282

Изненадан съм

преди 2 години

от препоръката на проф. Герджиков за премиер на човек,който колкото и да е добър няма нито политически нито стопански опит . Това не би трябвало да го притеснява малко,а много . Струва ми се малко безотговорно от страна на Герджиков . Какво му е на Кирил Петков да е премиер,доказал се ,а това момче да бъде правосъден министър,което му е и специалност. Май пак ни диктуват от някъде.

281

Анонимен

преди 2 години

Пак ли гола главица с гънчица в челцето .А що не сложите направо Иван Гешев кво муй ...Пак Юридическо *** от ония дето измъдриха недосегаемите ВСС КС , Нотариуси ,ЧСИ.... Специални съдове за политически репресии. Където има адвокатски *** там държавата е срината.Държава с разрушена икономика ще я управляват юридически осакатени без капка познания в икономика.

280

Анонимен

преди 2 години

Ако пак ни сервират схема на масони и Пеевски, ще ядат здраво дърво. Хората вече имат информация и са много взискателни. Това адвокатче не вдъхва доверие, на задкулисие намирисва.

279

Петър Стоянов

преди 2 години

ние няма да ви подведем!

278

Анонимен

преди 2 години

мирише на ДС-6-ти отдел!

277

Анонимен

преди 2 години

Свестен и кадърен човек няма да се хвърли в българската политическа месомелачка , освен ако не ламти за власт на всяка цена ...Последните 3-4 месеца показаха , че в България трябва да има минимум президентска република, да не казвам чиста диктатура ...

276

Анонимен

преди 2 години

Къде му е биберона?

275

Анонимен

преди 2 години

Това вече изглежда като добра номинация. А дано не ни разочарова!

274

До е, не

преди 2 години

Ще се оправим, когато на хора, които съдят други по "канчето им", се збрани да гласуват.

273

е, не

преди 2 години

когато започнат да ни управляват хора, които не са си лъснали канчето, тогава ще се оправим!

272

Анонимен

преди 2 години

този пък откъде се появи! - с червена боя?

271

Анонимен

преди 2 години

Абе ще ме извинявате ама това е като да те вземат на работа за спасител на плажа а ти да незнаещ да плуваш и да викаш на всички около тебе. Елате и мее научите да плувам че аз после ще ви спасявам. Партията ти е боза без кадри, къде си тръгнал на избори. И пак хората 2 пъти ти дават шанс. И другите партии ти дават шанс . Пълни клоуни сте и всички го виждат това ,и вместо да се кротнете по скромно, пак почвате голем да го вадите. Абе я обратно към село. Писна ми от селски тарикати.

270

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ПАРТИЯТА НА СЛАВИ Е ПАРТИЯ НА ИЗМАМАТА И НА МИНОРИТАРНИЯ ВОТ, ИЗЛЪГАХА ИЗБИРАТЕЛИ ЗА ДА РЕАБИЛИТИРАТ НАЙ-КРАДЛИВАТА И НАЙ-ОТРЕЧЕНА ПАРТИЯ НА ПРЕХОДА ОТ САМИЯ НАРОД, ЗАЧЕРТАНА САМО ЗА 4 ГОДИНИ ПАДНАЛА ОТ НАД 50 ПРОЦЕНТА С ФАЛШИВИТЕ НДСВТА ТА ДО 1 ПРОЦЕНТ. ЕЕЕЙ ВАШТА АМА ЧАЛГАРСКА ЕВРООБЛИГАЦИОННА, ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА ОЛИГАРХИЧНА ДА ВА! ТОЯ КЪДЕ БЕШЕ НА ПЛОЩАДИТЕ, А ДРЕМЕШЕ ОТСРЕЩА В УНИВЕРСИТЕТА ДАЛЕЧЕ МУ БЕ ДА ОТИДЕ НА ПРОТЕСТ ПАТЕРИЧОЧЕТО ИЛИЕВО...

269

Анонимен

преди 2 години

ЗА ТАЗИ МАРИОНЕТКА НА ЗАДКУЛИСИЕТО СЪЗДАЛО ИЗМАМАТА ИТН НЯКОЙ ГЛАСУВАЛ ЛИ Е? ПЪЛЕН АНОНИМНИК, ЧОВЕК БЕЗ НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЖДАНИЯ И ПОЗИЦИИ, ТОВА ЛИ Е ВРЕМЕ Е ЗА НЕЩО ДРУГО... ИЗЧЕЗНАЛАТА ПАРТИЯ ЕНДСВ ДА СЕ ВЪРНЕ ПО ЗАДКУЛИСЕН НАЧИН...

268

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ, НАГЛИТЕ СЛАВИСТИ - МАРИОНЕТКИ НА САРАИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ГЕРБЕСТИТЕ СИ КАРИКАТУРИ - ОТ НДСВ ЦАРСКОТО КОТИЛО НА ГРОБ И ПЕЕВСКИ, ТА ЮРИДИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА СОФИЙСКИЯ Е ЛЮПИЛО НА ЦАРИЗМА - ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ, ОГИ ГЕРДЖ, СЪС СМЕШНИЯ МУ СЛУЖЕБЕН ЕНДЕСЕВЕЙСКИ КАБИНЕТ, АНЕЛИЯ МИНГОВИЦА, ПЛАМЕН ПАНАЙОТОВ, СЕГА НЕ Е ЛИ ПОДИГРАВКА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПОРЕДНИЯ ЕНДЕСВ АСИСТЕНТ. АСИСТЕНТ Е НОВОБРАНЕЦ В НАУКАТА. НОВИ ИЗБОРИ И КРАЙ НА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ДОГАН НАД БЪЛГАРСКИЯ Н

267

Анонимен

преди 2 години

Да ви е честити поредния парашутист от партията майка.

266

Инвеститор

преди 2 години

Тези от ИТН не могат да се разберат дали да предложат Георги Милчев или двойника му генерала с чувалите Мутафчийски за премиер. Така е с такива политици, генерали и сценаристи. Трябва да изберат човек, който е съвсем различен от досегашните министър председатели. Те все се оправдаваха с предишните. Как са парите и активите на бюджетните и държавни предприятия. Може и фирми, ако предпочитате тази дума. Лично аз си харесвам дружествата и инвестициите в тях. Честито на БНБ и печатницата им.

265

Анонимен

преди 2 години

Този ще бъде премиер в Барбадос, не и в България!

264

КОНДЬО

преди 2 години

ТЕЗИ ОТ НДСВ 2 (СЛАВИ + ДПС) ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ ОТ ГЛАДНАТА ТЪЛПА .....ДОЙДОХА ДА СВАЛЯТ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 120, И ДА ИМА МАЖОРИТАРЕН ВОТ... А КАКВО СТАНА И ИЗЛЕЗЕ....КЪДЕ ОТИДЕ ГЛАСУВАНЕТО В ЗАЛА НА РЕФЕРЕНДУМА ИМ ?? ЩЕ ГИ СВАЛИМ С КОЛОВЕ, НЯМА ДА ИЗКАРАТ И ДО НОЕМВРИ...ЗАЩО ИТН ЗВЕРСКИ ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ??

263

гост

преди 2 години

Нещо не ме кефи.