84

Анонимен

преди 2 години

В Благоевград са вписали децата дето пристигнаха със самолет от Австрия. Дигурно и в РЗИ София са ги записали щото кацнаха там.

83

Анонимен

преди 2 години

Ама лекарите са безобразни! Нарколепсията е страничен ефект на ваксините и тия искат дълъг ковид да го пишат. За пари са готови да забравят старите имена на болестите! Умреляват пациентите с комбинации от антибиотици и никой не им търси сметка щото ги изписват ковид!

82

Мене

преди 2 години

А дали тези случаи са реални или ... както се доказа, че някои са били в болница, а самите те не знаят...

81

Анонимен

преди 2 години

вие само се опитайте да затваряте, да видите кво ще стане... ще се чудите откъде ви е дошло! парламент, президент- мног бързо ще ви оправим...

80

Анонимен

преди 2 години

Ще ви помоля да си свалите листовката на препаратчетата и да прочетете ясно и точно всичко. Там си го пише ясно, че причинява миокардити. Искате доказателства, а чели ли сте листовки? Защото подписвате че сте ги чели, че ги разбирате даже!

79

Някой хора забравят

преди 2 години

Цяла България май е забравила, че жертвите от Септемврийското възстание има много голяма вероятност да са били много по-големи отколкото тези от Народния съд и това е било като Амритства в Индия --- обаче каквото повикало такова се обадило тук. И понеже забравихте Септември - нациста дойде и създаде условия 1 милион българи да са мъртви - и никой не приказва за Сакскобурга, медийте мълчат - аз не мълча, на съд са нещата ...

78

По КОВИД Въпроси

преди 2 години

вярвам само на Диамантените ни Момичета и правя каквото видях на Посрещането им Вчера на Летище София!!

77

Анонимен

преди 2 години

105 прав си. Истинските комунисти са отдавна мъртви. Идеалистите са били убити, някои и от своите, с куршум в гърба. В моя роден край има множество случаи на такива убийства. Хората помнят. Просто дълги години не искаха да говорят. Казваха че фашистите днес са комунистите и разказваха историите. Но навън мълчаха, познай защо.

76

Анонимен

преди 2 години

Те първо ще видим какво ще има да става с този коронавирус. Но интересното е, че уж има глобално затопляне, уж свръх консумираме и произвеждаме неща, които залежават, особенно дрехи, обувки. Онзи ден Сименс обесняват, как всички почнали да инвестират в Бангладеш. Търси се евтина ръка. Да върви замърсяването.

75

до 100

преди 2 години

Само не ми хвали комунизма и активните борци.От мойто родно село има двама партизани -млади хора загинали защото са били идеалисти.А оцелелите как са оцелели след като са били обкръжени от 6000 войници,полицаи и жандармеристи-досети се! Оцелели са защото са били предатели!

74

Има и такива

преди 2 години

Дето по некви линия бяха обявени за такива и се изтъпанчваха като тоя генерал сутринтра потомствен антикомунист. Ама имаше и от другите дето верно са се били и са борили срещу нациската окупация по много начини .... Така че недейте да приказвате за неща дето не разбирате ....

73

Анонимен

преди 2 години

Няма ги вече лъжците от НОЩ който изведоха малка България до второ място по смъртност в света.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84------------------------ама като се тръшнете все там висите,а. Неблагодарници.

71

Не защото ....

преди 2 години

Всичките ревете срещу комунизма, но забравяте за неговото формирана, че БКП беше съставена след 1946 от няколко фракции и тези фракции са както следва - тия хора дето се биха и спасяваха хора от жандармерията на Борис и оцелелите от Септемврийското възстание и те хора дето жестоко си бяха изпатили от царистката колониална власт и си имаше такива отличителни знаци за активен борец против фашизма и нацизма, значи тия хора наричай ги как си искаш, но те не бяха част от комунистическата бюрокрация

70

Анонимен

преди 2 години

Това означава повече приходи за болниците. Те са и доволни понеже в момента идеята е да има вечни пациенти а не излекувани.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81"ясно че препарата им е опасен за жени под 50 г,"===Десетина твърдения, и нито едно вярно. Рекорди гоним или зациклихме?

68

Анонимен

преди 2 години

"Общо в страната са регистрирани 430 410 случая от началото на пандемията, като 12 577 остават активни."----------------------------И заради това наложихте мерки и локдауни?

67

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

66

Анонимен

преди 2 години

Колко от тях са ваксинирани и са подписали декларации, че знаят какво ги чака?

65

Зозо

преди 2 години

Некролога преди го публикувахте. Сега като са малко може и поимено да ги качите.