155

Анонимен

преди 2 години

Всички партии умират за да управляват.. ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел. Особено ако предценят, че ще трябва да обслужват чужди интереси.. Вероятно медийте и олигарсите ще я унищожат тази партия, но достойнството никога!

154

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Милионерова

153

Мария

преди 2 години

1.Нека Слави да каже защо оттегли Илиев от кандидатура за премиер и го предлага за вътрешен министър и сега не иска да смени Илиев с друг кандидат поне това го може. Не се замислиха много и смениха Николай Василев и други лица от списъка на проекъо-правителството,но Илишв е най-къдърния специалист.2. Барбадос е офшорна зона и трето Слави твоите планове няма да се осъществят.Сега е ред на Митева.

152

Анонимен

преди 2 години

Всички ревнаха. АМа тиранин бил, как може да се държи така, как онака. АМа всички от бсп-та, герб, дпс-та - всички ревнаха, че това не било хубаво. Напротив, много е хубаво. Човекът ако стане министър на МВР, ей тогава може би и ние ще имаме политици и то ключови, които ще са в затвора. Махай го вика, щот тоя ще ни опандизи всичките, инак няма подкрепа. Ами нормално е да имат такова условие. Всички се изпона**ха от страх. Ей са ше видите кон боб яде ли.

151

Анонимен

преди 2 години

Аз също ще гласувам за ИТН ако държат на своето и не се коалират с мутрите и бсп!

150

Анонимен

преди 2 години

БСП, Дъбъ и мутриите на Мая харесват милиционера и доносника на ДС- Бойко Рашков,който се държи много по-безпардомно, нахално и по сталински от Петър Илиев. Последният, Петър Илиев,никога не е бил милиционер и доносник като Рашков, сигурно за това не го искат, защото ше им разкрие и техните далавери освен тиквените. На следващите избори гласувам за ИТН и техния кандидат за президент. Слави побъркай всички комунисти. Кефеш ме.

149

Анонимен

преди 2 години

Ако няма подкрепа за - слави на нови избори гласувам сьс сигурност за - итн

148

Предатели

преди 2 години

Всички се оказаха предатели. Заради някакво плагиатство да батисат момчето. Какво толкова е направил - а и никой не се изправя с лицето си и да заяви че е плагиат. Само Тошко проявява смелост и нарича Бойко "Тиква". Това у нас не е подсъдно, според Тошко, защото е истина!

147

Браво Нинова!

преди 2 години

Нинова се оказва хитър политик. Игра си на откровеност. направи така че от ИТН да разговарят с нея, да легитимират БСП-то. Сега им бие шута! По-нататъшната подкрева към ИТН с Илиев ще е смъртоносна за всяка партия. Но Илиев е по-важен, Достойнството на ИТН е по-важно! ИТН и Трифонов са безгрешни. И толкова отговорни! Господ да ги поживи и да им даде сили да управляват. КУКУ БУНД да напишат химн на ИТН, ако още не са го сторили - народът иска химн "Боже Трифонов пази!"

146

Истукан

преди 2 години

Разиграват игрички от БСП. Да кажат да или не. Ако е да, да понесат отговорността си.

145

Анонимен

преди 2 години

я, комунистите се измъкват по терлици.

144

Анонимен

преди 2 години

До 1908Не става дума само за разделяне на плячката , става дума и за бъдещето на страната, вижда се, че старите , опитни политици са по-адекватни и по-отговорни!

143

Анонимен

преди 2 години

Хайде, давайте властта на Нинова, стига въртели! Боса каза, Слави да не му цапал къщата, с две думи - не иска Слави да управлява, тогава давайте властта на БСП и да приключва всичко.

142

1908

преди 2 години

Всички сме гледали филми в които разбойниците не могат да разделят плячката и започват да се изтрепват, всеки с надеждата да остане последен и да прибере всичко. И сега гледаме такъв сюжет, но в риалити формат. Който има глава да мисли, нека мисли!

141

Анонимен

преди 2 години

БСП да взима мандата, точка!

140

Анонимен

преди 2 години

Слави, къде ги намираш все такива бе? С този кастинг един нормален не можеш ли да намериш?

139

Истукан

преди 2 години

БСП са се издънили тотално. Подкрепата им за ИТН ще ги срине.

138

пфууу

преди 2 години

Ако някой искаше червени фашисти щяха да та изберат ***.Я ограничи плюскането на дупетатите си малко.Оня ден гледам един дет си крие лъскавата кола през три пресечки и влиза у блока кат клошар и се зачудик как пикае кат шкембето му метър пред него.

137

БКП не ни трябва!!!!

преди 2 години

Те погубиха държавата!

136

Делян Коматевски

преди 2 години

До Случаен минувач кой се интересува от тебе Всеки гледа кокала