139

ХМ!

преди 2 години

ТОВА Е ЛЪЖА НАРОДА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ САМО ВИЕ МИСИРКИТЕ/ЖУРНАЛИСТКИТЕ НЕ СТЕ НЕЩО НА ЯСНО СЛЕЗТЕ ПРИ НАРОДА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ А НЕ ДА СЛУШАТЕ ПО ТЕЛЕФОНА ПАРИЧНИ НАРЕЖДАНИЯ

138

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина успеете, гербавите ***, да внушите на народа, че има нужда отново от Тиквата, то тогава няма да имам никакво съжаление за един толкова невероятно пp ocт народ! А на вас...какво да кажа? Евала, раздавате се на макс!

137

Анонимен

преди 2 години

Дебелото пра се, цвинкя!Не казва, защо прокуратурата не нахлу в имотите му да търси парите и кюлчетата злато ?!

136

Анонимен

преди 2 години

Ако далаверите на Радев са като дрона дето те е следял, то ти си много зле човече жалко.

135

Анонимен

преди 2 години

Е как бе - нали Тиквата ви обедини (всички про ЗД и)

134

Анонимен

преди 2 години

Можеш да ги познаеш по злобно стиснатите усмивки, доволни че са свършили работа на всички по затворите и извън страната.

133

Анонимен

преди 2 години

Със злоба, омраза и разделение нищо хубаво не може да се постигне!Разединителят на нацита трябва да си ходи на село!Да си изберем Обединител на негово място! Чак тогава ще излем от хаоса и политическата криза!

132

Ми добре

преди 2 години

"Котато вървиш нагоре трябва да внимаваш чии ръце настъпваш, защото ще ти се наложи задниците на техните собственици да целуваш по пътя на връщане". Не го измислих аз. Не намирам достойнство в това, да градиш кариера рушейки, оплювайки и сеейки лъжи и раздори. Ако на болшинството това харесва - аз съм ок. В крайна сметка това е демокрацията - ще се движим със скоростта на най-бавния. Но да не забравяме, че "каквото посееш такова ще пожънеш".

131

Мъдуран

преди 2 години

Снимката дори говори много! Достоен човек с вдигната глава и един посеричи в дясно ,който изглежда тъкмо се е насррал и не му е за сефте на този с чело на австралопитек.

130

Малко за политика

преди 2 години

Президентът Радев няма достоен противник в момента. Той ще бъде следващия президент на България!! Хората го обичат и подкрепят, защото той помогна да бъде свален диктатора Борисов и неговата хунта ГЕРБ след 12 години разруха, кражби и репресии!!

129

Време за промяна

преди 2 години

Българският народ вече е избрал, и изборите ще го покажат. Нека Бойко се кандидатира срещу Радев, и сам ще се убеди, че му е минало времето.

128

Решетников

преди 2 години

А радеви мутри обосралис взаимно.

127

42

преди 2 години

До 181Ама те цените за десетте години на ГЕРБ нараснаха в пъти.

126

dodger

преди 2 години

незнам защо се хабите. Ясно е като бял ден, че Радев е следващия президент. Продължавайте да си викате за Цецка Цачева.

125

Няма да мине

преди 2 години

Аз избирам ГЕРБ. Те работят. И го доказаха. *** ползваше всеки петък (пет години) за да прави махленски скандали за това че ГЕРБ крадяли. Не изади нито един документ.Служебното правителство вдигна много пушилка, но не извади нито един документ.Явно Радев ни занимава със своите фантазии за да ни върне в социализма, където Червената Буржоазия беше свръхбогата, а народа тънеше в мизерия.

124

кофти братя

преди 2 години

Аз като отида на магазина и видя цените разбирам едно: Някой печата пари и затова цените растат. Бандата на Румен ще излязат по-богати, а народа ще плаща.

123

и те така

преди 2 години

нормалните българи знаят кого да изберът , другите ше гласуват за фигуранта .

122

Анонимен

преди 2 години

Радев само леко бъзика ромчето от Банкя и веднага започва плюене по новините, форумите, прес конференции, моно спектакли и т.н.Човек да се чуди защо такава силна реакция от клакьорките на Борисов, защитават му галактическото его или просто толкова ги е страх че се надрискват само от леко споменаване за съд, присъда, схема и корупция .

121

избор

преди 2 години

ахахаха крадливата тиква не е избор хич

120

Смешник

преди 2 години

Кво е направиш радев спря заемите който държавата няма да си върне . Спрял на гайтански домусчиев милиони от банка която е за дребния бизнес? Апи с два самосвала щяли 500км път да строят и разбирашли дали на отвърдени фирми да строят ама рязбирашли те нямали и те твхника ама били най добрите стройтелни фирми? Жалки сте борисови лакейДано на 6ти двоен надник да са ви платили.И като цяло бойко толкова ниско сложи летвата ,че и костов ще го смачка на ибори 1в1