82

Анонимен

преди 2 години

Последните дни статиите за броя на "заразените"се избутват на заден план. Защо така? Преди стояха по цял ден като най- важна новина. Явно видяха че колкото и да вдигат бройките никой не го интересува измисленият вирус. Има и друго. Чакат 15 за да обвинят учениците за големия брой заразени. Тогава очаквайте по 3000 - 4000 на ден. Все пак имат план за изпълнение.

81

Анонимен

преди 2 години

Две стъпки остават до заветния връх и сбъдване на Немислимото!Първо А.Зверев в петък вечер, а при успех - най-вероятно Медведев на финала в неделя.Идемо! Хайде, Нолеее!!

80

Анонимен

преди 2 години

Смени пиенето, брато! Нещо много се изтърка. Нито те пита някои, нито се интересува. Не можеш да ми нареждаш да се ваксинирам.

79

Черния

преди 2 години

Бум,бум ще си купя автомат

78

Размисли

преди 2 години

Другарю президент, упрекнахте ГЕРБ, че не се справиха с ваксинирането и за това умираха хора. Само не споменахте, че тогава ваксините не бяха достатъчни. Сега ваксинираните са в пъти повече и пак умират много хора. Нещо да кажете за свое оправдание. Нека го кажат хората. а то е, че виновен сте вие и вашите некадърни послушници в упрвалението на държавата. Вашите приятели от Русия биха ви казали - "ухади ***".

77

Анонимен

преди 2 години

Хората не вярвят, че има ЕДИН болен, те очакват да повярват, че има 1956 за един ден! Циркаджии...

76

От Берлин

преди 2 години

Вчера, министъра Шпан(Менгеле), в пресконференцията на правителството: 90% от новите случаи били на неваксинирани, а на въпроса защо,, ваксинираните" не се цитират в тази статистика? - Ми, тях не ги тестват, и естествено, че няма как да дадът коректна статистика!!! Така пързалят от месеци оФцете тук... Те и други работи правят, ама... Нейсе - бъдете здрави и Бог с ВАС

75

Цитат от статия

преди 2 години

Важно е да се уточни и че един ден, съгласно Нюрнбергския кодекс, няма да бъдат съдени само ***, Ботокси, Кацаровци, Симидчиевци, Кунчевци, Катранджиевци, Кожухарки, Гломби и прочие фармацевтично-индуцирани тромби. Няма специален закон само за лекари, ако можем да наречем така съвременните Менгелета. Такива Кодекси и Конвенции засягат всички: журналисти и издатели; работодатели; декани на университети и директори на училища; прости математици и политици; представители на изкуството и всевъзможни лица, подбрани да обслужват пропагандата на патологизирания тоталитаризъм

74

Бате Сечко

преди 2 години

Питам ви пак:,, Положително" тествани или наистина хора със симптоми...? Иначе си знаете-тия цифри се пъхат в най-тъмното местенце...

73

Нюрнбергски кодекс

преди 2 години

1. Доброволното съгласие на отделния субект е абсолютно необходимо. ==== не подлежат на уважание и неизбежните оправдания:Просто си вършех работата и Само изпълнявах заповеди

72

Анонимен

преди 2 години

"Явно, това е начина да намалеят пpocтаците."-----------------В грешка си, начинът да намалеят простаците е като бъдат ваксинирани за да спрат да се възпроизвеждат. Към момента доста простаци вече го направиха.

71

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да си поставя експерементална ваксина, защото не съм си загубил ума и няма да допусна да бъда превърнат в експерементална мишка! Всеки е свободен да го направи.

70

Атанас Велмазов

преди 2 години

АХАХАХАХАХАХАХАХАХА амА има ли още бал.ъци, които да верват на фалшивата ''пандемия'' КОФИ 19 ?

69

Бългериъ фърст

преди 2 години

Такива са българите. Разни вярвания, предубеждения, нагласи, това, което те смятат за истина, ограничават тяхното мислене и техните действия. За това не се ваксинират. Пандемията е пандемия на неваксинираните.

68

Анонимен

преди 2 години

мачкай ваксърите, заради тия опитни лабораторни страхльовчовци и мишки сме в това положение, добре, че повечето не сме като тях страхливци

67

Анонимен

преди 2 години

Положението вероятно е трагично, но няма, как да се провери, защото хората масово се самолекуват, а други умират по домовете си без изобщо да стигнат до болниците от нeвежество... Явно, това е начина да намалеят пpocтаците.

66

Анонимен

преди 2 години

нормално е бройката да пада, след като сме го минали почти всички и сме защитени без експерименталната игла, която се опитваха с месеци на агитират. а държавите с игли сега най големи бройки имат, понеже се мислеха за по умни от нас бг

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"На 6 млн. население, 4000 в болница и вече препълнени болниците."..............В Ковид-отделенията са толкова. Никой не твърди, че това са всичките хоспитализирани. Ти ако твърдиш, нещо не е наред с теб.

64

до Demonaz

преди 2 години

хах,това ли успя да ти роди празната лейка. Миличкия поредния който като няма какво смислено да каже почва да ръси и да се прави на мутрочалгар.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.... една лека настинка със смъртност 1 на 200 :D