18

House M.D.

преди 2 години

Колега #24, първоначално другарката Фандъкова беше кметица, но после явно си е сменила пола и е станала кмет.

17

Анонимен

преди 2 години

18-ти, ако четеш и други медии, виж заглавие от днес сутринта, заглавието в гугъл намери: [[[-- The Washington Post: Случаите на миокардит след ваксинация с Moderna са повече, отколкото се смята --]]]

16

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от пътниците в градския транспорт са с носовете над маските, сигурно са им много голями и не могат да ги приберат. Проверяващи естественно няма, а за дезинфекция да не говорим. Само празни приказки.

15

Анонимен

преди 2 години

aaa, защо само намордник, а не си е сложила горната част на фереджето?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Казвам ти го съвсем добронамерено." Ще умра от смях. Вие наистина сте пълни филмари.

13

Анонимен

преди 2 години

как на всички им знаем киpливите ризи и никой от тях не е в затвора

12

Анонимен

преди 2 години

До 8 Ти като си ваксиниран хич недей да чакаш, ами *** да се прегледаш за тромби! Вече съвестни лекари, които ги е грижа за здравето на пациентите установиха, че не само, че 63 процента от ваксинираните имат микро тромби къде ли не из тялото си, а и че тези тромби се увеличават на всеки 3месеца. Така че действай докато е време! Казвам ти го съвсем добронамерено.

11

Анонимен

преди 2 години

А да поизмиете старите автобуси по линия 76 кога ще се сетите?

10

Анонимен

преди 2 години

Лабораторните миишки умират за 3месеца от ваксините.. А хората ще умрат 2-3г. след ваксинацията.. Ще изпишат умрел от сърдечни заболявания , рак или нещо друго .. като ненужен актив..

9

Анонимен

преди 2 години

Много яко звучи "ваксинация в големите търговски вериги"... отиваш у Кауфланда за един леп и лютеница по пантофи и хоп, взел, че си се боцнал. Това е просто НЕСЕРИОЗНО! Представете си ваксинките, наредени в хладилника до кренвиршите и пържолките...хохохо.

8

Анонимен

преди 2 години

тази колко много окраде, и нищо качествено, зелените площи ги изпроподаде на техни си хора, презастрои квартали с разрешител;ните дето им дава срещу рушвети, най добре си нахлузи още 10 маски

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 Брях, аз като съм ваксиниран как не съм разбрал за "измиранията"? Остави това, ами са ваксинирани почти всичките ми роднини и повечето от приятелите ми. Явно сме ГОЛЕМИ късметлии! :))) Или да "почакаме" и "все някога" ще ни "сполетят" последиците? :))))

6

Протест

преди 2 години

Ето кой налага мерките. Алибегов да протестира пред Общината срещу Фандъкова, а не срещу Кацаров и Кирил Петков, които милеят за развлекателния бизнес и ги оставиха цяло лято да работят.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме , предатели и шпиони на ЦРУ , докарайте армията на САЩ да ни ваксинира насилствено .. да видим кой кой ще убие..

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 "Предлагам и ние да изготвим брошури да информираме гражданите за страничните ефекти от ваксините! Тия никога няма да си признаят и само ще пратят много хора на заколение! Хората имат право да са информирани!" Ами, действайте де, какво чакате? :)))))) Само с приказки по форумите ли? :)))))

3

Анонимен

преди 2 години

чуеш ли: (кампания), очаквай лъжливи статии, болни как те карат да си сложиш експеримент на твоя отговорност, как неваксинирани умират, а всъщност всичко е в противодействие, и няма да ти кажат точно обратното което е факт и истина, че ваксинираните, не само, че измират кат пилци от миокардит, тромби и т.н., а са и най засегнати и най тежко го карат, но щом е (кампания), всичко ще е лъжа след лъжа

2

Анонимен

преди 2 години

Предлагам и ние да изготвим брошури да информираме гражданите за страничните ефекти от ваксините! Тия никога няма да си признаят и само ще пратят много хора на заколение! Хората имат право да са информирани!

1

Анонимен

преди 2 години

Ами, Служебното правителство на руския слуга като НАРОЧНО саботира ваксинацията, се налага Фандъкова от ГЕРБ да се погрижи за живота и здравето на гражданите на София!