25

Анонимен

преди 4 месеца

ПЛАНИРАН пик в средата на октомври.

24

Учителката

преди 4 месеца

Аз съм се прежалила, евакуирах се отделно от семейството, с ваксина, без ваксина, шанс никакъв за оттърване от заразяване. Иначе не сме на първа линия, не вземаме хилядарки, за да гледаме турски сериали в работно време и кафенцИ с цигарки на дежурство.

23

Учителката

преди 4 месеца

Тази директорка говори с празни лозунги. Няма никакви мерки. *** си *** обща близалка, опитват няколко от една цигара, пият от една бутилка, мотаят се на тумби, крещят, викат, маски демонстративно не слагат и нищо не можем да им направим, какво като има заповед? Вадят по средата на часа носни кърпички и си духат носа в стаята, само хремави били. Затварят прозорците. Като го изкараш от ча,с влиза в следващия и отново. Скоро ще има цирк, но този път и доста младежи ще го усетят за съжалени

22

До 21 Intel

преди 4 месеца

То половината население скоро ще отпадне, те се загрижили за образователни пропуски...Дишате им въздуха, хабите им петрола, замърсявате водата, ползвате им ресурсите, размножавате се като тумори и т.н.

21

Intel Inside

преди 4 месеца

Не ви ли е ясно, че с мантрата за присъствено обучение се цели бързо качване на бройката и скоро предложение за ваксиниране или тестове за учениците! Майките мърлячки скоро ще го усетят като се върне чадото набодено...справка Австралия. Искайте си още присъственото, пречат ви децата, но ТЕ са го предвидили, играете тяхната игра. Никой не ви ще образовани деца, те си имат изкуствен интелект, половината професии скоро ще отпаднат, вкл. учителската.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ако има партия, която наистина покаже грижа за здравето на децата и семействата им - само за нея ще гласувам, всичко друго е фалш, дори вредят! В момента дори маски не се носят по училищата, никой не прави тестове, а вируса си обикаля на воля. За онлайн обучение съм категорично.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Много добра и яка директорка и аз искам такава

18

Анонимен

преди 4 месеца

Мерки няма и не се спазват по училищата, всичко е пунта мара. Да преминават дистанционно, само малките да са присъствено. Министъра да издаде заповед за преминаване онлайн , НО централно не да прехвърля задълженията си на директори и други! Онлайн от понеделник, стига експерименти с деца, без никакви мерки.

17

Анонимен

преди 4 месеца

distancionno obuchenie e za predpochitanie, taka i bulgarskite roditeli mogat da razgarnat svoite ogromni talanti v invitro obuchenie i vazpitanie na svoite svidni lubimi otrocheta ;)

16

Анонимен

преди 4 месеца

Те не могат да обхванат карантинираните, нямат ресурс да проследяват контакти, та ще имат възможност да следят за мерките....Големите ученици особено от гимназиите имат уменията и се справят с ДО, вместо да са присъствено и да се създава конфронтация и по цял ден да се джафкат кой и защо носел или не носел маска,по-добре да учат онлайн! Така няма и да се тъпчат в градските автобуси пак без маска естествено. А които от тях ходят по заведенията,да си носят сами риска!! Гимназиите да са онлайн!!

15

Анонимен

преди 4 месеца

samo di s tanci ohnno obrazovanie.samo taka bg semeistvo ste si kupuva selsko uchiliste da jivee, raboti, igrae na udobno shiroko radostno miasto. ;) hem ste si ima i sobstvena carkva za domashni pluvni partita s komshiiskite deca ;)

14

Анонимен

преди 4 месеца

ДИРЕКТОРИТЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ДО ДВА МАНДАТА

13

Анонимен

преди 4 месеца

Учителите получават заплата независимо от качеството на уроците им.

12

Ivanova

преди 4 месеца

Учителите натрупаха опит в лежането вкъщи и получаване на пари без да се работи. За никой не е тайна, че дистанционното обучение го измислиха, за да може те да продължат да си вземат заплатите уж, че нещо правят. !!! Bravo !

11

Анонимен

преди 4 месеца

Учителите натрупаха опит в лежането вкъщи и получаване на пари без да се работи. За никой не е тайна, че дистанционното обучение го измислиха, за да може те да продължат да си вземат заплатите уж, че нещо правят. Алтернативната беше неплатени отпуски, както в частния бранш. затова и сега вече трудно ще ги накарат да се върнат към задълженията си, при всяко кихнало дете ще се затварят училища и т. н. Краят не се вижда. Хем ги било страх от вируса, хем не искат и ваксини, най лесно е вкъщи

10

Анонимен

преди 4 месеца

Коя пандемия?

9

Анонимен

преди 4 месеца

С нивото на ваксинация, което имаме между 10 и 30 октомври ще се наложи ново затваряне на училищата и онлайн обучение. Неизбежно е!

8

Хемус

преди 4 месеца

Аз повече бих се притеснявал,че колкото повече се дигитализира образованието,повече неграмотни и дебилни деца излизат от училищв!Директорката да разкаже в какви СПА хотели си провеждат учителските семинари!

7

5

преди 4 месеца

До АнонименТази директорка се страхува да каже истината ,защото гербаджийското РУО веднага ще я уволни!Наистина никаква дезинфекция и ефективен контрол няма!В Китай за да влезе в клас , ученикът минава три дезинфекционни процедури!?А нашето е само формално поставено шишенце на масичка на входа и кой взел ,кой не ...!Следва масово заразяване и онлайн "обучение"!Осакатено поколение от държавното безхаберие и безотговорност за качесвото на обучението!"Живееме си хей така...!"

6

Шопо

преди 4 месеца

,,Устисквали,,!!!Па Оби са от 3 дни в учебните заведения! От октомври пак са от ,,дистанция,, ! Егати кефа-седиш си вкъщи и гепил по 2000 кинта заплата!!!