11

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните пак дошли да държат сметка на умрелия и да злорадстват. Не трябваше ли да се кротнете след ваксинацията? Колко болен мозък трябва да си? Откачена работа.

10

Анонимен

преди 2 години

Да не изпитваш грам солидарност към хората с увреждания, които имат причина да се притесняват от ковид и същевременно да протестираш в полза на майките с деца с увреждания (заради политическите причини разбира се) е най-висшата форма на лицемерие и гнусотия на характера на един човек.

9

Анонимен

преди 2 години

Eдно време на тази възраст бяха здрави и нямяха придпужаващи заболявания младите хора.Явно не са могли да го спасят.

8

До 1

преди 2 години

Знам, че българите сме "най-умните" и отдавна сме разкрили всички конспирации на света, включително и тези за ваксините. А смот***ните европейци се ваксинират... А защо така ние най-малко ваксинираните в Европа мрем най-много от "грипчето" не знам? Българският *** е най-умния, най-красивия, най-потентния и най-много държи на пиене и бой, пък защо така сме все на опашката на Европа не знам?

7

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър 8 Кои природни средства са забранени? Доктор Тошков направи една камара пари то лекуване на ковид с билки и накрая умря от ковид...

6

антиваксър

преди 2 години

Коментар 8 се отнася до коментар 2.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе ковид скептиците, я дайте малко светлина по въпроса защо тия странични заболявания дето убиват, щото ковида бил безобиден изведнъж станаха сигурно 100 пъти повече в България в рамките на година-година и половина. Не знам дали те станаха 100 пъти повече или изведнъж станаха 100 пъти по-смъртоносни?

4

Анонимен

преди 2 години

До 3И така да е. Ако не е бил ковид, момчето е можело и да си поживее.Или за трб..дали след 10/15 или сега...няма значение?Кой ви е правил такива като теб...и с коя страна на к..?

3

До 1

преди 2 години

Никой не те пропагандира.Ходи в ковид отделението с цялата си фамилия като си толкова отворен.Докажи, че сте безсмъртни и вируса е просста настинка.

2

Анонимен

преди 2 години

27годишен мъж с придружаващи заболявания. Нещо много срамежливо сте го написали. Що не кажете какви са му били заболяванията. Да не излезе, че на човечеца и без вируса всеки час му е бил подарък от Бога. Интересува ме също и дали е бил ваксиниран - по препоръка за ваксинция на рискови групи.

1

Анонимен

преди 2 години

Българският народ беше ясен! Всеки с придружаващи заболявания трябва да умре!