". И как се доказват техните кражби от Хемус, защото вашите ги видяхме. Вие изгонихте всички инвеститори с вашата инфраструктура - ремонт на ремонта на ремонта :)

210

-

преди 2 години

Глас от мен!

209

Кирчо и Асенчо

преди 2 години

Най големите мушеници на 21 век вече крадът и пазаруват партии.

208

Анонимен

преди 2 години

Асенчо е много кокетен , само затова ще гласувам за него !

207

Надблюдател

преди 2 години

На тези двамцата тепърва ще им излязат далаверите! Засега Радев стои зад гърба им! Спомням си ,как Асенчо коментираше магистрала Хемус..."Щом се строяла от 1974 година, значи не била спешна"! А бе Асенчо, една магистрала се строи откакто бъдат осигурени средствата за нея, а вие ги прибрахте/окрадохте/, за да си платите изборите! А Кирето пък не знаеше къде ще отидат чуждестранните инвеститори, че да вложел там парите? Ами като няма инфраструктура...никой няма да дойде!

206

Историята

преди 2 години

След сто год.-по време на царуването на хардварските братя Асен и Кирил,не се е крало,само се е присвоявало по Канадски,начин,който българите не познавали и я наричали промяна!Тя продължила докато и позволявали!Старецът Андрешко,само се изчервил и въздъхнал!

205

Анонимен

преди 2 години

Още от 230 коментарчетоЗа да имаш икономика като румънската трябва да действаш като румънците, просто е, но тука мафията е " гасударството" от 1944 г и нема лабаво! Боко и Гешев решиха че могат да бутнат руско еничарската мафия с меко и полека, ама посольството им врътна пуча с радка, рамаданчо, бабетоМая, Дончева и на майките майките им и ето пак дойде 89- 90 годь! Епа честито на губернията за късмето