22

1

преди 4 месеца

До САМО ПИТАМЕ:Може би ще назначи бодигарда на бай Тошо,он много добре пази,без това е безработен.

21

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 месеца

А , РАШКОВ , С ПЛЕТЕНАТА ДАМАДЖАНА ЛИ ЩЕ Я ПАЗИ...ТАЯ ПЛЕТЕНА ОГРАДА??!

20

1

преди 4 месеца

Преди МВР,да се грижи за оградата, балевски,трябва да я ремонтира,оградата е в гаранционен срок още,не да изпълзява като гол *** от дупката си,и да заявява,че самостоятелно щял да се явява на 14.11.2021г.

19

vlady

преди 4 месеца

Тарабата се разпадна за пореден път. Някои хора трябва да бъдат настанени в ол инклузив Кремиковци Хилтън, Черна Гора или някое друго подобно заведение със сериозна ограда за да се научат как се прави.

18

Анонимен

преди 4 месеца

s sastoto kolichestvo personal ili ste naemat i cirkovite bg artisti zaedno s cirkovite i voennite muzikanti?

17

Ямуксиклилята

преди 4 месеца

E ако искате Ердо и това да свърши и за оградата да се погриже!

16

Уи зе МВР 100%

преди 4 месеца

МВР не са хора и ще бъда щаслив ако им се случи нещо лошо! Бих подкрепил Талибаните защо проблема е МВР

15

ББ

преди 4 месеца

относно границата...ами сигурността на вашите домове е във ваши ръце...вие ги поверихте на в ръците на крадци като валерката...дано ви опази!

14

ББ

преди 4 месеца

...на първо четене германия и русия...подпомагани от китай и турция...ще строят нов...райх...носещ несправедливости,геноцид и смърт на човешките същества...отнемане на свободи...ес е най ретрективен в това отношение...налага правила...отнемащи Свободата да гражданите си...лицемерно...а не вижда и мълчи за ккорупцията на назначените от тях и финансирани от тях..диктатори в източна...налагат македония и албания..руски троянски коне..мафиотски структори..това е..престъпление е!!!Бог да пази САЩ!

13

ББ

преди 4 месеца

До АнонименПрезидента Рейгън говореше за "оградата" Берлинска стена,разделяща германският Народ наложено им от СССР,и как се държат днешните германски политици?...финансират руски потоци през турция...китайски съперници на потомците на...Президента Рейгън...и слепити го виждат!...Президента Рейгън бутна Берлинската стена!...лицемерно отместващо важни теми...със зелени...не че не са важни...ес политическата налага строенето на нови...стени...ес,русия,турция,китай..срещу Свободният Свят...опасно

12

Бивш граничар

преди 4 месеца

Ограда граница не пази!Или мотивирани хора с широки права,или плътно миниране.И не разправяйте небивалици за човеколюбие,щото от Африка и Азия не идват хора, а нашественици!При това нарочно изпратени да ни унищожат!

11

Дърт

преди 4 месеца

Това е ограда срещу преминаване от инвалиди.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Покрай тая Ограда едни двама се нагушиха много здраво....

9

Анонимен

преди 4 месеца

Либертарианците рейгънисти в България ще кажат: Мистър Горбачов, свалете тази ограда (Роналд Рейгън)

8

Анонимен

преди 4 месеца

Границата трябва да се минира с европейски средства.

7

Анонимен

преди 4 месеца

С банкянския2-луп и Далавери ще върнат ли откраднатите 160 млн?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Полша реши да строй 110км ограда, ей така за всеки случай пак и пари от ЕС има. Там ги използват по предназначение, а не крадат както в Булг аристан.

5

Вуйчо Ваньо

преди 4 месеца

Далавери Симеонов къде е?;? Къде се скри тоя съ сел? Колко пари взе тая хле ба рка. А оня торбалан Биллата къде се покри и той, агент Иван от ДС?!?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ще има за мигрантите: и ся ко шъ праим? Ще пишем ли или ...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Спрете да наричате това посмешище "ограда". Дет се вика, на лозето оградата ми е по стабилна от това недъгаво нещо! Вижте каква ограда построиха гърците!