71

аре стига!

преди 2 години

Станишев покажи се вече и зарадвай избирателите,не ги дразни повече.Застани начело на един мощен ГЕЙ ПАРАД и покажи дарба!

70

Анонимен

преди 2 години

Премиерът на ИТН си го представям с главата на куклата от Къ шоуто, единият крак в крачол, другият в пола, копчетата му от биткойни и в ръката със скафандър. Като почне боя, да може да излети

69

ПЛОВДИВ

преди 2 години

А бе какво? Умувате имате ги капацитетите :Тошко Африкански, Ванката Синоптика, Баба МИКА ,Гъмзата ,Маестрото И Станев... ВЕНСЕРЕМОС..

68

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Значи, накрая излезе на яве, като въшка на чело, че има готови да станат Прайм Министри, но не ги искат, а другите, които им предложат - ОТКАЗВАТ, защото знаят в какво *** гюбре ще потънат.

67

До 69

преди 2 години

Бъркаш съ! Проблема като ги казаха, не беше, че ги казаха, а какво казаха и показаха! Ники Маус! ша ама прощаваш, топ 3 в крадците на НДСВ след царя и Велчев! Угодия има - правиш това което си заявил! А не стари крадци с по-големи торби и съглашения с Рашков, Маяма и ДПС!!!

66

До 66

преди 2 години

Нашенците в странство определят всичко на всичко 4-5 депутата! Остналите 235 се определят от нашенците тука и т.н. Бива да си запознат с фактите, преди пак някой от вън да ти е виновен!!!!

65

Анонимен

преди 2 години

А, бе тоз Премиер да не е от ТОТО милионерите на Божков, че затова го криете, някой да не му открадне паритеили някой банкер като Хампарцумян или Цветан Василев, че да ги е страх да не влязат в затвора за окраденото от нас? А, сетих се! Май ще е шефът на Мултигуп, дето уж до убиха ама е жив. да, той ще е! Те и без това неговите хора са в НС.

64

аноним

преди 2 години

този руски полит. проект чалга +рептил до 6 месеца ше се сгромоляса на пух и прах хвърчилото да се черви пред путин!!!!

63

Молим вЪ

преди 2 години

Моля за информация, приключваме ли с маскирането от неделя.

62

То

преди 2 години

Ама няма угодия бе един път защо ги казали преди да им връчат мандата, сега защо не ги казвам. Много убит народ сме. трябва ни едно управление като на Китай да видиш как всички ще слушат и под строй............Само така ИТН кефите ме само така, стига с този герберски манталитет. А Емилов писателя на статията е герберист да е си изказва мнението ако обича и също и да не обича!!!!!!

61

Е чи къ

преди 2 години

Как да стане ясно нещо което още не е ясно?!? Те горките още звънят по телефони да канят министри и всички ги режат! "Имаме екип от професионалисти" се оказа - "търсим спешно съгласни" Марийке ти съгласна ли си? аа, гласна съм гласна, само на Иванчо съм съгласна! Ей такава е ситуацията - Мита за Слави и подготвените професионалисти - РАЗБИТ!!!

60

Бръмзов

преди 2 години

Ха-ха-ха новоизпечените политици от ИТН надиграха старата тиквена хиена и му взеха така заветното първо място. А на скоро се хвалеше че въпреки това пак бил БСП.

59

Анонимен

преди 2 години

Нашенецът в странство показа високият си интелект и на априлските и на юлските избори. Направо сме световни шампиони по... и т.н.

58

Гиб Мелсън

преди 2 години

В момента България отчаяно търси премиер. Пожарникаря толквоа много вдигна летвата със своята некадърност, че никой не иска да го замести. Всички се плашат, защото не могат да се намажат на малкия пръст на пожарникаря по простотии и манипулации. Напишете на ютюба "Изхвърли си *** и стани премиер" и ще разберете как се назначават премиери в България.

57

Лойко

преди 2 години

ИТН даде на заден...??? Ами, да не би досега да бяха на преден? Така се разиграват баламурници, народ заложник на кайшка.Да сте мислили като сте гласували мили хора.

56

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Гроби Таласомо --- Кой е тоя българин в чужбина, дето ще си остави рахата и ще се юрне да се връща, за да оправя бакиите на разни *** и мафиотски сдружения. След повече от 30 години пристой в чужбина НЕ познавам подобен индивид. Впрочем има едно изключение преди 20 години, но човекът полудя и се самозавърна в България. Оттогава е на перманентна хоспитализация в Карлуково. Така че - забрави !

55

Анонимен

преди 2 години

Защо Тошко африкански не иска да е министър, защото знае в каква кал и мръсотия трябва да гази, а той иначе си има пари.

54

Анонимен

преди 2 години

ИНТ- защо гокриете този Премиер? Толкова ли е глупав или грозен та не може да се покаже. Сложете го под чул, както Слави се крие и шоуто да почва, че време не остана. Зимата и Ковито идват! То и без това от задкулисите ще ви управляват, хванете един за яката и го слагайте за Премиер. Вие и без това се изложихте като кифли, още малко излагация, какво ви пука.

53

Анонимен

преди 2 години

Славчо е пишман 100 пъти, защо се е захванал с политика, но няма как . Иначе един умен мъж никога няма да стане Министър на такива чалгари.

52

Анонимен

преди 2 години

Хубаво де - другите партии уверили чалгарите, че конкретни имена не ги интересуват, те обсъждали само "политики". Ами ако за премиер чалгарите номинират Румен Овч.? Или Маджо? Или Жан Виденов? Или бившия цар? Или Милен Велчев? Или "хилядолетния сокол от Дръндар? Или бай Иван от Горно Нанадолнище? Пак ли ще подкрепят "политиките"?