93

Радев ПРЕДАТЕЛ

преди 2 години

Много бърза Славито да обяви подкрепа за Радев. Може да не се наложи такава. ГЕШЕВ Е НА ХОД И СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА МАНДАТА НА РАДЕВ ГО ЧАКА ПРИСЪДА И ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. ХВАНАХА ПРЕДАТЕЛЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, А РАДЕВ СЕ ПРАВИ НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ. ДА, АМА НЕ. РАДЕВ Е ГОТОВ ДА ЗАПАЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ЗА ДА ОТЪРВЕ КОЖАТА, АМА БОГ ГЛЕДА.

92

ПЛАНдемия

преди 2 години

ше е единствения кабинет не получил нито един глас хахаха няма таква държава верно

91

Анонимен

преди 2 години

бкп -то ще прави всенароден чалгарски цирк утре - повече пуканки си заредете:)

90

Тц, тц

преди 2 години

12 юли 2021г,Бойко Борисов - "Слави Трифонов не иска да състави правителство, целта е да остане служебния кабинет.Това е играта на Румен Радев..."

89

я си ходете всички!

преди 2 години

Да идва по-скоро турското, доказало се с 5 вековен опит! Стига сме се самоизяждали!

88

Анонимен

преди 2 години

да гласуват и оставката на фигуранта

87

леле леле

преди 2 години

президента ?! кой президент , на какво президент ?

86

Анонимен

преди 2 години

Сега остава утре Герб да гласуват за шуменския Кисинджър и кабинет да ИМА.

85

Още една грешка

преди 2 години

ИТН допусна още една грешка и си навреди. Обяви, че ще подкрепи Радев за втори мандат. Май играят ку...ски. След като оплюха Асенчо и Кирето от служебния кабинет на Радев сега се подмазват /защо ли/ като му обещават подкрепа. Кой слага думи в устата на КУКЛАТА Славчо се пита в задачата? На следващите избори не е ясно колко хора ще гласуват и какви ще са процентите на партиите. Може криви да им излязат сметките.

84

Kobra

преди 2 години

Яко ги *** верно е ,то Итн така потънаха в *** че заляха всичко ...Boiko ne spira da treperi i tia strashilishta i demokrati

83

Пижо

преди 2 години

Тъй, тъй, ще се гласува. От Дондуков 2 са категорични, че няма намин да не се гласува. И аз пак да питам: ми, ако този Николов вземе, че умре, пак ли ще го гласуват?

82

Анонимен

преди 2 години

Изборите ги обявява президента. Слави и президентските функции изе с мизирните си 65 депутата. Малиииииииии.

81

АнонимеН

преди 2 години

ПАРЛАМЕНТА НА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВА НУЖДА НИТО ОТ ГЕРБ, НИТО ОТ БСП, НИТО ОТ МАЯ НИТО ОТ КОСТОВ НИТО ОТ ДОГАН!

80

Анонимен

преди 2 години

Е, защо няма да подкрепи? Нали Трифонов искаше подкрепа без никакви гаранции, а сега не иска да даде аналогична подкрепа ...

79

Анонимен

преди 2 години

С такива юридически съветници като истерясалия плешивец и плагиат Петърчо Илиев, даже на знаят, че вече е късно да оттегля предложението си.. Между другото чак сега загряхме защо и въпросите в прословутия му референдум бяха такива нелепи.. Защото ги е готвил същия самовлюбен нарцис, който бил "от виден род".. Смех.

78

АнонимеН

преди 2 години

ДОБРЕ, ЧЕ БЕШЕ СЛАВИ ДА СПРЕ ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ПРОТОКОЛИТЕ СЪС МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ! СЛАВИ РАЗМАЗА ГЕРБ ЩЕ РАЗМАЖЕ И КОМУНИСТИТЕ РАДЕВ, НИНОВА И МАЯ!

77

Анонимен

преди 2 години

По Конституция мандата е върнат изпълнен в петък. Президента е издал указ и не може да го смачкат проскто ей така,и да го бутнат в кофаmа. Президента е длъжен по Конституция да вкара за гласуване проекто кабинета Николов. След като бъде подложен на гласуване Министър предс. чак тогава Николов може да излезе и да направи волеизлеяние, като оттегли сам кандидатурата си по лични мотиви. Не е толкова лесно както каза Трифонов, че утре нямало да вкарат за гласуване нищо.Те вече са го вкарали в петък.

76

Анонимен

преди 2 години

Да, бе, слави плюел по борисов, глупости! нали го видяхме, когато Борисов отиде в шоуто му, Слави беше готов да му излиже подметките!

75

Анонимен

преди 2 години

радев прибирай си чалгаря и се махай мутро

74

Анонимен

преди 2 години

Искрен чалгар в чиста форма.