16

Никоя

преди 2 години

Не мога да повярвам колко прости и злобни хора коментират тук.. Жалки комплексирани душички тръгнали да коментират как да си харчи парите и в коя клиника щяла да свърши.. Никой няма застрахован на този свят всеки един от нас може да изпадне в депресивно състояние или да полудее,ама *** знае само да плюе и да раздава непоисканото си от никого мнение......

15

Мър

преди 2 години

Оправете си интервалите, които са с дефис. Ужасно е за четене. "По" и "най" се пише слято с дефиса, както и "г-н". Дефисът не трябва да се бърка с тире, което се отделя със запетаи и е по-голямо "".

14

Анонимен

преди 2 години

Тази пaтka сега ще пропука всичките милиони, въпрос на време е. Имало е и по-фрапиращи случаи като Майк Тайсън, който пропиля сума, която сега е равностойна на 2-3 Милиарда долара.

13

Анонимен

преди 2 години

бааа... да стана настойник на Мъск ли ко?

12

Анонимен

преди 2 години

Те вече към баба отива, а баща и е попечител?! ВТФ

11

Care A Lot....

преди 2 години

И от какво се е отървала ? Попечителството на баща и е ЗАМЕНЕНО от попечителство на някакви евреи.... Бритка пак не разполага с парите си . Само че този път баща и е вън от схемата . Тая звиздЪ скоро ще е в поредната клиника за наркомани а еврейчетата ще си живеят живота за нейна сметка . От трън та на глог.

10

Somebody else...

преди 2 години

Искрено се радвам за Бритни! Не мога да проумея как така имаш милиони, а нямаш право да ги харчиш. Най-накрая справедливостта възтържествува!

9

Анонимен

преди 2 години

Малкото селско момиче и изпуши мозъка рано рано в живота. Сега всеки граби, кото може от парите й.

8

Анонимен

преди 2 години

Тя със сигурност е по-самостоятерна от мен, но моите родители отдавна нямат думата. WTF?

7

do 6

преди 2 години

има едно доста интересно (поне според мен филм4е) - I Care a Lot...

6

Асан

преди 2 години

Екшън драма трилър парите ги няма :)))

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТая не е ли отдавна пълнолетна, че и милионерка? Как може баща и да е попечител. Нещо не разбирам..... След като ходи няколко пъти в клиники за лекуване на алкохолизъм и наркомания , когато разполагаше изцяло с парите си и откриха двама араби настанили се в къщата и , които харчели свободно от парите на БритнитУ и я снабдявали редовно с дрога бащата пое попечителството и .Както се вижда от статията Бритни САМО СМЕНЯ попечителството на баща си с ПОПЕЧИТЕЛИ ЕВРЕИ. Познай ко ша става.

4

Анонимен

преди 2 години

За локалните дилъри на дрога днес е един малък празник ....

3

sherlock

преди 2 години

да "леше (???!!!) баща си от настойничеството" (???!!!)

2

Анонимен

преди 2 години

Тая не е ли отдавна пълнолетна, че и милионерка? Как може баща и да е попечител. Нещо не разбирам.

1

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки това, въпреки че г -н Спиърс е непрестанната цел на неоправдани атаки"========Тя на 40 стана, той още й контролира живота сякаш е на 15. Съвсем неоправдани атаки, да.