145

Кал-Ел

преди 2 години

До 194. Няма време да се научат. Бихме ги с време. Другите държави ще навлизат в следващите фази на терора, а ние все още се питаме дали има пандемия. Не сме виновни, че владеем критичното мислене, то е от гена и той не е англосаксонско-*** или варваро-германски. Ако се наложи ще ги бием, яко ще ги бием. Оставили сме им правото да избират, точно това право което те си мечтаят да ни отнемат.

144

Анонимен

преди 2 години

До Джорджина *** на лекар за всеки случай, не разчитай на мнения тук!

143

Ха-ха

преди 2 години

Кал-ел е взел страха на ваксърите обаче - не им излизаш от устата. Дръж здраво пич. Не си сам. 85% от българите са с теб, дори да не си го казват от страх. Дръж здраво!

142

Анонимен

преди 2 години

Я имам wd 40. Ама че ти го дадем ако немаш.

141

Джорджина

преди 2 години

Може би ще прозвучи малко глупави :), но все пак да попитам колегите - ваксъри, след като ви поставиха и втората доза, някакви странични ефекти, като замайване и леко стягане в гърдите. Понеже аз вече трети ден ги изпитвам..., но си мисля, че е нормално.

140

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел --- Прав си. Кукловодите издават "заповеди" ама в стил Роско Плевналиев. Леко страхливо, присвито и с треперещ гласец. Пробват си късмета. Лошото Кал-Ел е, че сега се учат и ако няма последствия, следващия път ще приложат наученото и положението ще е много по-тежко. Трябва да се действа сега. Това е.

139

Анонимен

преди 2 години

Не да летим ако че и да моем да плувам. Нема да се вапцам.

138

Ваксър

преди 2 години

Ако "ваксърите" бяхте истински борци за живота и здравето на населението, щяхте да направите и щаб против корупцията, която убива ХИЛЯДИ българи всяка година.

137

Анонимен

преди 2 години

Къде бе бате че летите ли. А я пак да пасем.офците така ли

136

Анонимен

преди 2 години

На *** език защо ваксинираните ще изкарат вариант, който "избягва" ваксината - ваксината създава "специфичен" имунитет, както твърдят всички експерти (и тези "за", и тези "против"). Т.е. ако аз съм Челси (вируса) и всеки отбор ми играе с 4-4-2 схема, в един момент ще се усетя и ще си изработя схема, която побеждава 4-4-2 и ще стана доминиращ.

135

Кал-Ел

преди 2 години

До 180. Какво ти пука на колко години съм? Важното е, че господарите ти са напълнили памерса и тъй като разбират материята, не могат да я направят задължителна. Ако бяха големи мъже щяха да кажат - никакви тестове, единствено с ваксина навсякъде. Обаче, те са едни бостански плашила които блъфират и треперят от страх от господарите си и се ужасяват от опцията да ги смачка тълпата. Не им е лесно, за разлика от мен, аз пандемия, болни, умрели и ваксинирани не съм видял. Искренно се забавлявам.

134

Анонимен

преди 2 години

Направо ме утепахте. И англикански щом знаете. Я и така не ви вдевам нищо.

133

ЕДРА ШАРКА

преди 2 години

ДА ДЕ, ВАРИОЛАТА Е ЕДРА ШАРКА. ИМАМ лека форма на дислекция, ще ме извините. И аз не съм от най-здравите хора. Нека това е греха ми!

132

Българите са Опаки

преди 2 години

на Английски Small Pox, т.е. Дребна Шарка, е болестта, която на Български и казват Едра Шарка?!

131

Бял Мъж

преди 2 години

как ще спасяваме расата, ако всички млади бели жени се ваксинират?! страшни времена настанаха!!

130

Джорджина

преди 2 години

До 171. Не се притеснявайте, колега. Наясно съм с нивото на сегашните студенти по "Право" в СУ. Не че съм завършила много отдавна, но и три години бях асистентка по данъчно право в ЮФ, и си изградих някакво мнение.

129

Моля?

преди 2 години

Кой е тоя възрастен човек, дето е починал от Ковид? Демек - бил е здрав, прав и изведнъж ХА! и загива от Ковид, без придружаващи заболявания, така ли?

128

Анонимен

преди 2 години

Утре че кажем на мама дека съм си избрал мома

127

Глобален Сатанист

преди 2 години

до 5 години Ваксинираните няма да са сред нас и Златният Милиард ще бъде постигнат! Вълнуващи Времена, Другари!!

126

Анонимен

преди 2 години

Джорджина, какво мислиш за девалвацията на образованието, колега. Знаеш ли тази година по какъв начин влизат Право в СУ?