95

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ти връстница и нормален човек, Корнелия, моля те, седнете и се разберете с ГЕРБ за националноотговорно коалиционно управление и ни отървете от това вихрещо се опасно безумие! България е по-важна от вашето его!

94

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НОМЕРА БЯХА ПРИЛОЖЕНИ НО ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ :D ГЕРБ И БСП СА ЗАЕДНО И ТО НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ :D

93

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Ще си видиш резултатите от следващите избори !!!! Бухахахааааааа

92

Анонимен

преди 2 години

е много плоско,това ли измислихте с Радеф?

91

Анонимен

преди 2 години

Пращайте Рашков, поне е човек с дългогодишен опит , като преподавател, като юрист , като чегне!

90

Артист

преди 2 години

Цирк

89

Десен

преди 2 години

Която и партия да подкрепи тези подставени лица с фалшиви дипломи, големи претенции, и абсолютно 0-ва компетентност, тази партия си прави ритуално самоубийство. Дори Корни направи изявление, че БСП не може да подкрепи хора като Пепи плагиата и Сламен Николов. И на малките деца вече е ясно, че това са проксита на Доган и Пеевски, а Славчо просто си продава влиянието (както винаги е правел btw). Ако ДБ само посмеят да гласуват "ЗА", с тях е свършено. Вървим към избори, това е ясно.

88

Анонимен

преди 2 години

До ХичоКакви изнудвачи са БСП ,***? Оказа се, че този Петър Илиев не го искат не само от БСП ,но и от ***, не го искат и от ДБ, обиди и Дончева, сега го гледах, момчето не е лошо, но е яко назобило се с пропаганда и е леко агресивно, не много далновидно и умно, ще се изпокарат, ако влезе във властта! А когато партиите се карат, това означава убийства на невинни хора извън парламента.

87

Хичо

преди 2 години

За изнудвачи ставате,за нищо друго не ставате...дори за опозиция

86

Чалгаря

преди 2 години

Добре ***,синчето у САЩ ли закъса за пари?Плюскайте по малко бе,я виж как си угоила дупетатите си?Оня ден мернах един и се зачудих как пикае,шкембето му метър пред него,че и ще крие лъскавата си кола през три пресечки,а в блока влиза кат клошар мискинина му ниеден.

85

Анонимен

преди 2 години

Дано президентът по-бързо направи партия, само в него ни е надеждата.

84

Анонимен

преди 2 години

Нинова , нищо не губите, поставяте си условията срещу подкрепа, ако подпишат добре , ако не подпишат, те губят подкрепа и власт , а не вие!

83

Електра

преди 2 години

Чудя се на акъла на Славчо, защо му е тази власт, след като Импексовите комуняци не му дават, да си избере дори и министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Слави, ми то на тебе оставиха, само да назначиш чистачките в министерствата бе тъпанарино, всичко е вече заето от червени сталиниски Каунски Радевски калинки. Сега и тебе Кауна Радеф иска да те иджагърта, понеже си го пожела...

82

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тия пак почнаха да се равят на врагове. Чuфyти !

81

Време за промяна

преди 2 години

Заглавието доста се разминава с казаното в статията. "но бихме искали ИТН да преосмисли решението си за кандидата си за вицепремиер и вътрешен министър не есъщото като "Или сменяте Петър Илиев, или няма подкрепа". Фактът обаче, че и ДБ и *** също искат смяната на Петър Илиев води в крайна сметка до същият резултат.

80

Анонимен

преди 2 години

Како, с тези подмолни игри се изложи не по-малко от чалгаря. Хайде не на нас тия, стига ни мислихте за баламурници. И най-после си кажи, защо избрахте Цацата и Гешев

79

Бай Хуаей(о)

преди 2 години

ИТН/СТ са заложени изначално като провокативен, абсурден, тотално неприемлив политически субект. Идеята на създателите (на местна почва - кръгове около ДПС!) е да дразнят и разбиват партийните ядра, паразитиращи около квотите за МС, обществени поръчки и т.н. Чудесен пример за такава цел са ДБ, но към тях трябва да добавим и протестърите. Ккава е целта? Да бъдат намразени от народа ("Вижте ги - 1-о п-во не могат да формират от алчност!") и да бъдат вкарани в изборен маратон до смъртта им.

78

Анонимен

преди 2 години

Корни, Бат'Бойко идва, слагай пампесиите. :-)

77

НИНОВА

преди 2 години

СМЯНАТА на такива с ДРУГИ с героично минало говори за нивото!1946?НЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ.

76

г

преди 2 години

На избирателите на ИТН им е простено, такъв им е багажа. Но не е простено на тези с три висши и пет езика как се хванаха на въдицата на чалгаря?