67

Анонимен

преди 2 години

Ковид пътеката не се изтърва. За многото "заразени" в БГ вина имат единствено алчните докторя. Не антиваксърите.

66

До 63

преди 2 години

Какво заключение само! Високообразованите и европейците били ваксинирани!? Статистика ли направи бе шве*стер? Масово не желаят да се ваксинират лекари, вирусолози и най-вече имунолози поради липсата на ваксина на практика! Повечето казват, че след минималния тестов период от 5 години може и да се ваксинират, а пък току виж някой намерил истинска ваксина за това време, а не нещо от типа "ама като сте ваксинирани го карате по леко", което е меко казано смешно и в никакъв случай "ваксина"....

65

Анонимен

преди 2 години

Този форум все едно е копиран от вчера. 100% същите коментари, отговори, всичко, със същите думи. Някой шизофреник си пише и си отговаря и се кълне. Куку

64

Анонимен

преди 2 години

Еми измряха всички, доволни ли сте, ще се почувствате ли по-добре ? :))

63

Ебре, дебре!

преди 2 години

И ловец съм! И рибаар съъъъм!

62

Анонимен

преди 2 години

До 61И какво ,,ударното,,лечение с ещу ковид?? Операция на тазобедрена става .? Смешно.

61

до 63

преди 2 години

И кво като си ваксиниран? И ваксинираните се заразяват и умират. Справка-Израел, Испания. Ти кво си мислиш, че си се подсигурил за векове напред?

60

Айде почна

преди 2 години

ПОЧНА ПОНЕДЕЛНИШКАТА ПРОПАГАНДА. ДНЕС Е НАЙ-ТЕЖКО. ДРЪЖТЕ ЗДРАВО!

59

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден губим по един автобус хора. Оставка,Фигурант. Яко семре.

58

някой лъже до 28

преди 2 години

Някой е блейка. 2 400 хил дози , повечето по 2 на животно. Никой не лъже.... Поне по тоя казус, поне не в тази публикация.

57

Анонимен

преди 2 години

Елитът е ваксиниран, високо образованите са ваксинирани, европейските народи са ваксинирани. Българинът упорито отказва и умира от страх от ваксините и плаща с живота и здравето си. Не са ви виновни докторите, евреите, световните сили, извънземните.... , а виновни сте си самите вие и собствената ви глупост.

56

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да правиш, щеш не щеш по болниците вече задължително те от коронавирус. Имаш, нямаш никой не го интересува. Такава е висшата повеля и ако преживееш "лечението", може да извадиш късмет да излезеш жив, след което дълго да се възстановяваш от преживяното лечение.

55

Анонимен

преди 2 години

Майка ми постъпи в болница за операция на тазобедрената става. При постъпването и направиха тест за ковид-отрицателен. И какво бе удивлението ми, когато разбрах, че и прилогат ударно лечение за ковид? Онемях от шока.

54

Анонимен

преди 2 години

Нито ваксинираните щяха да са повече при управление на ГЕРБ, нито мерките щяха да са по-различни.Ваксинационната кампания беше компроментирана още при правителството Борисов -3, а Пророка от Банкя от всички неща, които мрази, най-много мрази да го мразят. Плюс Радев, разбира се.Затова и нямаше да предприеме нищо по-ограничаващо бизнеса и народа от действащите сега сравнително меки мерки, а като нищо можеше да приложи и още по-меки.

53

Анонимен

преди 2 години

Още ли има бала мурници да се тровят. Тази истерия в целия свят върви към ясен провал и предизвестен край.

52

Анонимен

преди 2 години

Всяка година има нови ваксини срещу грип, но никой нищо не казва. Но срещу ваксините за ковид интиваксърите вдигнаха вой до небето. Мина повече от година и нито една тяхна прокоба не се сбъдна

51

Анонимен

преди 2 години

Много има, които са вътре в тази Пландемия и всички трябва да си платят. Това са биг фармата, полЮтиците, медицинска мафия, шизовците от Давос и на първо място психо пара зитите, вдъхновители на това мегапрестъпление, печатащи шарени хартийки, без покритие.

50

Анонимен

преди 2 години

Вакса, папайте ми дръжката за закуска.

49

Анонимен

преди 2 години

С въвеждането на трета доза и бустер (каквато и да е разликата) напълно ваксинираните се превърнаха в напразно ваксинирани.

48

Анонимен

преди 2 години

Няма как хората да имат доверие на лакеите, возили се на Жипката на Про стия. Защото не ги възприемат като лекари, а като полит-пропагандатори.Това е и причината повечето българи да бойкотират ваксинирането.