40

Георги

преди 2 години

До АнонименКолко пара ще ти дадат?

39

Анонимен

преди 2 години

Дано тия двамата не отидат към ДБ, че обща взето ще е жалко за тях, изгубиха моя глас, макар, че дочувам че от ДБ много се облизват за тях да си вдигнат резултатите, че за сега са в киреча

38

ТУК

преди 2 години

ПИШАТ КОМЕНТАРИ САМО УПЛАШЕНИ,ПЛАТЕНИ И *** ГЕРБЕРИ

37

анонимен

преди 2 години

ПКК, т.е. партията на Кирчо и Кокорчо, двамата световни измамници, няма да успее! Да си заминават на Запад, да си въртят далаверите! Държавата и народът достатъчно затънахме, за да ви търпим повече!

36

Анонимен

преди 2 години

Божеее.до къде ме докараха..българка да гласувам за ДПС.

35

Анонимен

преди 2 години

не

34

bolbov

преди 2 години

Крайно време е да приключим с чалгомутренска България. Левски иска Чиста и Свята Република,а изродено корумпирано,създание,което гордо наричаме демократична държава,управлявана от крадци и ***.

33

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо и Канадеца искали да купят Екогласност и част от БСП. :D Кой им даде парите за пазар на партии? Асенчо декларирал само 72 000 лева спестявания. От къде вземат пари да купуват партии? Спецов и Кирчо ли спонсорират покупките? Или някой олигарси клиенти на прокуратурата?

32

riks

преди 2 години

Тъпите чалгари, вече са спокойни, няма да им се налага вече да предлагат правителство!

31

Анонимен

преди 2 години

Пред алтернативата ДПС, ГЕРБ, БСП по-добре да успее. Пред две злини избираш тая, която не си пробвал, другите ги видяхме вече.

30

Мнение

преди 2 години

Тези са по-опасни от предишните.Ще ни работят като Милен Велчев и ще направят пари на наш гръб.Я го вижте сега къде е той.Нямаше 30 години,но го изкопаха,че може да краде законно и напълни джоба на комарджията,че и неговия и на брат си.Тези същата схема ще ни изиграят.Умната народе!

29

Анонимен

преди 2 години

Аман от имена и никаква ясна идейност. Пък кой знае, де. Урболешката се гласува за имена, без да се знае кой какво ще снесе. Иначе, всички са много енергични.

28

Близко бъдеще

преди 2 години

Избраните от Радев за министри Асен Василев и Кирил Петков сега на изборите ще бъдат избирани от хората на Радев, Нинова и Бойкикев. Какъвто и да е замисълът на дс-арите, планът им е безсмислен, защото предстоят световни събития, които ще пометат всички метежници.

27

Pi Ar Sevi Boiko

преди 2 години

Усещате ли как герберските *** се опитват да изработят стотинките си? Колкото и да тролите с тях е свършено. Няма ги *** да си продават гласовете. Сега като махнат и раздутата администрация край с вас. Свиквайте вече де. Скоро и Каскета с тиквата ще търкат нарове те за големи кражби.

26

Мъдуран

преди 2 години

Герберите на Торбата стоят с отворена уста под седалището му с надеждата пак да капне от там нещо да хапнат ,но не разбраха ,че този им банкет преключи. От тук за тях почва лутането по Бюрата по труда, затворите и психиатриите.

25

баба мара

преди 2 години

почнаха да излизат компромати няма да успеят с проекта ако са нагазалив калта

24

УТРЕ

преди 2 години

Утре ще гръмне *бомба* - ГЕРБ , Мая , Дончева , ДБ , ще отпаднат от следващия Парламент . Добрата Новина е - ИТН и Новата Партия ще имат повече Депутати от ДПС и БСП .Очаквам все пак ГЕРБ да имат 7-8 депутата след акциите на МВР срещу купуване на гласове в ромските махали и натиска над Държавната Администрация и сменяването на Корумпираните Шефове на МВР поделенията в малките градове .

23

Анонимен

преди 2 години

Албанците, производители на електромобили без продажба на никой пазар, харесаха тази новина!

22

Мии

преди 2 години

Партизанщината се корени в Избирателната система. В Унгария беше същото, но се промени след въвеждането на СМЕСЕНА избирателна система. Работата е, че Партиите НЕ ИСКАТ ТОВА. ВКЛ. И ИТН.

21

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам, за да се влезе в парламента като депутат не се ли изисква да имаш само едно гражданство и то да е българско? И как Петков ще става депутат, като не знае пътя до Румъния? Пак ли Конституцията ще бъде ползвана за тоалетна хартия? Но пък знае ли човек, при толкова дрискачи в страната и на вън...