135

епидемиолог

преди 2 години

Обещавам най-отговорно, че дори един да се окаже че на ваксинираите са им разбити имунните системи с тия недоказани още ваксини и се окаже че станали развъдник на всякакви вируси, мутации и бактерии, няма да апелирам да им се забранява работа, пътуване и им се отнемат човешките свободи. Или изолирани в концлагери. И ще излизам на техните протести. Защото знам, че повечето са били ваксинирани насила под заплаха за загубят работа и нормален живот и чрез такива статии.

134

до 147

преди 2 години

Кога видя статистика за починали от усложнения след ваксина от началото на 'ваксинационния процес'? Или викаш като няма статия в бегето.днес значи такива няма? Плюс това въпросният препарат ти дава една фалшива сигурност. Е, и по-висок шанс да си преебеш имунната система. За щастие ти си богат***ш, тях вирус не ги лови.

133

Анонимен

преди 2 години

79 починали. а от ваксини колко са починали днес, май 0. За това сте най-бедни, защото сте най-прости!

132

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: Тоест НЕ са умрели от ваксини защото просто нямаше такива миналата година :) Умряха си от тежък грип с много странични ефекти.

131

Solar Power

преди 2 години

До Мечо Кух: Коя статистика искаш ? Великия д-р Мангъров през уста малко тихичко я каза онзи ден :) 9400 умрели от които 64 са били ваксинирани. От тях вероятно 10 с фалшив сертификат защото познавам такива. А относно ваксините. Отваряш на NSI сайта или пишеш смърност българия по седмици и гледаш за миналата година 2020-та. Тогава нямаше ваксини :) Обясняваш защо има 2 пъти повече умрели спрямо 5 години средно назад. Нямаше ваксини !

130

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Колко да води :) ?? 2.5 милиарда вече са ваксинирани :)Българина винаги е най-умен както казах. Всичко може да поправи с тиксо и сезал ! Затова е най-беден и в топ 1 по смъртност в Европа. Не за друго ами защото е УМЕН ! В крайна сметка който иска да *** на стола с дупка в стая с още 4-*** и 1 апарат а дишане ...... и после диабетче , сърцетуп , тромбози от лекарствата и антибиотиците ! Не от ваксините :)

129

Анонимен

преди 2 години

който иска да експериментира с експерименталната течност водеща до тромбози и още кой знае какви усложнения нека го прави,но да не кара и другите да си играят на руска ролетка

128

Мечо Кух

преди 2 години

Аз си чакам статистиката.Покажи, че.си наистина.такъв добър човек за какъвто се представяш и я сподели

127

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Няма *** :) В твоята глава са ! Житейски опит ! Споделям който има глава ще мисли и ще се поучи.... който няма може да си вярва в каквото иска дори и ,че Бил Гейтс ми плаща. О да забравих ! Шефовете на bwm,coca-cola, pepsi, mercedes, microsoft,apple са се събрали тайно и искат да намалят населението на планетата за да може да продават по малко коли,компютри и т.н. :) Хитри са ! Никой не може да го отрече ! Най-хитър е българина понеже не се върже :) Хахаххахха

126

Solar Power

преди 2 години

В крайна сметка който както иска :) Живота си е негов. Не пълнете болниците ! Дори предлагам приема на ковид за ваксинирани и неваксинирани да се преустанови и парите да се харчат за нещо по съществено. Който не е малоу мен ще се боцне а който иска да е смел нека бъде смел , но до края и да не ходи в болницата :)

125

Solar Power

преди 2 години

До До соларката: Няма логическо противоречие ! Просто съм добър човек и се опитвам да помогна на другите със съвети. Както писах аз съм от 20-те процента. Защо и останалите да не живеят добре и да вземат добри заплати :) ? В крайна сметка от подобни простотии както сега не случайно сме били 650 години под робство... византийско и османско. Послед под юмрука на СССР и САЩ. Защо ? И продължаваме в момента. Не е най-умния бай Пенчо вижда се ! 700 години !

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 Че те, медиите, са си ваши, т..ро..ле. Защо питате нас за вашите ***.

123

Мечо Кух

преди 2 години

Ми сподели я тази статистика дето я спрягаш, че да се убедим дружно в думите ти.

122

До соларката

преди 2 години

Да ти се чуди човек, що след всичкото дето си написал за себе си, си губиш времето във форума?Възниква някакво логическо противоречие.:)

121

Solar Power

преди 2 години

Боцкаш се, караш леко .. дори и да се заразиш ще имаш соп оли 1 ден и си готов. Който иска да е смел .... моля нека да е смел и да рискува да лежи в нашите болници. Даже нямаш тоалетна ами един стол с дупка и в стаята 4 човека кензате вътре никой не излиза.Мерси :) Баси кефа ! А апарата за дишане е един и си го менкат. Хехехе :) Колко трябва да съм *** за да се нахендя на това ??!? В България с 3-на смъртност спрямо Германия ? Мерси !

120

Solar Power

преди 2 години

В крайна сметка всички милионери се боцнахме. Нали трябва да си харчим паричките. Какъв е смисъла да имаш много пари и да не се боцнеш и да се правиш на смел. После усложненията от короната ги знаем ... диабет, сърце и една камара други подобни. Е от ваксините всичко е шест. Няма нищо по хубаво от това да живееш дълго. Ако някой ден има чип/нанобот за да мога да живея 200 години ... еми с кеф :)

119

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Аз съм от 20-те процента, не от 80-те :) Постигнал съм почти всичко в живота. Направил съм 1 милион... имам 5 деца. Живея офгрид. Имам и други мечти в процес на сбъдване (дано). Конспиративните теории са за глупаците ! Мисленето на българина е много грешно. Той мисли (губи си времето) как да спеси 1 лев ... вместо да мисли как да спечели 2 лева ! Не трябва да те е страх от много разходи а от малко приходи.

118

Solar Power

преди 2 години

До Мечо Кух: Виж статистиката на NSI за починали по седмици и ще ти стане ясно. Умрели има и то яко ! Без значение дали е от ковид или друго... така ,че всеки да си прави сметката ! Знаете ,че в нашите болниците не те лекуват а и не заят как ! Така,че няма нужда да се правим на смели :) Боцкам се и си карам живота без проблеми. Даже не го мисля вече :) Който иска да е смел .... моля :)

117

Анонимен

преди 2 години

Сред хората с онкологични и сърдечни заболявания смъртността е висока независимо дали са с ковид или не

116

Мечо Кух

преди 2 години

Продължават да не публикуват общата бройка на починалите за деня, а само тази на починалите с установен положителен тест.Това предполага , че общата смъртност обичайно си се движи в диапазона 250-300 случая дневно и нищо извънредно всъщност не се случва. Но тогава няма да има никакви основания за налагането на мерки, затова манипулацията на статистиката ще продължава